Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahahhaha🙈 herhalde ancak nikah sonrası gelebilecem canım. Gelmem lazım mutlakaa yoksaa biliyosun 🤪

Yarın arkadaşlarım eğlence planlıyor benim için, malum nikaha gelemeyecekler🙃 yarın itibariyle aşırı sıkı diyet + spora başlamam gerek 👀 eğer beni artılarımla kabul ederseniz alt listeye gelmek isterim tabi🙈 size bağlı olmam lazım benim bunu her defasında çok net anlıyorum, siz bana büyük motivasyon veriyorsunuz🤗
canımmm ay çok az kaldı Allah işini gücünü rast getirsin kuzummm :KK36:

Canım bekliyorz ama emeklerini yakma lütfen dengelemeye çalış olur mu kapımız sana hep açık bu iyi birşey mi 🤣🙈🙈🙈😍
Mezun oldum olalı ipin ucunu kaçırdığımın ertesi günü detox yaptım ve çok korktum biliyomsun acaba böyle kendime zarar mı veriyorum dedim. Hiç sağlıklı değil kesinlikle. Bazı acil şehir değişiklikleri oldu, ev taşıma derken birde ofis taşıma oldu. Tam düzeni kurdum derken kına geceleri başladı😂 ama bugün arkadaşlarıma çok net belirttim yeter artık dedim nikaha şurda 2 hafta kalmış siz beni yoldan çıkarıyorsunuz yazıktır ben ne hale düşüyorum kilo vermek için?🙄 regl de olcam 2 güne kdr onun da şişkinliği var şuan + ödem var ama bence 1 haftalık diyetle yola gelirim ben😂

Hu huuuuuu ummhnisa ummhnisa S Suskunhanim :KK71: :KK71: :KK71:

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 718. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ

spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (6.TAKIM) ==> % 1.134
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (9.TAKIM) ==> % 1.063
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (5.TAKIM) ==> %0.945
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. ummhnisa ummhnisa ==> %2.800==>5.TAKIM :nazar:

2. S Suskunhanim ==> % 2.149 ==>5.TAKIM :nazar:

3. Jasminium84==> % 1.859==>9.TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

afrasyab08 ==> %-2.640==> 13. TAKIM
oy oy oyy masallah canlar sizeee ummhnisa ummhnisa S Suskunhanim :halay:

Mezun oldum olalı ipin ucunu kaçırdığımın ertesi günü detox yaptım ve çok korktum biliyomsun acaba böyle kendime zarar mı veriyorum dedim. Hiç sağlıklı değil kesinlikle. Bazı acil şehir değişiklikleri oldu, ev taşıma derken birde ofis taşıma oldu. Tam düzeni kurdum derken kına geceleri başladı😂 ama bugün arkadaşlarıma çok net belirttim yeter artık dedim nikaha şurda 2 hafta kalmış siz beni yoldan çıkarıyorsunuz yazıktır ben ne hale düşüyorum kilo vermek için?🙄 regl de olcam 2 güne kdr onun da şişkinliği var şuan + ödem var ama bence 1 haftalık diyetle yola gelirim ben😂

Süper ozman dediğin gibi ipin ucu kaçınca insan hepten bırakıyor zaten hep diken üstünde ol demiyorum ama kilon daha oturmadı o yüzden alman normal bir insana göre çok hızlı olacktır insan fark etmez bile o yüzden bir gün çok yediysen sonraki 3 gün hiç kaçamak yapma .. zaten şu günlerde hareketlisindir sen o yüzden onu avantajıda olur 🤩
Sonrada bekleriz hemen 😍😍

ummhnisa ummhnisa S Suskunhanim kızlar tebrik ederim 😍😍😍😍😍
Takımımıda tebrik ederim 3.cü olmuşuz 😍
Harikasınız kızlar her haftayı takımda ve bireyselde dereceyle kapatıyoruz :nazar::sampiyon:

Bunların devamı bizim elimizde
Farklı farklı kişilerin isimlerini orada görmek ne büyük gurur 💕

Selam herkeseeeee herkesi tebrik ederim bu arada🤗 şimdi konuya gelecek olursak ben izine ayrılalı bir hafta oldu ama o kadar kötü bir hafta geçirdim ki size anlatamam😕hem psikolojik olarak hem yeme atakları olarak sürekli ağladığım bir hafta geçirdim😑😑bugün tartılayım dedim ve tartıda 3.5 kg artı gördüm bu benim moralimi daha da kötü etkiledi yine yemeye abandım😢hala daha kendime gelebilmiş değilim ama şu yeme olayını tekrardan düzene sokmam gerektiğini anladım. Annemler de bugün geldiler onlara da kötü gözükmemek için kendimi toparlamam gerektiğini düşünüyorum her yönden.izindeyim ben ama kaptanım eğer uygunsa yarından itibaren menü ve spor listesine katılmak istiyorum😐 Cherry Mom Cherry Mom

Selam herkeseeeee herkesi tebrik ederim bu arada🤗 şimdi konuya gelecek olursak ben izine ayrılalı bir hafta oldu ama o kadar kötü bir hafta geçirdim ki size anlatamam😕hem psikolojik olarak hem yeme atakları olarak sürekli ağladığım bir hafta geçirdim😑😑bugün tartılayım dedim ve tartıda 3.5 kg artı gördüm bu benim moralimi daha da kötü etkiledi yine yemeye abandım😢hala daha kendime gelebilmiş değilim ama şu yeme olayını tekrardan düzene sokmam gerektiğini anladım. Annemler de bugün geldiler onlara da kötü gözükmemek için kendimi toparlamam gerektiğini düşünüyorum her yönden.izindeyim ben ama kaptanım eğer uygunsa yarından itibaren menü ve spor listesine katılmak istiyorum😐 Cherry Mom Cherry Mom
Zeynebim hayırdır neden bu kadar üzgünsün? ben de döndüm canım sen izne ayrılmıştın toparlarsın kuzum senin moralin iyi olsun yeter ki

Zeynebim hayırdır neden bu kadar üzgünsün? ben de döndüm canım sen izne ayrılmıştın toparlarsın kuzum senin moralin iyi olsun yeter ki
Hiç bilmiyorum bir anda kendimi boşlukta hissettim zaten izine de biraz o yüzden ayrıldım sürekli ağlama krizleri tuttu beni yeğenime zorla baktım ablam evde olduğu sürece odadan çıkmadım ve hep abur cuburla beslendim tıkınırcasına yedim çok kötü hissettim yanü kendimi bi de tartıda o farkı görünce hepten çöktüm burdan hiç ayrılmamam gerektiğini anladım geri döndüm toparlanmaya başlamam lazım yoksa dön başa oldum ben😢😢

Hiç bilmiyorum bir anda kendimi boşlukta hissettim zaten izine de biraz o yüzden ayrıldım sürekli ağlama krizleri tuttu beni yeğenime zorla baktım ablam evde olduğu sürece odadan çıkmadım ve hep abur cuburla beslendim tıkınırcasına yedim çok kötü hissettim yanü kendimi bi de tartıda o farkı görünce hepten çöktüm burdan hiç ayrılmamam gerektiğini anladım geri döndüm toparlanmaya başlamam lazım yoksa dön başa oldum ben😢😢
canım mutlaka sebebi vardır mevsim değişimlerindeyiz depresif hissetmen normal ben de 2-3 hafta öyleydim kuzum.
Sana iyi gelen ne varsa onlara yönel inşallah hemencecik cıkarsın bu ruh halinden :KK200:

canım mutlaka sebebi vardır mevsim değişimlerindeyiz depresif hissetmen normal ben de 2-3 hafta öyleydim kuzum.
Sana iyi gelen ne varsa onlara yönel inşallah hemencecik cıkarsın bu ruh halinden :KK200:
Buraya gelmemin sebebi de o zaten hem moral olması hem de şu gelen fazlalıklardan tekrardan kurtulmak😑😑😘

Back
X