Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızz sen buralarda mısın napıyosun bakalım :rolleyes: :KK200:
Bugun cuma ya bakiniyorum 🤩🤩 ozledim burayi ya bu hafta diyet de gitti 🙄 burasi ne kadar kiymetliymis anladim yani. haftaya cuma ayrildigim kiloyu tutturursam doncem insallah. Tutturamazsam su orucu falan artik bisiler yapariz :KK70: senin nasil gecti haftan son ortim 😍 tek ogun yapiyor musun

Tamamdır o zaman canım kat beni de bomba gibi bir dönüş yapmak istiyorum😍😍
Ay rakip olmasak bari. Gelirsin şimdi çılgın bir yüzdeyle😂
Aboo onu sollayan bize neler yapmaz😭😭 bunun için etkili 3 hareket belirleyip gün içinde her fırsatta yapsak mi acana? belmayne belmayne

Daha yapamadım🤭ödev yeni bitti, şimdi çocukları uyutmam gerekiyor ama yarın misafirim var,tatil geç yatsalar nolur ki😂😂

Canım derya atmış sağ olsun, 8 dk sadece deyip ders aralarında yapmalısın mutlaka, zumbada çok terlerim ama alnım falan terlemez sabah bunda yüzüm bile terledi🤭😂😂 yarışı kizistiralim derim yarından itibaren hatta isterseniz bugün de katılın.Hatta spor sayısına ek olarak Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak tablomuza bunu da işleyebilir hatta bizimle o da yapabilir🤩🤩🤩ne dersin kuşum Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

💜💜💜🤩💜🤩

🤩💜🤩💜🤩💜🤩💜

🤩💜🤩💜🤩💜🤩

🤩💜🤩💜🤩💜

Ay nazar edicim kendime🙈 Cherry Mom Cherry Mom spor tablosunu da açıkla da birinciliklere doyamiyayim😂😂

Gel gel yaeincok geç bugünden basla🤩🤩
Canım ben üç hafta boyunca deryanın paylaştığı 8 dk lık videoyu haftada 4 gün sporuma eklemiştim. Gerçekten karnımın sertleştiğini hissettim. Ter damlıyordu resmen yere🤩 videonun sonundaki planklar çok zevkli oluyordu.

İnşallah diyeyim canım ama ben hiç kalkmadan çalışıyorum dersin başından. Bakalım. 🤷‍♀️

Hu huuuuuu ummhnisa ummhnisa S Suskunhanim :KK71: :KK71: :KK71:

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 718. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ

spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (6.TAKIM) ==> % 1.134
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (9.TAKIM) ==> % 1.063
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (5.TAKIM) ==> %0.945
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. ummhnisa ummhnisa ==> %2.800==>5.TAKIM :nazar:

2. S Suskunhanim ==> % 2.149 ==>5.TAKIM :nazar:

3. Jasminium84==> % 1.859==>9.TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

afrasyab08 ==> %-2.640==> 13. TAKIM
Yaa inanmıyorum bu bana büyük Motive oldu canım. S Suskunhanim canım seni de çoook tebrik ederim.

Ayy ne güzel bikaç haftadır takıma çok iyi iş çıkarıyoruz tebrikler kızlar
oy oy oyy masallah canlar sizeee ummhnisa ummhnisa S Suskunhanim :halay:

ummhnisa ummhnisa S Suskunhanim kızlar tebrik ederim 😍😍😍😍😍
Takımımıda tebrik ederim 3.cü olmuşuz 😍

Harikasınız kızlar her haftayı takımda ve bireyselde dereceyle kapatıyoruz :nazar::sampiyon:

Bunların devamı bizim elimizde
Farklı farklı kişilerin isimlerini orada görmek ne büyük gurur 💕

ummhnisa ummhnisa S Suskunhanim naptınız siz öyle kıııızzz :rolleyes: maşallah maşallahhhh... tebrik ederim😍

Kizllaarr tebrik ederim 3. Olmusuz :rolleyes:@ummhnisa ve S Suskunhanim ikinizi de ayrıca tebrik ederim:halay::halay::halay:

Ayy çok sevindim 🤩🤩
S Suskunhanim ummhnisa ummhnisa kızlar efsanesiniz tebrikler 😍😍

Canım merhaba. Baya bir yoğunluğun var kolay gelsin. Tatlı yorgunluklar diyelim 🤗
Kilolar yeni gittiğinde gelmek için yol gözlüyorlar 🤭 kontrolu olman çok iyi. Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Rabbim bir ömür huzur nasip etsin 😍

Kuzu niye darlandın öyle. Rabbim gönül ferahlığı versin. Dönmekle çok iyi yaptın. 1 haftada gelen kilo hemencecik gider hiç sıkma canını. Bak ne güzel 3 kiloyla hemen almışsın tedbirini. Koruma böyle bir şey zaten. Artış görünce hemen sıkacağız ipleri. Yerleşecek inşallah kilomuz. Sen iyi ol yeter ki 😍
Teşekkürler kızlaaar. Burda birbirimizi çok güzel Motive ediyoruz iyi ki burdayım

Bugun cuma ya bakiniyorum 🤩🤩 ozledim burayi ya bu hafta diyet de gitti 🙄 burasi ne kadar kiymetliymis anladim yani. haftaya cuma ayrildigim kiloyu tutturursam doncem insallah. Tutturamazsam su orucu falan artik bisiler yapariz :KK70: senin nasil gecti haftan son ortim 😍 tek ogun yapiyor musun
hıı tmm hoşgeldin canım :rolleyes:
olsun toparlarsın kuşum dinlenmene bak ;)
kabak detoksu sağolsun net -600 gr geldim canım :D kurtarıcım oldu ,pazartesi de niyetliydim açınca canım aşırı tatlı istedi falan filan işte :D

hıı tmm hoşgeldin canım :rolleyes:
olsun toparlarsın kuşum dinlenmene bak :KK66:
kabak detoksu sağolsun net -600 gr geldim canım :KK70: kurtarıcım oldu ,pazartesi de niyetliydim açınca canım aşırı tatlı istedi falan filan işte :KK70:
Detoks candir :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

19 Mart Cuma

Sabah sirkeli su

11.00
Salçalı yulaf tostu(3 kaşık yulaf, 1 yumurta, 1 kaşık yoğurt, 25 gr beyaz peynir), 1 çay kaşığı sade fıstık ezmesi, beyaz lahana, kapıya biber, turp

Ara
1 avuç leblebi, 5 kaju, yarım ceviz

17.00
1 tabak tavuklu kereviz yemeği, 1 kase salata, 1ince dilim kek

Su:2lt devam
1 kupa yeşil çay
Spor:1 ve 5 yapıldı
(10000 adım, 1000 zıp toplam 300 puan)

Not: Çayın yanında patlamış mısır yemeyi planlıyorum. 🙃

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ummhnisa ummhnisa
Cuma için güzel bir menü canım.
Sporun da yakıyor haftasonu da kaçamak olmazsa pazartesiye eksiyle başlarsın

Aboo onu sollayan bize neler yapmaz😭😭 bunun için etkili 3 hareket belirleyip gün içinde her fırsatta yapsak mi acana? belmayne belmayne

Daha yapamadım🤭ödev yeni bitti, şimdi çocukları uyutmam gerekiyor ama yarın misafirim var,tatil geç yatsalar nolur ki😂😂

Canım derya atmış sağ olsun, 8 dk sadece deyip ders aralarında yapmalısın mutlaka, zumbada çok terlerim ama alnım falan terlemez sabah bunda yüzüm bile terledi🤭😂😂 yarışı kizistiralim derim yarından itibaren hatta isterseniz bugün de katılın.Hatta spor sayısına ek olarak Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak tablomuza bunu da işleyebilir hatta bizimle o da yapabilir🤩🤩🤩ne dersin kuşum Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

💜💜💜🤩💜🤩

🤩💜🤩💜🤩💜🤩💜

🤩💜🤩💜🤩💜🤩

🤩💜🤩💜🤩💜

Ay nazar edicim kendime🙈 Cherry Mom Cherry Mom spor tablosunu da açıkla da birinciliklere doyamiyayim😂😂

Gel gel yaeincok geç bugünden basla🤩🤩
Masallah canim tebrikler 👍

Yaa inanmıyorum bu bana büyük Motive oldu canım. S Suskunhanim canım seni de çoook tebrik ederim.

Ayy ne güzel bikaç haftadır takıma çok iyi iş çıkarıyoruz tebrikler kızlar

Teşekkürler kızlaaar. Burda birbirimizi çok güzel Motive ediyoruz iyi ki burdayım
Asıl ben tebrik ederim canım, maşallahın var🤩🤩🥰🤩🥰🤩🥰

Benim hesap yalan oldu :KK14:
Dün yatarken 79.6 kiloydum kıyafetli
Bu günde o kiloda uyumam lazımdı
Çay içtim su içtim 80ı gördüm geri
Neyse olsun :KK14:
Hallederiz inşaAllah
😁😁 kiz 1 kilo verdin hala mi uzgunsun canim. Yeyip ictikten sonra tartilma canim benim. Moralini de durduk yere bozma

En iyisini yapmissin canim ise yariyor kesinlikle 🤩 ben usendigimden hic alip tartılmamıştım :KK70:
Ben üşengeç bı insan değilim o sallah bunda usenirim😅🤭
bu hafta dinlenme olsun mu kuzular yani kapticim tabi eklicek onları puanlara :)
belmayne belmayne DeryaOnDiet DeryaOnDiet @hawar :) haftaya devam inşallah
Olur canım tabi ki🥰
Ay rakip olmasak bari. Gelirsin şimdi çılgın bir yüzdeyle😂

Canım ben üç hafta boyunca deryanın paylaştığı 8 dk lık videoyu haftada 4 gün sporuma eklemiştim. Gerçekten karnımın sertleştiğini hissettim. Ter damlıyordu resmen yere🤩 videonun sonundaki planklar çok zevkli oluyordu.

İnşallah diyeyim canım ama ben hiç kalkmadan çalışıyorum dersin başından. Bakalım. 🤷‍♀️
Bir daha paylaşır mısınız bir kere de olsa yapayım günlük,kaybettim ben🙈

Back
X