Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam herkeseeeee herkesi tebrik ederim bu arada🤗 şimdi konuya gelecek olursak ben izine ayrılalı bir hafta oldu ama o kadar kötü bir hafta geçirdim ki size anlatamam😕hem psikolojik olarak hem yeme atakları olarak sürekli ağladığım bir hafta geçirdim😑😑bugün tartılayım dedim ve tartıda 3.5 kg artı gördüm bu benim moralimi daha da kötü etkiledi yine yemeye abandım😢hala daha kendime gelebilmiş değilim ama şu yeme olayını tekrardan düzene sokmam gerektiğini anladım. Annemler de bugün geldiler onlara da kötü gözükmemek için kendimi toparlamam gerektiğini düşünüyorum her yönden.izindeyim ben ama kaptanım eğer uygunsa yarından itibaren menü ve spor listesine katılmak istiyorum😐 Cherry Mom Cherry Mom
Canım Zeynepcim seni görmek ne güzel ama böyle konuşma lütfen +3.5 dert değil gerçek bir kiloda değildi vücudunun bir anda tepkisi çok normal.. sen hele bir karar ver şıp diye gider o 1 bilemedin 2 hafta ne olacak yaa
Yarından itibaren bekliyoruz menülerini canım tekrardan hoşgeldin 🤩🤩

Ay ay çok mutlu oldum teşekkür ederim ortim neredesin senide tebrik ederim canım

Benim hesap yalan oldu :KK14:
Dün yatarken 79.6 kiloydum kıyafetli
Bu günde o kiloda uyumam lazımdı
Çay içtim su içtim 80ı gördüm geri
Neyse olsun :KK14:
Hallederiz inşaAllah
Yaaa lol cum depresyonunu alıp gelmişsin hoşgeldiniz ama bu sefer erken geldiniz 😂😂
Asıl ben tebrik ederim canım, maşallahın var🤩🤩🥰🤩🥰🤩🥰
Burası hepimiz için büyük bir Motive kaynağıı

Benimki regli gecikmesiydi canim ve hafif basdonmesi.
Ben canım geçen ay ilacı içerken bi iki gün bırakmıştım sonra regl gibi kanamam oldu doktor bir sonraki regline kadar ilaca başlama vucudun dengesini bozmuşsun dedi. O yüzden regl olmayı bekliyorum ama ilacı bıraktığım için gecikiyor ve bende aşırı geriliyorum

Zaferlerden zaferlereeee S Suskunhanim 🤩🤩 Deniz ve Kum Deniz ve Kum harikasınnız kızlar :sampiyon: :sampiyon:

Eline sağlık Namaria Namaria cımm teşekkür ederiz 🤗🤗

Hu huuuuuu ummhnisa ummhnisa S Suskunhanim :KK71: :KK71: :KK71:

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 718. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ

spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (6.TAKIM) ==> % 1.134
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (9.TAKIM) ==> % 1.063
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (5.TAKIM) ==> %0.945
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. ummhnisa ummhnisa ==> %2.800==>5.TAKIM :nazar:

2. S Suskunhanim ==> % 2.149 ==>5.TAKIM :nazar:

3. Jasminium84==> % 1.859==>9.TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

afrasyab08 ==> %-2.640==> 13. TAKIM
Çok, güzel ya bireyselde 2 kişi bizim takımdan çıkmış

Ben canım geçen ay ilacı içerken bi iki gün bırakmıştım sonra regl gibi kanamam oldu doktor bir sonraki regline kadar ilaca başlama vucudun dengesini bozmuşsun dedi. O yüzden regl olmayı bekliyorum ama ilacı bıraktığım için gecikiyor ve bende aşırı geriliyorum
Gerilne canim hic al, bir test eczaneden bak sonucuna. Kendini stres yapmaya hic gerek yok.

Canım Zeynepcim seni görmek ne güzel ama böyle konuşma lütfen +3.5 dert değil gerçek bir kiloda değildi vücudunun bir anda tepkisi çok normal.. sen hele bir karar ver şıp diye gider o 1 bilemedin 2 hafta ne olacak yaa
Yarından itibaren bekliyoruz menülerini canım tekrardan hoşgeldin 🤩🤩
Ya öyle bi ruh hali içindeydim ki hala daha tam kurtulabilmiş değilim kaptanım şunları okuyunca bile gözlerim doluyor ya😢😢😍ve yarından itibaren buralardayım kaptanım inşallah göndermeye başlıyorum o kiloları🤗🤗

Back
X