Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya öyle bi ruh hali içindeydim ki hala daha tam kurtulabilmiş değilim kaptanım şunları okuyunca bile gözlerim doluyor ya😢😢😍ve yarından itibaren buralardayım kaptanım inşallah göndermeye başlıyorum o kiloları🤗🤗
Ohh şimdi metabolizma şaşırmış olacak diyete yeni başlamışsın gibi hızlı hızlı gidecek çok heyecanlı 🤩🤭🤭🤭

Hiç bilmiyorum bir anda kendimi boşlukta hissettim zaten izine de biraz o yüzden ayrıldım sürekli ağlama krizleri tuttu beni yeğenime zorla baktım ablam evde olduğu sürece odadan çıkmadım ve hep abur cuburla beslendim tıkınırcasına yedim çok kötü hissettim yanü kendimi bi de tartıda o farkı görünce hepten çöktüm burdan hiç ayrılmamam gerektiğini anladım geri döndüm toparlanmaya başlamam lazım yoksa dön başa oldum ben😢😢
Bunlar hep küçük çocuk bakmaktan :KK53: ölek biz ölekkk :KK3: hele Anka Anka 🙈🙈🤣
Şimdi evinde misin canım yoksa ablanda mı

😁😁 kiz 1 kilo verdin hala mi uzgunsun canim. Yeyip ictikten sonra tartilma canim benim. Moralini de durduk yere bozma
Valla akşam su içsem kalıyor ya canım sıkılıyor
Kızlarbirşey sorucam çok korkarak :KK43: ilk hamilelik belirtileriniz neydi
İlk kızımda çok gaz olmuştu bide göğüs sızlaması, ikinci kızımda da regl gecikmesi ve yine gaz olmuştu 😅
Gazman oluyorum hamileyken ben
Yaaa lol cum depresyonunu alıp gelmişsin hoşgeldiniz ama bu sefer erken geldiniz 😂😂
Yapışık ikiziz 😅 bırakamıyor yakamı

Cuma menüsü
Filitre kahve
Kahvaltı 2 h yumurta, 3-5 zeytin, 1 kk Ezine, taze soğan, 1 tk turunç reçeli, 1 YK tahin pekmez, yarım dilim tb ekmegi

Ara bitki çayı, kuru kayısı,leblebi

Akşam(16-16.30)
Bir kase salata ve yoğurt, 3 YK bulgur pilavı, 1 salatalık turşusu, 3-4 acı biber turşusu

(Buraya kadar iyi de çocuklara kırk yılda bir puding yapmıştım ben yedim ki ben puding sevmem, en son ne zaman yediğimi bile hatırlamıyorum ama regl iyice kapıya dayandi😔

500 zıp 100 p
3 tabata 8 dk(engin) puanını unuttum
( DeryaOnDiet DeryaOnDiet kuşum nasıl yaptın 3 taneyi🙈 2.yi bile zor yaptım🙈)

Tabata ve zıp dışında 14000 adimim 140 puan@_reyyan Cherry Mom Cherry Mom Deniz ve Kum Deniz ve Kum
Canim masallah sen de 3 tane yapmissin gele ki ziplarin ve adimlarin ustune. Bende baska spor yok sadece 3 kere tabata o kadar. Ama haftasonu arttirnayi planliyorum tabata sayisini bakalim.
Seni ziplardan adimlardan sonra zorlamistir canim. Lutfen devam edelim bir hafta super mogive etti beni bu fikrin, cok sagol tekrar canim ❤️
Ve sutlu tatlilar en masumlari ennazindan oyke dusunelim😉 diyetisyenler bile haftada bir sutlu tatli veeiyorlar. Ki zaten bu sporka erimistir 1 kase piding 😉

canlar bu günden itibaren ortaklık sistemi yerine 5. takım geleneksel grup turnuvalarına geçiş yapıyoruz :KK36::KK19:
Cherry Mom Cherry Mom kaptanımızla altyapıyı hazırlıyoruz deneyelim bakalım biraz böyle
az sonraaaaaaaaaaaa:halay:
Çarşı karıştı gençler :KK71: :-) :-) önümüzdeki ay açıklarız 🤭🤭🤣🤣🤣

Valla akşam su içsem kalıyor ya canım sıkılıyor

İlk kızımda çok gaz olmuştu bide göğüs sızlaması, ikinci kızımda da regl gecikmesi ve yine gaz olmuştu 😅
Gazman oluyorum hamileyken ben

Yapışık ikiziz 😅 bırakamıyor yakamı
Canim ictigin su veya yedigin yoyecek vucudunda tam grami kadar etki gostermez daha fazla veya az gosterebilir. O yuZden sen canini sIkma sabah ac karnina tartil sadece 😉

Hayırlısı olsun canım 🙈
Sende ne belirtiler var şuan uyku mu sadece
Şimdi Esracım reglim gecikti valla açık seçik yazıcam biraz utansamda. Korunuyorduk ama bi gün tedirgin olduk o gün ertesi gün hapı kullandım. Ama hep tedbirliydik biraz endişeliyim. Sürekli regl oldum diye kontrol ediyorum. Bazen regl olacakmışım gibi bi hassasiyet hissediyorum kasıklarımda. Vucudumda şişlik hissediyorum göğüslerim fln regl olucak gibi hassaslaştı. Test almaya da korkuyorum ya pozitif çıkarsa. :KK17:

Şimdi Esracım reglim gecikti valla açık seçik yazıcam biraz utansamda. Korunuyorduk ama bi gün tedirgin olduk o gün ertesi gün hapı kullandım. Ama hep tedbirliydik biraz endişeliyim. Sürekli regl oldum diye kontrol ediyorum. Bazen regl olacakmışım gibi bi hassasiyet hissediyorum kasıklarımda. Vucudumda şişlik hissediyorum göğüslerim fln regl olucak gibi hassaslaştı. Test almaya da korkuyorum ya pozitif çıkarsa. :KK17:
Canim boyle icin icini yiyecegine al bir test bak. Herseyin hayirlisi. Uzme kendini. O degil stres de regliyi geciktirir

Canim ictigin su veya yedigin yoyecek vucudunda tam grami kadar etki gostermez daha fazla veya az gosterebilir. O yuZden sen canini sIkma sabah ac karnina tartil sadece 😉
İnşaAllah bakalım ama genelde yatarken ki kilomda göre sabah kaç çıkabileceğimi az çok tahmin ediyorum ve genelde de doğru çıkıyor o yüzden canım sıkılıyo

Kayısı çayı içtim sabah wc çıkarsam iyi olur 😅

Back
X