Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy sonunda bitirdim gecmis okumayı. Neler dönmüş neler, gruplar kurulmuş. 4 grup üyeleri huuu, uyudu herkes değil mi. Ben de yatacagim birazdan menumu yaziyorum hemen.
Bizim oglan gözünü fena carpmis okulda onunla ilgileniyorduk.
Canım çok geçmiş olsun. İyi mi oğlun
1000 zıplamayı ipsiz yerimizde zıplasak
10.000 adımı da olduğumuz yerde yürüsek
Yine de faydası oluyor mu. Bugün dışarı çıkamıcam mesela hiç merak ettim adım olayını özellikle
Olur tabiiki canım. Ben yapıyorum öyle. Her zaman dışarıda yürüme fırsatı olmuyor maalesef

Canım visa olsa bile yazılmasında yanayım, yazarken rahatsız ol ki bir daha yeme😂ben bı on yıl dahaa puding yemem 🤭😂 bir de madden çiş var biri sana ceza vermeden sporla dengele🙈 grubun en yaşlısı benim galiba🤭sana şu mübarek vakitte bir ceza verem mii😂😂tablodan istediğin bir sporu yap, artık Ağa'nın eli tutulmaz bir mi yaparsın iki mi orasını sen bilirsin😂ya da gel sen bugün iki tane tabata yap bizimkinden😂😂
Amaaaa amaaaa cıs olabilecek bir anda yaptım yaaa itiraz ediyorum hakim hanım :KK70: :KK70: cuma cumartesi veya en geç pazar sabah cıs hakkımız vardı onu kullandım ben :KK70:pazar akşam ve hafta içi diğer günlerde olursa ceza vardı (sırf ceza almiyim diye zamanına dikkat ettiydim) :KK70::KK70::KK70:

Ama cıs hariç sen iste elbeetteeee yaparım ortimmmm, bugünki sporumu sana armağan ediyorum :KK70:

selam kızlar:KK36:
Bi girdim bir sürü etiket noluyo dedim bi anda :confused:
Kızlar ben iyice ağırlaştım kalkamıyorum başımın ağrısı geçmiyor :KK43: nasıl hastalıkmış her gün iyiye gideceğime her gün kötüye gidiyorum :KK43:
Hayr olsun inşaAllah :(
Çok geçmiş olsun geçsin gitsin çabucak inşaAllah 😞🤲

Ah canım o kadar şey yasak ki sana ne diyeceğimi bilemiyorum, çikolatalar küçüktü değil mi :confused: sporun cok iyi

Cnm ara akşamdan sonra saat kaçta oldu, su da az birbirimizi uyaralım mi gün içinde Su icin, ben de az iciyorum ya.
Canım tam hatırlamıyorum amaa 9 falandı sanırım.
ummhnisa ummhnisa ve Deniz ve Kum Deniz ve Kum nicklerinizi yanlış yazmışım :))
Önemli değil canım eline sağlık
@Just a perfect day
Anka Anka
@whitetea
@Cagrihilal1
ummhnisa ummhnisa
Gunaydin ortilerim. Benim bebis gun isiklariylauyandi yine 😉
Günaydııın tatlıım. Senin bebişin de çok uykusu yok sanırım
1000 zıplamayı ipsiz yerimizde zıplasak
10.000 adımı da olduğumuz yerde yürüsek
Yine de faydası oluyor mu. Bugün dışarı çıkamıcam mesela hiç merak ettim adım olayını özellikle
Olur canım olur hadi bu hafta ekipce harikalar yaratalım
selam kızlar:KK36:
Bi girdim bir sürü etiket noluyo dedim bi anda :confused:
Kızlar ben iyice ağırlaştım kalkamıyorum başımın ağrısı geçmiyor :KK43: nasıl hastalıkmış her gün iyiye gideceğime her gün kötüye gidiyorum :KK43:
Günaydın canım geçmiş olsun neyin var
ummhnisa ummhnisa canım tatlı ortiliğin için teşekkür ederim🤗 arada şöyleee bir ege havası çek benim için de 😍
Rakipliğimiz de hayırlı olsun bu arada 🤭
Oyyy kuzum ben teşekkür ederim eşliğin için güzel Bi hafta geçirdik.
Kim bilir belki bigün bu taraflara yolun düşerde birlikte şöyleee mis havayı soluruz.

Günaydın herkeseee mutlu bir haftasonu diliyoruum :rolleyes:

Amaaaa amaaaa cıs olabilecek bir anda yaptım yaaa itiraz ediyorum hakim hanım :KK70: :KK70: cuma cumartesi veya en geç pazar sabah cıs hakkımız vardı onu kullandım ben :KK70:pazar akşam ve hafta içi diğer günlerde olursa ceza vardı (sırf ceza almiyim diye zamanına dikkat ettiydim) :KK70::KK70::KK70:

Ama cıs hariç sen iste elbeetteeee yaparım ortimmmm, bugünki sporumu sana armağan ediyorum :KK70:
hııı doğru kız hem de sen koymadın mı bu kuralı :D :D
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ayrılmışız canım :cry:teşekkür ederim ortiliğin desteğin için :KK36: ilerde yeni ortiliklerde görüşmek üzere :KK36:
canım ben de teşekkür ederim aynen görüşücez ;) yalnız beni dinleyip vitaminili şeyler yesen ve çay kahveyi azaltsan çok sevinicem ;) çocuklar daha iyi mi bu arada? ateşlenmediler inşallah :dua:

Günaydın herkeseee mutlu bir haftasonu diliyoruum :rolleyes:

hııı doğru kız hem de sen koymadın mı bu kuralı :KK70: :KK70:

canım ben de teşekkür ederim aynen görüşücez :KK66: yalnız beni dinleyip vitaminili şeyler yesen ve çay kahveyi azaltsan çok sevinicem :KK66: çocuklar daha iyi mi bu arada? ateşlenmediler inşallah :dua:
Yok bu kuralı ben koymadım ama eminim kurallar dışına çıkmadım valla :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: İzinli günde cıs yedim :KK70:

Ben izindeydim de iyi bir hafta geçirmedim toparlanmak için erkenden dönüverdim😂evet ben de bekarım ama aranızdaki en küçük kişi benim galiba🙈🙈🙈99luyum ben sen kaç yaşındasın🤣
Ben 99 da evlendim 21 yaşındaydım ,1978 yim bende ,evet kızlar kaçlısınız merak ettim en yaşlı kim

Günaydın arkadaşlar
Namaria Namaria hawar hawar azaydidem azaydidem @olvidos kızlar günaydın 😘

Almilacım ikimiz menü kontrolünü alalım bence. Kızlar siz nelere talipsiniz hu hu yeminliler 🤭
Merhaba ortilerim akşam erken yatırım yorucu bir gündü

Gunaydin canimmmm 🥰💞olur tabi bigun sen bi gun ben bakalim kim yemini bozmuş 🙃
hawar hawar azaydidem azaydidem @olvidos kuzular kim yasam kocumuz olcak spordan sorumlu biri olsun 🏃🏻‍♀️💞
ben spordan sorumlu olabilirim ama biri daha yanımda olursa iyi olur zira salı ve perşembe ekstra yoğun oluyorum

Back
X