Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

KumsalveDeniz KumsalveDeniz Mathilda03 Mathilda03 M monarosaa Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol Deniz ve Kum Deniz ve Kum
Kızlaaaaaaaaaaaaaarr :rolleyes:
Hadiii söz verelim birbirimize bu hafta kaçamak yok yarından itibaren full dikkat ediyoruz bu hafta 1.ci oluyoruz :rolleyes:

Varmısınııızzzzz :KK71::KK71::KK71::KK71:
süper oldu bu grup işi canım
🤦🏼‍♀️ Evet eşimde şok olmuştu işte sırf böyle şeyler pahalı diye çogu insan ulaşamıyor . Ne üzücü :KK43:
aynen canım aşırı pahalı mecbur almak zorunda kalmıştım menopoz belirtilerindede hamile kalma ihtimali varmış 1 sene regl olmazsan kesin menopoz sayılıyorsun ozaman hamile kalmıyormuşsun ,menopoza girdim deyip dikkat etmeyenler 40 yaşından sonra hamile kalıyor
Kaçamak çok derken :KK53:
kaçamak noo kaptanım
Kızlar birimiz menü kontrol etsin hergün takip edilecek cısss görülürse ceza verilecek :sinirli:@Mathilda03 KumsalveDeniz KumsalveDeniz M monarosaa Deniz ve Kum Deniz ve Kum

Olur derseniz ben yaparım :KK53::KK53:
güzel olur canım
@olvidos canım merhaba bizim gruptan bir senle tanışmıyoruz sen başladığında ben taşınıyordum :KK19:
ismim Almıla temmuzdan beri yarışmadayım 40 kilo verdim 5. takım evim yuvam benim :halay:aynı zamanda gruplardan ortilerden sorumlu kaptan yardımcısıyım.
sen neler yapıyorsun tanışalım :KK36:
harika kilo vermişsiniz
Aha ben çok gaza geldim :rolleyes: :rolleyes:
Biizm grup 1.ci olamamız lazm :rolleyes:
İsim bulalım hadi🤔🤔
Deniz ve Kum Deniz ve Kum Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol M monarosaa KumsalveDeniz KumsalveDeniz Mathilda03 Mathilda03
inşallah ama kumsalve deniz çok gelemiyor misafiri var onun haberide yok aslında ve beni idare edin demişti
Ben buradayım tatlım kızlardan haber bekliyorum :) M monarosaa sen yeni misin canım

Tebrik ederim ortim çok çok iyiydi bu hafta🥰 sporu da artirsan kimse tutamaz seni🥰🤗
geçen hafta düzgün olmadı yürüyüş saati çok yağmur yağdı
Çılgın tosbağalar yansın yağlar grubu :KK53:

Kızlar fikri olan yazsın bu benm fikrim :KK70: Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol Mathilda03 Mathilda03 M monarosaa KumsalveDeniz KumsalveDeniz Deniz ve Kum Deniz ve Kum
bence isim çok güzel bu olsun adımız

süper oldu bu grup işi canım

aynen canım aşırı pahalı mecbur almak zorunda kalmıştım menopoz belirtilerindede hamile kalma ihtimali varmış 1 sene regl olmazsan kesin menopoz sayılıyorsun ozaman hamile kalmıyormuşsun ,menopoza girdim deyip dikkat etmeyenler 40 yaşından sonra hamile kalıyor

kaçamak noo kaptanım

güzel olur canım

harika kilo vermişsiniz

inşallah ama kumsalve deniz çok gelemiyor misafiri var onun haberide yok aslında ve beni idare edin demişti

geçen hafta düzgün olmadı yürüyüş saati çok yağmur yağdı

bence isim çok güzel bu olsun adımız

Çılgın tosbağalar yansın yağlar grubu :KK70:

😍 Benimde çok hoşuma gitti isim, kızlarda fikir versin akıllarında isim varsa ortak karar verelim 😍

Geçmişi baya okudum ama bir yerden sonra koptum yazdıysanız görememiş olabilirim muhtemeleen :)

Kızlar haftaya hedeflerinizi alayım :KK66:

Arc-en-ciel Arc-en-ciel
azaydidem azaydidem
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
@whitetea
Amor-a Amor-a
Deniz ve Kum Deniz ve Kum
KumsalveDeniz KumsalveDeniz
@olvidos
M monarosaa
Benim 67.8
Benim için uygundur🥰

😂😂😂

Yok zararını bilmem ben kahvenin tadını yalnız sevdiğim için sordum😂bir de kahveyi heme sabah suyun üzerine içinde WC ye çıkarıyor bende de o dan dedim🤭kahvaltıda içince sonuç aynı mi bilmem

Geçmiş olsun canım,nasıl şimdi yavru?
Eh işte cnm, akması biraz kötü oldu yoksa oluyor böyle kazalar okulda
Gecmis olsun canim iyi mi simdi oglusun

Cok gecmis olsun canim. Insallah cabucak gecsin
Sagolun kizlar takip ediyorum bugun olmadi doktora gideceğiz.
Ortim menu de adimlar dacok iyi olmus 👍
Sagol cnm ne yapayım baktım gitmiyor kilolar.
selam kızlar:KK36:
Bi girdim bir sürü etiket noluyo dedim bi anda :confused:
Kızlar ben iyice ağırlaştım kalkamıyorum başımın ağrısı geçmiyor :KK43: nasıl hastalıkmış her gün iyiye gideceğime her gün kötüye gidiyorum :KK43:
Canim cok gecmis olsun tekrardan, aksama dogru hatirlatiriz menu yazmayı, sen dinlen iyileş yeter ki

Canım tam hatırlamıyorum amaa 9 falandı sanırım.

Önemli değil canım eline sağlık

Günaydııın tatlıım. Senin bebişin de çok uykusu yok sanırım

Olur canım olur hadi bu hafta ekipce harikalar yaratalım

Günaydın canım geçmiş olsun neyin var

Oyyy kuzum ben teşekkür ederim eşliğin için güzel Bi hafta geçirdik.
Kim bilir belki bigün bu taraflara yolun düşerde birlikte şöyleee mis havayı soluruz.
Ayy inşallah. Özledim egeyi kuzu. Valla grup sayesinde her ilde bir kapımız oldu 🤭 bitsin şu korona fildir fildir gezeceğim 😂😂
Ben 99 da evlendim 21 yaşındaydım ,1978 yim bende ,evet kızlar kaçlısınız merak ettim en yaşlı kim
AA senin de çok yaşın yokmuş ki. Çocuklar büyük olunca insan farklı düşünüyor. Ne güzel genç genç halletmişsin 😘
Ayy kim ki beni etiketleyen bu şahıs dedim ben de 😂 hayırlı olsun canım 😘

Ayy inşallah. Özledim egeyi kuzu. Valla grup sayesinde her ilde bir kapımız oldu 🤭 bitsin şu korona fildir fildir gezeceğim 😂😂

AA senin de çok yaşın yokmuş ki. Çocuklar büyük olunca insan farklı düşünüyor. Ne güzel genç genç halletmişsin 😘

Ayy kim ki beni etiketleyen bu şahıs dedim ben de 😂 hayırlı olsun canım 😘
Burda kileri 99lu okuyunca yaşlı hissettim bir an

Back
X