Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) DİEATAGİRL
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ:1,60
KİLONUZ: TARTILMADIM
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ:EVLİ
MESLEGINIZ:ÖNMUHASEBE
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1 / 15 AY
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ: DOĞUM KİLOLARI
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:VAR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:KİLOYA ALIŞKIN OLMAMAM
Tekrar hoşgeldiniz aramıza sağlıkla istediğimiz kiloya ulaşalım
Grip sanırım canım eşimden bulaştı :KK43:

Çocuklar iyileşti çok şükür canım. Ben çok kötüyüm kahve falan içemiyorum zaten. Meyve yemeye çalışıyorum kekik zencefil çayı falan içiyorum. Bakalım geçer inşallah ya çocuklar da ilgisiz kaldı iyice mızlamaya başladılar.
Çok geçmiş olsun canım tam hastalık havası var bu aralar.

Maşallah canım çok güzel 😍

Vuu ortim patron çıldırdı olmuş tam 😍😍
Harikasın ya o nasıl eksi. 🧿🧿

Maşallah canım çok güzel 😍

Oyyyy 😍😍 hay maşallah yaaa😍🧿🧿

Bu kiloda bu eksi muhteşem canım 😍🧿

Canım bu düzensizliğin içinde eksiyi görmek bile çok güzel 😍 haftaya daha iyi olur inşallah 🙏

Kız sen tam sopalıksın hee😂😂
Depresyonlar kraliçesi 🤭🤭 tebrik ediyorum kuzum çok güzel 🧿

Teşekkürler kaptancığım 🤗

Evet yaa. İnşallah yarışalım demez 🤭🤭
@Mathilda03

Bence çok güzel canım. Az olsun bizim olsun. Önemli olan istikrar😍🧿

Ooo canım Hergün yanında olan insan bile söylüyorsa gerçekten incelmişsindir. 😍😍
Tşkler canım bende herkesi tek tek tebrik ederim inş haftaya sonuçlar daha güzel olacak kızlar😘😘

Grip sanırım canım eşimden bulaştı :(

Çocuklar iyileşti çok şükür canım. Ben çok kötüyüm kahve falan içemiyorum zaten. Meyve yemeye çalışıyorum kekik zencefil çayı falan içiyorum. Bakalım geçer inşallah ya çocuklar da ilgisiz kaldı iyice mızlamaya başladılar.
gecmis olsun canm. Umarim cabuk atlatirsin

Arkadaşlar,

Nikinik Nikinik arkadaşımızın 29 martta mülakatı var ve hayırlısıyla güzel geçip gönlündeki gibi bir işe atanabilme için 41 Yasin okuyorduk. Son 8 tane kaldı. 2 tanesini ben aldım :KK66:

Kaldı : 6

Hepimiz 1 tane bile alsak çooktaaan biter. Hadi bekliyoruuummm, bugün bitirelim :KK76:

Son düzenleme:
Kızlar sabah kilom 79.5 tu bende listede olacak mıyım
Hoşgeldin canim tanisalim ismim Almıla temmuz dan beri yarismadayim kaptan yardimcisiyim 🥰🌺
izne ayrildigin kilo kacti? Eger izin kilonun altinda isen yeni kurallara göre cuma gunu tarti bildirimlerini fotograf ve nick ve tarih ile yapiyoruz.
gelecek cuma tarti fotografi nickin ve tarih ile paylasirsan Cherry Mom Cherry Mom kaptanimiz izne ayrildigin kilona ve gruba katilimina gore listeye dahil eder canim.

Arkadaşlar,

Nikinik Nikinik arkadaşımızın 29 martta mülakatı var ve hayırlısıyla güzel geçip gönlündeki gibi bir işe atanabilme için 41 Yasin okuyorduk. Son 8 tane kaldı. 2 tanesini ben aldım :KK66:

Kaldı : 6

Hepimiz 1 tane bile alsak çooktaaan biter. Hadi bekliyoruuummm, bugün bitirelim :KK76:
Canim ben aksam okuyum bi tane ayrica ayet de okucam Nikinik Nikinik kuzum 💞🥰
İnsallah gönlüne göre hayirlisi olur 🤲🏻🌺 ozledik valla yoklugun belli oluyor 🤗

Günaydın arkadaşlar

Merhaba ortilerim akşam erken yatırım yorucu bir gündü

ben spordan sorumlu olabilirim ama biri daha yanımda olursa iyi olur zira salı ve perşembe ekstra yoğun oluyorum
azaydidem azaydidem canim sen de sporlarda gaza getir bizi hawar hawar ile 🙃💞
@olvidos cok aktif degil heralde etiketlerime donmedi

Hoşgeldin canim tanisalim ismim Almıla temmuz dan beri yarismadayim kaptan yardimcisiyim 🥰🌺
izne ayrildigin kilo kacti? Eger izin kilonun altinda isen yeni kurallara göre cuma gunu tarti bildirimlerini fotograf ve nick ve tarih ile yapiyoruz.
gelecek cuma tarti fotografi nickin ve tarih ile paylasirsan Cherry Mom Cherry Mom kaptanimiz izne ayrildigin kilona ve gruba katilimina gore listeye dahil eder canim.
Merhaba almila cım. Ben 2019 ağustosta mezun olmuştum fakat tekrar kilo alınca geri döndüm. Nisan da izne ayrıldığımda 79.9 du.... Bugün 79.5 çıktım

Tebrikler rakibim. 70i ugurladin mi diye aradim senin bildirimi. Himm yaris bitmenis hala gelmenis 70in alti. Yaris devam o zaman 😉 belki bir muciZe olur bizim kizlar gibi 2,5 3 kilo veririm😁😁 anca oyle yakalayabilirim zaten seni
Yaa bi atkmi yapsan dicem detoks fln ama snra bebis aklima geliyo 🙈 nese sen aynen bole devm benim biyere gittigim yok yolum daha uzun sunun surasinda 58 ne kaldiki😂😂😂
belmayne belmayne hawar hawar azaydidem azaydidem @olvidos kuzular nasilsiniz benim biraz mide agrim vardi sabahtan beri anca duzeliyor simdi biraz yürüyüşe cikacagim 💞
Yaa ne gzel bende butun gun temizlikle ugrastim dunde ole biraz ince temzlige girdim bu hafta ramazan gelmeden bana temzlik hevesi geliyo🤭
azaydidem azaydidem canim sen de sporlarda gaza getir bizi hawar hawar ile 🙃💞
@olvidos cok aktif degil heralde etiketlerime donmedi
Aaa ayip attin canim bu hafta birinci bizim grup okadr😉

Merhaba almila cım. Ben 2019 ağustosta mezun olmuştum fakat tekrar kilo alınca geri döndüm. Nisan da izne ayrıldığımda 79.9 du.... Bugün 79.5 çıktım
Tamam canim super o zaman bugün den itibaren menü ve sporunu yazmaya başlarsan haftaya cuma dedigim gibi fotograf ve nick ile paylasim yaparsan Cherry Mom Cherry Mom kaptanim duruma gore degerlendirme yapar hosgeldin 🤗🌺

Yaa bi atkmi yapsan dicem detoks fln ama snra bebis aklima geliyo 🙈 nese sen aynen bole devm benim biyere gittigim yok yolum daha uzun sunun surasinda 58 ne kaldiki😂😂😂

Yaa ne gzel bende butun gun temizlikle ugrastim dunde ole biraz ince temzlige girdim bu hafta ramazan gelmeden bana temzlik hevesi geliyo🤭

Aaa ayip attin canim bu hafta birinci bizim grup okadr😉
Oyy gaza geldim simdi 🙃😂

Bunları gizliden konuşalım rakiplere bilgi sızdırmayın :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Aaaa sen cok fenesiinnnn😂🤭
Ay benden küçükte varmış 🤭🤭🤭🤭
97liyim bende 😂

🎯13 MART- 19 MART HEDEF SONUÇ TABLOSU🎯

:spor::spor::spor:
Hedefini tutturamayan arkadaşlar Cumartesi serbest katılımlı olan spor günümüz sizin için artık zorunlu.
@Just a perfect day
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
azaydidem azaydidem
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
@Mathilda03
@Anka
@whitetea
@Amor-a
@karabiber1
M monarosaa

:spor::spor::spor:

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
@umhnisa​
75​
74.5​
🏆
80.5​
79.9​
🏆
65​
64.5​
🏆
65.6​
65​
🏆
79​
78​
🏆
68.8​
68.2​
👿
74.4​
73.75​
👿
55.85​
55.55​
🏆
63.6​
63.4​
🏆
72.5​
70.5​
👿
64.9​
64.4​
👿
65.3​
63.5​
👿
71.8​
69.9​
👿
87.05​
85.8​
🏆
89.7​
88.4​
👿
54.3​
54​
👿
@karabiber1​
75.2​
72.8​
👿
70.2​
69.5​
🏆
77​
76.4​
🏆
62.2​
60.7​
🏆
95​
90​
👿
Aslinda cok yorgunum ama zorunlu madem yapicimmm🙈
Ay tabiiki göreceksin canım. Bak çalıyor şarkı "bir yemin ettim ki dönemem" 😂😂
Ahahahh nasilda aklina geliyo😂😂
Gunaydin arkadaslar huzurlu gunler 💞🥰
Canlar grup isimleri belli olduysa bekliyorum gece baya konusulmus kararlarinizi bildirirseniz bugün duzenleyim 🌺💞

Sevgili yemindaslarim 🤣 fit olmaya yeminliler isminde hemfikir isek bir gorev dagilimi yapalim ornegin birimiz sporu durtsun iki kisi menuleri kontrol etsin yeminini bozana cezayi kessin 🤣
belmayne belmayne azaydidem azaydidem canlar siz yazdiniz gece hawar hawar @olvidos kuzular siz de dönüş yaparsaniz baslayak diger gruplar ozellere gecti hareket zamani 🙃🤣
Sporu bende dürterim hawar hawar La beraber canim🥰
Namaria Namaria hawar hawar azaydidem azaydidem @olvidos kızlar günaydın 😘

Almilacım ikimiz menü kontrolünü alalım bence. Kızlar siz nelere talipsiniz hu hu yeminliler 🤭
Süper ya bu hafta cok gzel olucak😍
selam kızlar:KK36:
Bi girdim bir sürü etiket noluyo dedim bi anda :confused:
Kızlar ben iyice ağırlaştım kalkamıyorum başımın ağrısı geçmiyor :KK43: nasıl hastalıkmış her gün iyiye gideceğime her gün kötüye gidiyorum :KK43:
Canim gecmis olsun neyin vardi covit degilsindir insallah😔
azaydidem azaydidem canim ortim, cok sagolun gecen haftaki desteğin için şimdi rakip olduk haa:KK43::KK11::KK53:
Ortimm asil ben tesekkur ederim rakipte olsak gonuller bir 😍😍
Amanin rakip geliyor
Koşarak geliyor smdi gruplarda kuruldu tutmayin beni😂😂😂

Back
X