Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldiniz aramıza

Kuzum biraz az geldi bana hastasın hemde biraz daha enerji için menüne bişeyler mi eklesen

Canım menün güzel ama sporları daha da güzel

Oyy daha çok minkmiş rabbim bağışlasın
O tabatayı bende deniycem inşallah

Canım gözüme fazla gelen şeyler var ama hem sporunla yakmışsındır hemde kendi menümdeki cıssları düşününce 🤭😄😄
Hoşbulduk 😊

20 Mart cumartesi

sabah 09:00
Peynir zeytin
El kadar ekmek ev yapımı ( lavaş kadar ince değil ama bazlama kadar da kalın değil yani ikisinin ortası bir kalınlık ta)
Domates biber 2 banım pekmez

ara
Yarım dilim cevizli kadayıf

Akşam 17:00
5 ev yapımı köfte
2 dilim beyaz ekmek
Salata
1 büyük bardak ayran

Ara
Yarım elma 6-7 tane fıstık

2 lt su
13.000 adım + 33 dk cardio

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam @Namaria belmayne belmayne @azaydidem
@olvidos
Canım sporun muhteşem. Ay kıskandım resmen 😂😂
Tatlıyı ölçülü ve erken Yemen iyi olmuş. Yarından itibaren cıssız devam edelim olur mu 😘

Ck karbonhidrat oldu bugun. Yarindan itibaren dengwli diyetisyen menume devam 😉
Bugün kaçamak hakkını kullanmış oldun canım önemli değil dengelersin mutlaka
Magnolia cok olmus gibi canm. Hadi sabahki sabah desek senn menun de benimki gibi cok karbonhidrat olms. Yarin proteinli sebzeli guzel menulerle gelelim 😉
Aynen canım çok oldu dedim yaa benim menü çok cıssslı diye bugün iyice cozuttum hiç sağlıklı değildi

Ölüyorum şuan ayaklarımın sızısından :KK43: misafirler gitti mutfak boydan boya bulaşık nasıl yapcm bilmiyorum 😞
Sporun ağrısı vardı bacağımda üstüne çok ayakta durunca berbat oldu ağrı oturduğum yerde sızlıyor 😭
Çok iyi anlarım seni canım :( bozulacak bir şeyler varsa kaldır . Çok kirli olanları suya yatır git bi duş al uyu. Ev senin degil mi senden kıymetli degil :(

Çok iyi anlarım seni canım :KK43: bozulacak bir şeyler varsa kaldır . Çok kirli olanları suya yatır git bi duş al uyu. Ev senin degil mi senden kıymetli degil :KK43:
Benimde öyleydi bugün misafirden menüleri bile yazamadımm aklım burda kaldı hepp

Çok iyi anlarım seni canım :KK43: bozulacak bir şeyler varsa kaldır . Çok kirli olanları suya yatır git bi duş al uyu. Ev senin degil mi senden kıymetli degil :KK43:
Eşime dicem beraber yapalım diye
Yapmazsada öyle yaparım ya hiç halim yok çünkü :(

Arkadaşlar ben yeni üye olduğum için bilmiyorum. Acaba bu VKI nasıl yapılıyor ?
Canım hemen ankatayım bak şimdi hesap detaylarına tıkla en altta başlangıç kilon boyun ve şu anki kilon var oraları doldur sonra kaydetmeyi unutma. :KK55::KK24:

20 mart cumartesi
11.00
Tb lavaş üzerine pizza, salatalık
15.00
1 elma bir avuç kabak çekirdeği birazcık leblebi
19.00
Kaşarlı mantar sote ve 5 yk kaşığı bulgur
Su : 2.5lt
Spor : 40 dk yürüyüş ( 5100 adım) 51 p
Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Mathildablue @Suskunhanim @muhursuzpusula @Mehfam
canım lavaşlı pizza da gayet sağlıklı ve doyurucu olmuş, yürüyüş biraz daha olaydı süper olurdu ;)
20.03.2021

1 bardak sirkeli su

Sabah 11:00
2 haşlanmış yumurta
2 kaşık tulum
Domates, salatalık
Maydanoz, dereotu, nane
1 dilim ekmek

Ara
1 yeşil çay
1 muz

Akşam 17:30
1 tabak yoğurtlu haşlanmış karnabahar (karabiber, pulbiber, nane)
Salata

Su
2 lt

Spor bugün free :KK49:

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Suskunhanim @yarimuhendis @Mathildablue
ooo canım tertemiz ;) ama spor da olsaydı iyi olurdu ;)
20 mart
Kahvaltı: patates kızartması, zeytin,domates , salatalık, çay
Ara: muz ve kuruyemiş
Akşam: sulu köfte, şehriye salatası, yogurt
Spor: 4500 adım
Su : saymadım :/
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Suskunhanim @yarimuhendis @muhursuzpusula Cherry Mom Cherry Mom
afiyet olsun canım, çeşitli bir menü olmuş, şehriye salatası ilk defa duydum ne konuluyor :)

Back
X