Emnis bir arkadaş bunu geçen yıl yaptığünda hiç anlam veremeyen

hem şaşırıp hem eleştiren ama özelden bana yazınca yine de kıyamayıp takıma katılmasını sağlamıştım

ve tarih bu şekil tekerrür edip tam da aynı şeyi ben yaptım

evet bende o arkadaş gibi 15 kilo birden geri aldığım için çok utndm ve kimse tanımasin istedim ama bununla beraber gerçekten nike ve şifremi unuttum ve gerçekten yaklaşık 1yıldır hesabı kullanmıyorm. Getekirse yarışmam ve birda sadece sizle motive olurum diye düşündüm masumca okadar

evet eski üye olmam dışında herşey doğru yine yani ama ben madem kendi hesabıma giremeyorum yeni hesap açtm ozaman hiç kendimi açıklamıyayım dedim kimse ile bu kadar kilo nasl aldın ettin diyoloğu yaşamıyım kimse beni tanımasın istedim böyle bir psikoloji yüzünden tanınmadan kilo verme isteği idi evet özur dilerim ben takım kapanmasın diye gönüllü takım yardmcılığı yapıp sonra kendimize başka grup ve takımalar açarak devam ettip spor kaptanmıklari ,spor grupları yapıp devamlı spor teşviki ve grupmotivasyonu için uğraşan çok aktif biriydim yani uzun süreli bir üye ve hedef kilosuna ulaşan bir mezunum

artık açıklamak zorunda kaldım ve eski hesabımı nasıl geri alıcam onu denedim yapamadım