Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayırr oranın suyunu çeşmeden kesinlikle içemezsin ve Sodalı suları var onu içiyorlar niewoda mı nedemek zorundasın su isterken biz birkez demedik alırken bize gazlı su vermişlerdi birde bir koli aldık içemedik attık
Unutmamissin canim 😉 oyle niegazowana yani gazsiz su demek lazim ki normal su gelsin degilse mineralli gazli su geliyor.

Cumartesi menüsü
Filitre kahve
2 h yumurta, yarım krep, 2 yk turunç reçeli, 2 ceviz

Ara türk kahvesi, kuru incir, pestil, badem

Akşam(6.30 gibi)
1 tabak taze fasulye,bir kase yoğurt,bir tabak salata

8 gibi tatlı krizim başladı, çay içtim, dolandım ama kar etmedi, kahvaltıda yemedigim tahin pekmezi kasıkladım😭 1-2 yk.

Spor yapamadım,misafirim geç gitti( 7.30 gibi) sonra komşu geldi geç kalkti.Bogazim ağrıyordu yorgunluktan🤗uyumuşum çocuklarla.Sabah da kalkamadım😔
Su 2 lt kadar, adım da 8000 falandi

Mehfam Mehfam
Cherry Mom Cherry Mom @yarimuhendis Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Mathildablue muhursuzpusula muhursuzpusula
spor yapamamışsın ama hareketsiz değilsin en azından tahin pekmez öyle gider diyelimdeeee sabahta reçel var Cherry Mom Cherry Mom kaptanımın yeni kuralına göre cezalısın :KK70::KK70::KK70::KK70:

İnşaAllah gider kaptanım
Bide sanırm ben son 2 gün asılıyorm az besleniyorum ya cumadan yediğim direk etki ediyor
Çünkü ertesi 2 gün detoks yapmış gibi oluyorum
Tamam tamam ondan böyle oluyorum ben çözdüm olayı
Relax 😌
canım niye bu kadar geriliyorsun ki, hergün menünü de yazıyorsun, bir defter tut kendine olmadı ve kalorileri de say,sporunu suyunu yaz ,bence haftalık toplamı benzer oluyordur

canım niye bu kadar geriliyorsun ki, hergün menünü de yazıyorsun, bir defter tut kendine olmadı ve kalorileri de say,sporunu suyunu yaz ,bence haftalık toplamı benzer oluyordur
Son 3 gundur gunluk kalorimi yiyip sporu yapip gunu kapatiyorum. Merakla bekliyorum yarin baskul ne gostecek 😉

Evvett kizlar tabata zamanii. Kim istemez gunde sadece 8 dakikayla duz bir karina ve selulitsiz bacaklara sahip olmayii.... (ben, beeen)
E haydi baslayalimo zaman.
S Suskunhanim yine planim ard arda 3 tane hadi bakalim kim gececek 😉

Arka arkaya mi🤭 ben aralıklı iken nefesim kesiliii😅 sabah yaptım canım,birazdan yaparım inşallah yine🤩🤩sana kolay gelsin🥰🥰
Kişisel gelişim konuşmaları yapan insanları izleyince bayılasım geliyo ya :KK70: :KK70: :KK70: niyeyse bana gazlama gibi geliyo pek bende işe yaramıyo kitaplarını bile okuyamam hadi oldu ki okudum diyelim bitirebildim yani, bittikten sonra uçar gider :KK70::KK70:

Ayy bende 2 sene evveldi galiba yurtdışına tatile gitmiştim suya hasret kaldım :KK70::KK70:mavi kapak yeşil kapak falan ayrımı vardı sularında ben bi defa gidip sodalıda almıştım içemedim :KK70:
Kitapları ben de sevmem ama belli noktalarda farkındalık kazandıran konuşmalara da hiç hayır demem😅🤭
spor yapamamışsın ama hareketsiz değilsin en azından tahin pekmez öyle gider diyelimdeeee sabahta reçel var Cherry Mom Cherry Mom kaptanımın yeni kuralına göre cezalısın :KK70::KK70::KK70::KK70:
Hanım haniiimmm😅😅 dün pertim çıkmıştı ama bugün sabah 8 dk tabata, 20 dk zumba 10 dk bolgeselim var ve kahvaltıyı teeeee 13.30 gibi yaptım,yani pekmez falan kalmamıştır😅🤭🤭yine de merak ediyorum yarın tartıyı🙈

21 mart pazar
1 bardak limonlu su
1 bardak yeşil çay
Yumurta salatası
Sebze
Labne

Ara
1 kase yoğurt elma tarçın ceviz
Badem

Akşam
Karnıbahar yoğurt lu
Yeşilçaylı soda

Spor olarak ve ev işi☺️ Cherry Mom Cherry Mom başka kimi etiketlemem lazım

Mehfam Mehfam canım o da bizim eski Reyyan yani nick değiştirdi sadece :)
Menüde sporda harika tebrik ederim 🤗

Arka arkaya mi🤭 ben aralıklı iken nefesim kesiliii😅 sabah yaptım canım,birazdan yaparım inşallah yine🤩🤩sana kolay gelsin🥰🥰

Kitapları ben de sevmem ama belli noktalarda farkındalık kazandıran konuşmalara da hiç hayır demem😅🤭

Hanım haniiimmm😅😅 dün pertim çıkmıştı ama bugün sabah 8 dk tabata, 20 dk zumba 10 dk bolgeselim var ve kahvaltıyı teeeee 13.30 gibi yaptım,yani pekmez falan kalmamıştır😅🤭🤭yine de merak ediyorum yarın tartıyı🙈
Sagol canim. Ben gunu kapattim hem yeme hem spor bitti 😉 ama ben baska spor yapmiyorum gerci 3 taneden sonra adeta emekleyerek dusa gidiyorum 😁😁

cnm sütü arttırıyo mu dedikleri gibi :)
Bilmiyorum ki canim. Sukurler olsun ben cok su ictigimden galiba sut sorunu yasamadim hic. Sadece bebis ameliyat olunca hastanede asiri uykusuz kaldigimda sutum azalmisti o kadar. Onu da surekli sagarak arttirdim.

Back
X