Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

22 Mart Pazartesi

12.00
1 haşlanmış yumurta, 25 gr beyaz peynir, 10 çiğ fındık, maydanoz, beyaz lahana, taze nane, yeşil çay

Ara
Sütlü Türk kahvesi(200ml), yarım avuç leblebi, 1 çilek

17.30
Yoğurtlu kereviz salatası(içine 3 ceviz), 1 gün kurusu

Su 2lt devam
1 kupa yeşil çay
Spor: 1 ve 5 yapıldı
(11.000 adım(koşu+yürüyüş), 1000 zıp
Toplam 310 puan)

Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Namaria Namaria @hawar azaydidem azaydidem @olvidos @Mehfam
Canim menun cok hafif sporda harika yarina eksi cıkıcagın simdiden kesin😍😍👏
Pazartesi

7.30
Bir kase sut ile granola

12.30
2 dilim ekmek ile kasarli sucuklu tost
Yarim bardak ayran

16.00
6 cig findik 2 kuru kayısı

19.00
Elma kurusu 3 dilim
Cig findik 6 adet

İstahim yok yiyemedim bisey doğru düzgün
Su 2 lt
Spor 10.500 adim 1 yapildi
Cherry Mom Cherry Mom belmayne belmayne Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Mehfam
Canim menunde pek bisey yok insanin cani istemeyince yiyemiyo insallah acikmazsin gec saatlerde😉 sporda yapilmis süper👏

selam kizlarrrrr ben geldim :KK36:
2 gundur diyetteyim dun normal diyet yaptim sabah -1900 gordum. Bugun de hurma detoksu yaptim. Bakalim sabaha nasil bir sonuc alicam.

Baya odem tutmus vucudum mezun odugum kiloya donmek icin 2 kg kaldi ama veriyorum insallahh :dua:

regl olsam hemen rahatliycam bi o siskinlik var karnimda, yani kendimi hafif ama sis hissediyorum :KK70:

Namaria Namaria Bisey itiraf edeyim mi? Senin burda az otede olman bile bana yetiyormus, orda var oldugunu bilmek bile beni motive ediyormus. Cok ozledim seni:KK200:

Cherry Mom Cherry Mom kaptanim iznin olursa gunluk menulerimi paylasmak isterim hazir eksi 1900 gelmisken :KK70:
Hoş geldin kuzu❤️
Bitti mi işleriniz. Nasılsın
Pazartesi

7.30
Bir kase sut ile granola

12.30
2 dilim ekmek ile kasarli sucuklu tost
Yarim bardak ayran

16.00
6 cig findik 2 kuru kayısı

19.00
Elma kurusu 3 dilim
Cig findik 6 adet

İstahim yok yiyemedim bisey doğru düzgün
Su 2 lt
Spor 10.500 adim 1 yapildi
Cherry Mom Cherry Mom belmayne belmayne Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Mehfam
Canım evet baya az olmuş. İyi misin. Hasta filan değilsin inşallah ❤️
Fit olmaya yeminliler
belmayne belmayne Namaria Namaria @hawar @olvidos
Kizlrrr ben geldimmm birzdan spora baslicam 🏃‍♀️🏃‍♀️
Bugunkü ögle yemegim ve aksam yemegimin fotosunu paylasiyim sabah 1 sekerli turk kahvesi ictim midem bulanarak normalde sade icerim cunku🙈
Ogleden sonra 1 bardak yesil cay ictim sadece belki yatmasan spordan sonra soda icebilirim 2 lt su icildi bile😊

Salatalar yagsiz cok az tuzlu limonlu
Öglen ispanak yerine salata yaptim ıspanak yarin alicam diger ogunlerde tuketeblirsem tuketicem😊
Hadi bakalım csnım. Güzel bir eksi gelecek inşallah 🙏❤️
Kızlar ya benim üst bacak bölgemde kendiliğinden oluşan morluklar oluyor
Çarpma sonucu değil kendi kendine oluyo biri geçiyor biri çıkıyor
Ama bu 5 6 senedir var
Vitamin eksikliğinden
Kan hastalıkları (Allah muhafaza) ama olsaydı öyle bişe başka bi belirtisi de olmazmydı?

Sürekli olmuyor 5 senedir arada bi oluyo
B12 eksikliğinden de olurmuş acaba ara ara düşüp yükseliyor mu bilemedim
Yarın kan vericem inşaAllah tüm herşeye baktrcm

Aranızda böyle bişe yaşayan varmı?
Geçmiş olsun canım. İnşallah önemli bir şey değildir. Aman ihmal etme. 🙏

Canim menun cok hafif sporda harika yarina eksi cıkıcagın simdiden kesin😍😍👏

Canim menunde pek bisey yok insanin cani istemeyince yiyemiyo insallah acikmazsin gec saatlerde😉 sporda yapilmis süper👏
İnşallah canım 😍
Ama cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum. Cuma 63 ü ucundan da olsa görsem çok mutlu olacağım 🙏

Ama bu 5 6 senedir var
Vitamin eksikliğinden
Kan hastalıkları (Allah muhafaza) ama olsaydı öyle bişe başka bi belirtisi de olmazmydı?

Çok. Geçmiş olsun canım inşallah ciddi birşey değildir

Hoş geldin kuzu❤️
Bitti mi işleriniz. Nasılsın

Canım evet baya az olmuş. İyi misin. Hasta filan değilsin inşallah ❤️

Hadi bakalım csnım. Güzel bir eksi gelecek inşallah 🙏❤️

Geçmiş olsun canım. İnşallah önemli bir şey değildir. Aman ihmal etme. 🙏
Ayy insallah😍
İnşallah canım 😍
Ama cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum. Cuma 63 ü ucundan da olsa görsem çok mutlu olacağım 🙏
Bence bole gidersen goruceksin canim hadi bakalim bu cuma bizim olsun sen en az 63.9 bende en az 69.9 gorelim insallah😍😍

selam kizlarrrrr ben geldim :KK36:
2 gundur diyetteyim dun normal diyet yaptim sabah -1900 gordum. Bugun de hurma detoksu yaptim. Bakalim sabaha nasil bir sonuc alicam.

Baya odem tutmus vucudum mezun odugum kiloya donmek icin 2 kg kaldi ama veriyorum insallahh :dua:

regl olsam hemen rahatliycam bi o siskinlik var karnimda, yani kendimi hafif ama sis hissediyorum :KK70:

Namaria Namaria Bisey itiraf edeyim mi? Senin burda az otede olman bile bana yetiyormus, orda var oldugunu bilmek bile beni motive ediyormus. Cok ozledim seni:KK200:

Cherry Mom Cherry Mom kaptanim iznin olursa gunluk menulerimi paylasmak isterim hazir eksi 1900 gelmisken :KK70:
Canim benim ben de cok ozledim inan 💞insallah cok cok mutlu olursun guzel haberlerini aliriz 🤲🏻💞

Ama bu 5 6 senedir var
Vitamin eksikliğinden

Canim ilk okurken senin dedigin gibi aklima kotu seyler geldi ama 5 6 senelik diyince vitaminlerle alakali olablir evet yinede bi dktora kesinlikle gorun gecmis olsun❤

Canim ilk okurken senin dedigin gibi aklima kotu seyler geldi ama 5 6 senelik diyince vitaminlerle alakali olablir evet yinede bi dktora kesinlikle gorun gecmis olsun❤
İnşaAllah canım
Başka bişe olsa Allah muhafaza 5 6 senede başka şeyler de çıkardı demi?

Hoş buldum canım benim ❤Yani büyük kısmı tamamlandı diyebiliriz canım, beklenen günü bekliyoruz birkaç ufak eksikle🥰

Sen nasılsın canım?🤗
Çok güzel canım. Oh şimdi geriye tatlı bekleyiş kaldı 🤗
Ben de iyiyim canım. Aynı tas aynı hamam😂 senin karikatürü anıyoruz arada. 🤭Küçük hesaplara devam 😂😂

Çok güzel canım. Oh şimdi geriye tatlı bekleyiş kaldı 🤗
Ben de iyiyim canım. Aynı tas aynı hamam😂 senin karikatürü anıyoruz arada. 🤭Küçük hesaplara devam 😂😂
Ahahhaha öyle işte yanii küçük hesap yapa yapa bir yerlere geliyoruz🤭 bende şuan o moddayım 2 güne kdr şu kdr versem 10 güne kdr bu kdr versem diyorum 😂 umut fakirin karbonhidratı🤪

Ama bu 5 6 senedir var
Vitamin eksikliğinden

canım diş eti kanaman ,burun kanaman filan da oluyor mu? bebeğin kan grubu uyumsuzluğu filan oldu mu? pıhtılaşma ve ordaki morluğun dağılması bayağı karmaşık bir olay ve bayağı faktör giriyor canım 🤗 test yaptırmakla iyi bir adım atmış olursun

canım diş eti kanaman ,burun kanaman filan da oluyor mu? bebeğin kan grubu uyumsuzluğu filan oldu mu? pıhtılaşma ve ordaki morluğun dağılması bayağı karmaşık bir olay ve bayağı faktör giriyor canım 🤗 test yaptırmakla iyi bir adım atmış olursun
Yok canım diş etim fırçalarken arada kanıyor ama sık değil burnum kanamıyor
Eşimle uyuşmazlığımz var ama iğnelerimi oldum
Bakalım bi tahlil verim vitaminler ne alemde

çok sağol canım benim ❤️ bu kahveyi de ilk defa denicem seher akgül kanalında gördüm de 🤗 bi de leslie yi dinlenme günlerinde yapayım diyorum cnm,faydasız olmaya başladı çünkü hafif geliyor artık :) aslında 60lara düşünce farkettim ama üşendim başka spora :D

senin de çok güzel olmuş cnm 👏 10 bin adımı kesince mi daha az verdin sence? yani o kadar faydalı mıydı acaba ❤️
3 öğün et çoktu cnm iyi yapmışsın fresh bitirmişsin günü 😉

canım çok hafif bir menü afiyet olsun spor da var 👏
Evde olunca 10000 adimi bitirnekte cok zorlaniyorum canim ya. Ama sporsuz gecmiyorum hic hele ki bu tabata ucuncuden sonra artik dizlerim titriyor inan surunerek gidiyorum banyoya. Gel sen de katil bize lesliyi ben de senin dedigin gibi dinlenme gunume persembeye alacagim. Bu tabata cok iyi bir kerede pek birsey hissedilmitir ama uc kere gercekten yoruyir. Bence bu hafta guzel eksi getirecegim 😉

Ama bu 5 6 senedir var
Vitamin eksikliğinden

Yok canim ya hic bilmiyorum ki. Insallah onemli birsey degildir sadece vitamin eksikligi filandur. Iyi yaparsin canim kan ver. Birsey cikmazsa ekstra tahlil sor. Ne oldugunu buldunlar cunku bu normal degil.

Back
X