Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım lütfen kendine çorba falan yap. Böyle çok aç bırakınca vücudunu yemeğe saldırmaya alıştırırsın. Ben çok yaptım ondan biliyorum. Hazırda hep çorban bulunsun.
Az da yemedim aslinda sadece erken bitirdim yemeyi. Artik en gec 15-16 gibi bitirecegim yeme isini. Bugun biraz fazla erken oldu. Yarin 15e kadar yerim 😉 evde saldiracagim ciss turu birsey yok zaten canim 😁

22 mart
1 bardak limonlu su
1 bardak yeşilçay
2 yumurta peynirle salata

Öğle
Yoğurt
2 muz

Akşam
Lahana yemeği
Yoğurt

9400 adım
Detoks suyu içilecek
Canım menün gayet güzel adımlarını da keşke 10000 e tamamlasaydın bugün takıma spor günümüzde
Bugunku menum
09:00- 1 dilim ekmek, 10 kucuk biber, 1yk kadar sebze ezmesi.
12:00- 1 kase pilav, 130gr ordek eti, salata.
13:30- 1 kase muz ve mango karisimi, 1 kase pirinc patlagi.

S Suskunhanim
Spor: 24dk tabata (8dkx3) : 120 p
10 dakika kol ve sirt agirlikli bolgesel: 40 p
Toplam: 160 puan
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cherry Mom Cherry Mom Anka Anka @Just a perfect day ummhnisa ummhnisa @whitetea
Kuzum herkes aynı şeyi söylemiş bence de menün az olmuş dayanabildiysen ne iyi emzirirken daha zor olur sana.
Sporun da yine çok iyi canım bu hafta eksiyi göreceksin ben inanıyorum
22 Mart 2021

12.00
Omlet (2 yumurta-75 gram salam)
1 kk beyaz peynir
1 kaşık kahvaltılık sos
Çeyrek simit
Çay

15.30
1 muz
3 kuru kayısı
10 fıstık
Filtre kahve (1 çay kaşığı h.yağlı)

17.30
5 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurtlu ıspanak

6.000 adım
10 dakika bölgesel hareket

Cherry Mom Cherry Mom
@Mehfam
Bugünkü Menün güzel canım adımları 10000 e tamamlasaydık daha da güzel olacaktı

Canım menün gayet güzel adımlarını da keşke 10000 e tamamlasaydın bugün takıma spor günümüzde

Kuzum herkes aynı şeyi söylemiş bence de menün az olmuş dayanabildiysen ne iyi emzirirken daha zor olur sana.
Sporun da yine çok iyi canım bu hafta eksiyi göreceksin ben inanıyorum

Bugünkü Menün güzel canım adımları 10000 e tamamlasaydık daha da güzel olacaktı
Evet çok istedim tamamlamak ama yapamadım. Yarın en az 10.000 olacak ama :KK60:

Spor: 30dakika yürüyüş,
1saat kondisyon bisikleti,
Dambıl ile 300 kol ve göğüs
100 şınav , 100mekik
2.5 litre su .❤
canım bölgesel spor kaç dk sürdü :)
9400 adım
Detoks suyu içilecek
canım bunu telefon mu saydı? 10 bine çok yaklaşmış :) ekstra 600 adım da vardır bence :KK66:
22.03.2021

Sabah 09:00

Double sade türk kahvesi

Öğle 12:00
1 tabak baharatlı tavuk
1 kase yoğurt
5 çeri domates

Akşam 17:30
1 tabak nohut
yarım dilim ekmek
salata
2 kaşık pilav
1 bardak naneli ayran

Su
2,3 lt

Spor
5000 adım (işe başladık yeniden ve akşamda dersim vardı yapamadım :KK43: )

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak S Suskunhanim @yarimuhendis Mathildablue Mathildablue blonde ambition blonde ambition
kuzum menün çok güzel ama cmts pazar da spor yoktu 😢

canım bölgesel spor kaç dk sürdü :)

canım bunu telefon mu saydı? 10 bine çok yaklaşmış :) ekstra 600 adım da vardır bence :KK66:

kuzum menün çok güzel ama cmts pazar da spor yoktu 😢
Canm ben sporda kaç set ve kaç tane yapıldığı önemli diye sayı olarak sayıp vakit ayırabildiğim kadar hergün belli bölgeleri çeşit çeşit yaparak ilerliyordum ondan hiç dakika bakmak , süre tutmak aklıma gelmedi canım. Ama dakika olarak bildirim de bulunmam gerekiyor ise ben bundan sonra her gün dakika tutayım canım 👍

Canm ben sporda kaç set ve kaç tane yapıldığı önemli diye sayı olarak sayıp vakit ayırabildiğim kadar hergün belli bölgeleri çeşit çeşit yaparak ilerliyordum ondan hiç dakika bakmak , süre tutmak aklıma gelmedi canım. Ama dakika olarak bildirim de bulunmam gerekiyor ise ben bundan sonra her gün dakika tutayım canım 👍
ben 30 dk sayayım o zaman cnm pilates olarak , tablo sporunda zaman olduğu için sordum kuzum :)

bu hareketleri yapmsaı gittikçe zorlaşıyor zaten kesin olmuştur 🤣
şınavı normal mi çekiyosun kız :KK8:ben dizdeyim hala 🤣
🤣Yok ay nerdeee... bende dizde çekiyorum.yarım şınav denilenden yani 🤣
Ahhh ahhhh ☹Eskiden normal çekiyordum ama çok ara verdim ondan eski kondisyonuma dönmek baya zaman alır .

Back
X