- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #402.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az da yemedim aslinda sadece erken bitirdim yemeyi. Artik en gec 15-16 gibi bitirecegim yeme isini. Bugun biraz fazla erken oldu. Yarin 15e kadar yerimCanım lütfen kendine çorba falan yap. Böyle çok aç bırakınca vücudunu yemeğe saldırmaya alıştırırsın. Ben çok yaptım ondan biliyorum. Hazırda hep çorban bulunsun.
Az kalmis canim, insallah gorursun cumayaAyyy inşallah bende :) kaç yıldır görmedimmmm
süper menü canım valla çok iyi gidiyoruz grup olarak22 mart
Sabah: filtre kahve , 2 kayısı, 2 ceviz
Ögle: 1 yumurta, domates ,salatalık, çay
Ara: 1 kücük muz , 10 badem, 10 fıstık
Aksam: pazı yemeği , 1 kepçe mercimek corbası ,ayran
1 yeşil çay
Su:1.5 lt
Spor: 1000 zıp , 4000 adım, 1 adet 8 dk tabata
Hedef60kgolmak @muhursuzpusula @yarimuhendis S Suskunhanim
Cherry Mom
blonde ambition
Yazmadım canm ya
Canım menün gayet güzel adımlarını da keşke 10000 e tamamlasaydın bugün takıma spor günümüzde22 mart
1 bardak limonlu su
1 bardak yeşilçay
2 yumurta peynirle salata
Öğle
Yoğurt
2 muz
Akşam
Lahana yemeği
Yoğurt
9400 adım
Detoks suyu içilecek
Kuzum herkes aynı şeyi söylemiş bence de menün az olmuş dayanabildiysen ne iyi emzirirken daha zor olur sana.Bugunku menum
09:00- 1 dilim ekmek, 10 kucuk biber, 1yk kadar sebze ezmesi.
12:00- 1 kase pilav, 130gr ordek eti, salata.
13:30- 1 kase muz ve mango karisimi, 1 kase pirinc patlagi.
S Suskunhanim
Spor: 24dk tabata (8dkx3) : 120 p
10 dakika kol ve sirt agirlikli bolgesel: 40 p
Toplam: 160 puan
Hedef60kgolmak
Cherry Mom
Anka @Just a perfect day
ummhnisa @whitetea
Bugünkü Menün güzel canım adımları 10000 e tamamlasaydık daha da güzel olacaktı22 Mart 2021
12.00
Omlet (2 yumurta-75 gram salam)
1 kk beyaz peynir
1 kaşık kahvaltılık sos
Çeyrek simit
Çay
15.30
1 muz
3 kuru kayısı
10 fıstık
Filtre kahve (1 çay kaşığı h.yağlı)
17.30
5 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurtlu ıspanak
6.000 adım
10 dakika bölgesel hareket
Cherry Mom
@Mehfam
Teşekkür ederim canımmm.Evett cünküü cuma yaklasıyorrrsüper menü canım valla çok iyi gidiyoruz grup olarak![]()
![]()
Evet çok istedim tamamlamak ama yapamadım. Yarın en az 10.000 olacak amaCanım menün gayet güzel adımlarını da keşke 10000 e tamamlasaydın bugün takıma spor günümüzde
Kuzum herkes aynı şeyi söylemiş bence de menün az olmuş dayanabildiysen ne iyi emzirirken daha zor olur sana.
Sporun da yine çok iyi canım bu hafta eksiyi göreceksin ben inanıyorum
Bugünkü Menün güzel canım adımları 10000 e tamamlasaydık daha da güzel olacaktı
canım bölgesel spor kaç dk sürdü :)Spor: 30dakika yürüyüş,
1saat kondisyon bisikleti,
Dambıl ile 300 kol ve göğüs
100 şınav , 100mekik
2.5 litre su .❤
canım bunu telefon mu saydı? 10 bine çok yaklaşmış :) ekstra 600 adım da vardır bence9400 adım
Detoks suyu içilecek
kuzum menün çok güzel ama cmts pazar da spor yoktu22.03.2021
Sabah 09:00
Double sade türk kahvesi
Öğle 12:00
1 tabak baharatlı tavuk
1 kase yoğurt
5 çeri domates
Akşam 17:30
1 tabak nohut
yarım dilim ekmek
salata
2 kaşık pilav
1 bardak naneli ayran
Su
2,3 lt
Spor
5000 adım (işe başladık yeniden ve akşamda dersim vardı yapamadım)
Cherry Mom @Mehfam
Hedef60kgolmak S Suskunhanim @yarimuhendis
Mathildablue
blonde ambition
Canm ben sporda kaç set ve kaç tane yapıldığı önemli diye sayı olarak sayıp vakit ayırabildiğim kadar hergün belli bölgeleri çeşit çeşit yaparak ilerliyordum ondan hiç dakika bakmak , süre tutmak aklıma gelmedi canım. Ama dakika olarak bildirim de bulunmam gerekiyor ise ben bundan sonra her gün dakika tutayım canımcanım bölgesel spor kaç dk sürdü :)
canım bunu telefon mu saydı? 10 bine çok yaklaşmış :) ekstra 600 adım da vardır bence
kuzum menün çok güzel ama cmts pazar da spor yoktu![]()
ben 30 dk sayayım o zaman cnm pilates olarak , tablo sporunda zaman olduğu için sordum kuzum :)Canm ben sporda kaç set ve kaç tane yapıldığı önemli diye sayı olarak sayıp vakit ayırabildiğim kadar hergün belli bölgeleri çeşit çeşit yaparak ilerliyordum ondan hiç dakika bakmak , süre tutmak aklıma gelmedi canım. Ama dakika olarak bildirim de bulunmam gerekiyor ise ben bundan sonra her gün dakika tutayım canım![]()
Tamam canm sen öyle yap ozman canm . Bende bundan sonra süre tutatrımben 30 dk sayayım o zaman cnm pilates olarak , tablo sporunda zaman olduğu için sordum kuzum :)
bu hareketleri yapmsaı gittikçe zorlaşıyor zaten kesin olmuşturTamam canm sen öyle yap ozman canm . Bende bundan sonra süre tutatrımonu hiç fark etmemişim ben kuzum .
Eğer çok sıkı tutarsan 2 3 haftada giderKızlar çooooookkkk acil 5 kilo vermem lazım
en hızlı kaç hafta da gider ki ?
Tşk ederim canım moral bozmak yok yola devamseni çok iyi anlıyorum canım kaçamak yaptım deyip sakın moralini bozma önemli olan diğer gün dikkat edebilmek
bu hareketleri yapmsaı gittikçe zorlaşıyor zaten kesin olmuştur
şınavı normal mi çekiyosun kızben dizdeyim hala
![]()
Aaayyyy inşlh yaaaa....Eğer çok sıkı tutarsan 2 3 haftada gider![]()