Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa ne güzel benim sabahtan beri karnım gurulduyorrr

Canım ben geçen hafta suyu hep böyle içtim ve daha çok kilo verdim sahi den bana su içsem yarıyor demek ki 😂😂
Tabi herkes kendi bunyesini daha iyi bilir cankm 😉 ben cok su icen biri oldugumdan az geldi gozume

aslında geliyorum gündüzleri okuyorum cevap da yazıyorum ama akşam o kadar yorgun oluyorum ki menü paylaşımını erteliyorum sonra da uyuyakalıyorum bir sıkıntı yok herşey çok güzel gidiyor şükürler olsun bir daha erken saatte yazacağım menüleri
İyi gitmesine sevindim canım. Cumaya karşılığını alırız inşallah 🙏😍
Günaydın takımımın güzel ve nadide ve zayıf kadınları🤗🤗🤗 ben bugüne bi enerjik uyandım sabah sporumu yaptım inşallah akşam sporu da olur🤣
Ohh oh enerji yükselmiş 😍😍
Çok sevindim canım 🙏
Günaydın arkadaşlar

Haklısın canım aslında benimki açılmaktan çok atıştırma isteği
Bide sarımsaklı yoğurt yedim sanırım tansiyonum düştü uzandım uyumuşum uyanınca daha bir
Arttı o istek
Tabi sabah tartıyada yansıdı bu günden itibaren çok dikkat etmem lazım nasıl olacaksa
Bu günde oğluşumun doğum günü
Nice güzel yıllarını olsun canım 🤗
Şöyle bir iki hafif salata filan hazırlasan. Belki daha kolay atlatırsın.
Yaa ne güzel benim sabahtan beri karnım gurulduyorrr

Canım ben geçen hafta suyu hep böyle içtim ve daha çok kilo verdim sahi den bana su içsem yarıyor demek ki 😂😂
Yıllardır şişkoların bahanesi olarak görülen su içsem yarıyor iddiası gerçekmiş demek 😂😂 hep hor gördüler bizi 😂😂

Yıllardır şişkoların bahanesi olarak görülen su içsem yarıyor iddiası gerçekmiş demek 😂😂 hep hor gördüler bizi 😂😂
Hahaaa aynen canım bak gözünüzün önünde canlı örneği var 😂😂
Gerçekten suyu çok içtiğim zamanlar tartıda fark görülüyordu zaten bu ölçüm yapan tartılarda da ödem falan çıkmıyor bende

Canım o bizimde aklımıza gelmişti o yüzden seni +1 6 kişilik takıma alalım dedik ama uyum sağlayamam diyorsan öyle olsun 🤩
Nasılsın evini özlemiş misinn :))
Unutmusum kiz evi ne nerde hic bilmiyorum. Bir yabanci geliyor bi garip uzun kalinca memleketi de ozluyorum daha krndime gelemedim. Kendini bilmez bilmez dolanıyorum evde misafir gibiyim 🙈🙈

Ah fit blonde ah ne olmuş +15 bende izinden +17 ile yüzümü kızartıp dönmüştüm :KK53: inan öylesi daha iyi o pişmanlığı hiç unutmadım bir daha kendime asla bunu yapmam dedim o aldığım kiloları verip mezun olana kadar canım çıktı ama verdim mezunda oldum nasıl korktuysam o korku bana yetti hâlâ koruyorum + - biraz değişiyor ama koruyorum diyelim

14.takımda yaptığın fedakarlıklar için takımımızda kalabilirsin ben senin enerjini hep beğenmiştim umarım karşılıklı bir daha güven sorunu yaşamayız her türlü şeyi biz burada paylaşıyoruz o yüzden sende hiç çekinme lütfen böylesi daha çıkmaza sokuyor bizi.

Menü yazmaya başlayabilir ve diğer takım aktivitelerine dahil olabilirsin ben kızlarıda etiketliyeyim
Birbirimizden tam olarak emin olduğumuzdada listeye alırız inşallah
hayırlısı olsun hoşgeldin aramıza

@Namaria ortaklık - takım turnuvaları listeleri
@Mehfam menü uyum listesi takibi
@SanSebastianCheesecake spor uyum listesi takibi
@muhursuzpusula hedef listesi
Nasil ezberleyecegim ben bunlari 🙈🙈🙈

Masallah canim cok saglikli, dengeli ve duzenli yemissin 👍 sporun zaten bur harika 🧿

Adimlarin super. Menun de gayet guzel sadece belki muz 1 tane olabilirdi. Canim lahana yemegini nasil yapiyirsun? Evde lahana var dolapta durup duruyor 🤪

Sporun bir harika . Ve menun masallah hem lif hem protein dolu, cok begendim canim. Gayet saglikli ve ayarinda olmus 🧿👏
kalorisiz yapmaya çalıştım canım ama yağsızda olmuyodu.yagda soğanı bol kavurup brazcık salça.sonra ince doğradığım lahanaları ekledim az suyla pişirip yoğurt la yedim nmnmnm

canım bölgesel spor kaç dk sürdü :)

canım bunu telefon mu saydı? 10 bine çok yaklaşmış :) ekstra 600 adım da vardır bence :KK66:

kuzum menün çok güzel ama cmts pazar da spor yoktu 😢
telefon saydı canım bu kadar yürüyebildim fırsat bulup

Hahaaa aynen canım bak gözünüzün önünde canlı örneği var 😂😂
Gerçekten suyu çok içtiğim zamanlar tartıda fark görülüyordu zaten bu ölçüm yapan tartılarda da ödem falan çıkmıyor bende
Ya ben o işe çok şaşırıyorum. Ödem atmak için hep su önerilir çünkü. Ama her bünye farklı işte. Sen ne kadar içiyorsun günde ortalama

Merhabalar bu haftanın bireysel birincisi ben oldum. Aslında bu hafta bu kadar çok kilo verebileceğimi düşünmemiştim ama 5. Takım arkadaşlarımın ve sevgili kaptanım en büyük destekçimiz olan Cherry Mom Cherry Mom in Motive etmeleri ile oldu😊 Aslında benim özel olarak yaptığım bişey yoktu diyetimde. 2 öğün beslendim hafta da en az 3 gün spor yaptım. Aklıma geldikçe aç karna elma sirkesi de içiyorum. Bu hafta kendimde farkettiğim bişey oldu suyu sadece canım istedikçe ortalama en fazla 1lt içtim. Daha çok içtiğimde kilo vermem az oluyordu. Benim bu hafta uyguladıklarım bu kadar. Bence kilo vermede etkili olan şey Motive olabilmek bende 5. Takım sayesinde bunu bulabildim. İyiki yolum takımım ve arkadaşlarımla kesişmiş

Teşekkürler kuzum :KK36: :KK36: :KK36:

İyi ki sende 5.takımdasın iyi ki bizimlesin herşeyden önce güzel bir dost oldun. Eminim dahada güzel kilolar verip daha bir forma gireceksin canım ✌️

Merhabalar bu haftanın bireysel birincisi ben oldum. Aslında bu hafta bu kadar çok kilo verebileceğimi düşünmemiştim ama 5. Takım arkadaşlarımın ve sevgili kaptanım en büyük destekçimiz olan Cherry Mom Cherry Mom in Motive etmeleri ile oldu😊 Aslında benim özel olarak yaptığım bişey yoktu diyetimde. 2 öğün beslendim hafta da en az 3 gün spor yaptım. Aklıma geldikçe aç karna elma sirkesi de içiyorum. Bu hafta kendimde farkettiğim bişey oldu suyu sadece canım istedikçe ortalama en fazla 1lt içtim. Daha çok içtiğimde kilo vermem az oluyordu. Benim bu hafta uyguladıklarım bu kadar. Bence kilo vermede etkili olan şey Motive olabilmek bende 5. Takım sayesinde bunu bulabildim. İyiki yolum takımım ve arkadaşlarımla kesişmiş
Ne güzel yazmışsın canım 🤗 biz de iyiki seni tanımışız 😍
Bu arada suyla ilgili cevabımı da almış oldum
Tünaydın kızlarrr ben yine dişçiden geldim ve bittiii 10.000 bakımına girdim resmen :KK53:
Diş taşı falan şuan bebek gibiyim 🤭🤭😂
Erken 35 bin bakımıdır o kaptanım 😂😂
Hadi geçmiş olsun. Benim de gitmem gerekiyor da salgından dolayı hep erteliyorum 🥴

Erken 35 bin bakımıdır o kaptanım 😂😂
Hadi geçmiş olsun. Benim de gitmem gerekiyor da salgından dolayı hep erteliyorum
Bende çok erteledim canım ama artık dişlerim çatır çatır kırılmaya başlamıştı yemek yerken bile 😔
Dişçide güvendiğimiz bi abimiz olunca gittik kalabalık bi hastane falan olsa gidemezdim.bir dişim kaldı zaten onda lezyon varmış mecbur hastaneyi beklemen lazım dedi şişebilirmiş işi uzun dedi bende Pazartrsi gideceğim Ankaraya artık hayırlısı acil olanlar yapıldı

Bende çok erteledim canım ama artık dişlerim çatır çatır kırılmaya başlamıştı yemek yerken bile 😔
Dişçide güvendiğimiz bi abimiz olunca gittik kalabalık bi hastane falan olsa gidemezdim.bir dişim kaldı zaten onda lezyon varmış mecbur hastaneyi beklemen lazım dedi şişebilirmiş işi uzun dedi bende Pazartrsi gideceğim Ankaraya artık hayırlısı acil olanlar yapıldı
İyi bari canım. Önemlileri halletmişsin. Benim de acil vardı bir tane onun için gittim. Diğerleri acil değil vaktin olunca gel deyince rahatladım sanırım 🤭 bakalım ne zaman bulacağım o vakti 🤷‍♀️

Back
X