Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ben atlıyorum yazdı belki
Anka Anka nasılsın canım ateş geçti mi 😔
Sağol canım çok şükür bu gün ateş yok soğuk soğuk terliyorum bu gün. Ağrılar ve öksürük devam ediyor onlar da geçer inşallah artık. Bu hafta ben izine ayrılayım canım toparlanması uzun sürecek büyük ihtimalle. Bildirim yaparım bi aksilik olmazsa zaten büyük bi eksi gelecek :53: eritti resmen hastalık:53:

Canım bugün özellikle hem çarpıntı hemde elimde titreme var azcık hareket etsem daha da kötü oluyorum

Canım yaklaşık 1 saat önce 14.4 e 7.5 çıktı nabzım da 123 ama çok kötü değildim ara ara çarpıntıdan çok rahatsız oluyorum. Ekstra kullandığım hiç bişey yok şu aralar yeşil çay bile içmiyorum. Dün sağlık ocağına gittim söyledim tahlil istedim ama yapmadılar. Trombosit üretimim 440 la 460 arasında 3 4 aydır onun hi etkisi olur mu bilemiyorum
Canım geçmiş olsun Bende tansiyon hastasıyım Ama dr ilaçı çok iyi düzenledi hiç sıkıntı yaşamıyorum Benden ilk istedikleri sabah akşam tansiyonumu ölçtürmemi istediler sağlık oçağına düzenli gittim sonra ilaçı öyle yazdılar nabız içinde çok düş doz ilaç yazdı aslında oda tansiyon ilaçı ama içeri farklıymış Dr. kendide tansiyon hastasıymış

Sağol canım çok şükür bu gün ateş yok soğuk soğuk terliyorum bu gün. Ağrılar ve öksürük devam ediyor onlar da geçer inşallah artık. Bu hafta ben izine ayrılayım canım toparlanması uzun sürecek büyük ihtimalle. Bildirim yaparım bi aksilik olmazsa zaten büyük bi eksi gelecek :KK53: eritti resmen hastalık:KK53:
Canım çok sevindim ateşin gitmesine o seni eminim çok güçsüz bırakmıştır 😔 ağrılarda öksürükte gider inşallah her namazımda unutmadıkça aklımdasın 🤲
İzin durumunu cuma tekrar bi değerlendiririz olur mu belki kendini daha iyi hissedersin 💕

@belmayne Namaria Namaria @azaydidem @olvidos
Kızlar biz ailecek göçtük bebek ben büyük kızım üçümüz de bayağı kötüyüz spor yapamayacağım
Yememede dikkat edemedim önceki günlerde malum iyi değildi şimdilik tek derdim cuma artı gelip sizi takımı zor surumda bırakmamak😔
Hasta mısınız çok geçmiş olsun iyi olun da gerisi önemli değil

@belmayne Namaria Namaria @azaydidem @olvidos
Kızlar biz ailecek göçtük bebek ben büyük kızım üçümüz de bayağı kötüyüz spor yapamayacağım
Yememede dikkat edemedim önceki günlerde malum iyi değildi şimdilik tek derdim cuma artı gelip sizi takımı zor surumda bırakmamak😔
Çok geçmiş olsun cnm tmm free yazarım 👌

Günaydınlaarrr,

Farkında olmadan başladığım if diyetinin bir kaç özelliğini farkettim ki tam benlikmiş meğersee :)

52742964-90669780.jpg
Allah'ım ben burda ciiden kilo aldım kızlar dönünce direk if e başlayacağım zaten hep aklımdaydı

Kahvaltı : peynirli omlet, 6zeytin, 1dilim tambuğdy,
1 tatlı kaşğ tahinpekmez , yeşil çay

Ara: 1kupa sütlü kahve, 1hurma

Öğlen: kıyamalı patlıcan , 1dilim tambğday

Akşam: enginar ,ayran

Spor : 90 dakika bisiklet
20 dakika cardio
2lt re su

Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @yarimuhendis Mathildablue Mathildablue @muhursuzpusula @Suskunhanim
Ooooo kuzu kuzu bu ne yavvv 😍😍😍zor girdin pir girdin yarışa valla 🎉 🎉 🎉
24 mart
11.00
1 kupa sütlü kahve 2 hurma ve 2 ceviz
15.30
1 ayva ve sade nescafe
18.00
Fırında 3 tavuk but ve 4dilim patates
Su : 3 ltden fazla
Spor : 16dk tabata = 80p
1000 zıp = 200p (5nolu spor yapıldı)
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @muhursuzpusula @Suskunhanim @fitblonde Mathildablue Mathildablue
Canım ayva çok olmuş 😔 cevizi de keşke 1.5 tane yeseydin ama onun dışında süper menü ve spor cnm 👌💙
Çarşamba menüsü

Filitre kahve öncesinde sirkeli su

Kahvaltı
2 h yumurta, roka, 9 yeşil zeytin,1 dilim tb ekmegi, 1kk Ezine

Ara Filitre kahve
Akşam yoğurtlu brokoli salatası,içine iki ceviz ekledim

Akşam yaptım bugün sporu,sabah yapınca faydasını göremiyorum galiba😔
1050 zıp, 10000 adım, 24 dk tabata (8*3 enginciimm) @deryaondiyet (Allah razı olsun, sen olmasan bugunkini falan eş geçerdim ama tabata başlayınca bölgesel ve zıp falan derken bı saat spor yaptım💜💜) 100 göbek hareketi( çapraz diz ile dirsek değdirme) + 5 dk telefona indirdiğim programdan bölgesel
2 lt su, 2 yesilcay
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @muhursuzpusula Mathildablue Mathildablue @fitblonde @yarimuhendis
Ooooo geri döndün resmen kuzum 😍😍😍👏👏👏morellerini bozma kilo gitmese de sıkılaşma olcak kesinnnn 👌👌👌
24 mart
08.00
Filtre kahve
11.00
2 kuru kayısı, 5 badem , 5 fıstık
13.00
Omlet, domates, havuç, 3 zeytin, 10 badem, şekersiz çay
17.15
4k Etli nohut yemeği, 4k bulgur pilavı
1.6 lt su
Spor: 8 dk tabata, 2000 adım, 35 dk pilates
@Suskunhanim @muhursuzpusula @yarimuhendis @fitblonde Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Canım keşke domates olmasaymış sende de :( ama olmuş napalım sporla yakmışsındır kuzum 👌
24.03.2021

Sabah 09:30

1 bardak vanilya aromalı filtre kahve

Ara 11:00
1 mandalina

Öğle 13:00
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
Maydanoz,dereotu,nane
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek

Ara 15:00
1 bardak yeşilçay

Akşam 17:30
4 kaşık patates püresi
4 kaşık ciğer
Salata
1 bardak ayran

Su
2 lt

Spor
10000 adım (100 puan)

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Suskunhanim Mathildablue Mathildablue @fitblonde
Uuuu bebişim yine şahane menüyle gelmişşş 👏👏👏 güne başlama tarzın daha da müthiş 😍😍😍patatesi de ekmek yerine yemişsin afiyet olsun kuzum 👍👍👍

Eksiyi göremedim kaptanım yarın çok erken kapatcm yeme işini anca öyle eksi görecem herlde
Az yediğim halde sürekli ya sabit ya +100 200 gr çıktım
İnşaAllah eksi gelirm
Aha zorla panik yaptırdım bende alışmışım panik havası arıyorum :-) Perşembe oldu daaaaa birşey kalmadı geçelim eksiye artık 🙈
Spor var mıydı bugün balım 👀

Back
X