Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çarşamba

7.30
2 dilim eksi mayalı ekmek
2 dilim beyaz peynir yumurta
yeşillik 2 ceviz salatalık

12.15
100 gr ciğer
salata yeşillik
2 lokma lavaş

15.00
2 kuru kaysı 6 çig fındık

19.00
3 yk pazı kavurma
3 yk mantar sote
1 wasa 3 yk alata

su 2 lt
spor 13.800 adım 138 p. 1 yapıldı
belmayne belmayne Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Mehfam

24 mart çarşamba
Sabah
Yulaflı omlet
Bol yeşillik 5 zeytin
1 yk lor
Ara
yeşilçay 2 hurma
Öğle
1 tabak bakla yemeği
Ara
Sütlü kahve
Akşam
4 ızgara köfte salata 1 bardak ayran

10 bin adım
Cherry Mom Cherry Mom Namaria Namaria hawar hawar belmayne belmayne azaydidem azaydidem @Mehfam Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

24 mart
Isvec 3. Gun
Sabah
Turk kahvesi
1 ince dilim tam bugday ekmegi bi parca peynir tost gibi yaptim

Ogle
İspanakli yumurta yaptim aslinda yumurta 2 tane aksam ogunumdu 1 tanesini burda kullandim😊
1 tane domates

Arada 1 tane muz
2 kare sutlu cikolata🙈

Aksam
Dunden kalan 1 tane tavuk pirzola
Yesilsalata
Aksam jombon ve 1 yumurta vardi onlar yerine tavuk yedim🙈

Su 2lt
Gun icinde 2 form cay

Spor
25 dk cardio 6 numara yapildi
15 dk leslie zorla yaptim bugun spor cok yorgundum yinede yaptim oyuzden biraz az oldu🙈

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam Namaria Namaria hawar hawar @olvidos belmayne belmayne
Kızlar menüler çok güzel. Güzel eksiler gelir inşallah 🙏🙏

Menü güzel canım
Spordada görmüşsündür spor tablomuz var ara ara paylaştığım (1.sayfadada var ) orda 2.numara minimum 2 mile Leslie yapmış olsaydın +100 puan almış olacaktın hemde programı yapmış sayılacaktın şimdi 15 dk eksik diye x olacak :KK43: sonraki günlere inşallah ♥️
Spora yeni başladım ondan bunu denedim .daha önce hareket yoktu hayatımda yeni yeni ısınmaya başlıyorum diyelim.peki tşkler uyarı için dikkat edicem😘

24 Mart Çarşamba

Sabah sirkeli su

11.00
Yağsız tavada Yulaflı omlet(2 kaşık yulaf, 1 yumurta, 1 tk yoğurt), 25 gr beyaz peynir, 3zeytin, yeşillik

Ara
2 günkurusu, 1 çilek, yarım armut

17.00
8 kaşık nohut yemeği, 1 tabak karnabahar pilavı, 1 küçük acur turşusu,1 ceviz

Su: 2 lt devam
Gece yeşil çay inş.

Spor: 2 ve 5 yapıldı
(30 dk leslie boosted+10 dk koşu+1000) zıp) Toplam 295 puan

Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Mehfam Namaria Namaria hawar hawar azaydidem azaydidem @olvidos
canım menun ve sporun cok güzel akşam biraz gaz yapıcı şeyler olmuş ama inşallah şişkinlik olmaz :KK200:

Günaydın arkadaşlar
Gunaydin canim. Cok gecmis olsun. Burun tikanikligi icin sprey kullan canim cok yardimci oluyor. Spreyden sonra da kenfisi hunkyrebilirse hunkursun degilse burun temizleme aletleri var, biz bebise kac gundur biyle yapiyoruz. Degilse hic uyuyamazdi.
Bende öyle yapıyorum canım sorum fizyolojikle açıyorum bide aspiratör var manuel ama onu pek kullanamıyorum izin vermiyor tepiniyor dizede tekrar geçmiş olsun
Manuel cocuk burun aspiratoru canim kullandigimuz alet. Burnuna da fizyolojik serum damlatiyoruz. Cok rahatlatiyor.
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin kuzuya 🤗
Canım iyi atlamışsın doğum gününü. Nice güzel senetlerini olsun inşallah 🤗

Kızlar menüleriniz çok güzel afiyet olsun.

Çok geçmiş olsun canım. Aman dikkat edin. Burda da kar yağıyor 🥴 hava buz
Teşekkür ederiz canım
Gecmis olsun canim ❤
Çok sağol
Evetttt isvec diyetinde 2. Gunu sonunda verilen kilo
Baslangic 71.8
1. Gun 71.1
2. Gun 70.7

:21: :KK73:

Yarina su 700 ustumden atarsam cumaya hedefime kavusucam insallah😂😂😂

hawar hawar Namaria Namaria belmayne belmayne @olvidos

Bgun bol bol spor yapiyoringg🤭🤭

Ezeli rakibim😉😂 DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Kaptaniçem:KK52: Cherry Mom Cherry Mom
Çok iyi gitmiş canım ama sonrasında da çok dikkat etmen lazım biliyorsundur zaten
Selam canım çok geçmiş olsun 😔
Çok sağol kaptanım
Damada kolay gelsin
Hasta mısınız çok geçmiş olsun iyi olun da gerisi önemli değil
Çok sağol canım
Günaydın arkadaşlar tartiya bi gun kala o kadar adim atiyorum o kadar dikkat ediyorum tarti inmiyor canim sikildi 🤷
Ekstra dikkat moda gectim
Canım sen o kadar kilo vermiş insansın
Şimdi normal birazcık takılman hiç moralini bozma gülüm
Günaydın kızlar ❤️
Sağlık ocağına gittim kan değerlerime baktırmak için ama kan almıyolarmış covid aşısı nedeniyle aşı odası kapalı dedi☹️
Söyledim bacağımda morluk oluyor diye dahiliye gitmen gerek dedi, damarlara usg ile bakılır vs gibi şeyler söyledi
Bakalım müsait olduğm ilk fırsatta randevu alcm
Bencede ihmal etme canım

Sbah hariç menü güzel canım bugünden sonra bunlarıda sıfırlarsan güzel olur 😘

Menü güzel canım
Spordada görmüşsündür spor tablomuz var ara ara paylaştığım (1.sayfadada var ) orda 2.numara minimum 2 mile Leslie yapmış olsaydın +100 puan almış olacaktın hemde programı yapmış sayılacaktın şimdi 15 dk eksik diye x olacak :KK43: sonraki günlere inşallah ♥️

Süper canım 🤩

Harikasın deryacımmm
Ayy tatile gitmeden mezun edelim inşallah seni yaaa ha gayrettt :KK36: çok incelmiş olarak geleceksin Türkiyeye ☺️☺️

Hu huuuu harikaasın canım 🤩🤩
90 dakika bisiklet kondisyon mu ? Tek seferde mi 👀🤣 ben 1 saat yapınca totom ağrıyorda 🤭🤭🤭

Harikasın canımmmm 🤩🤩

Menüde sporda harika canım dönüş muhteşem 🤩🤩

Biraz karbonhidratı fazla sporu az olmuş canım :KK43: yarın daha güzel bir menü bekliyoruz inşallah 🤗💪

Güzel canım afiyet olsun ✌️

Güzelds bir spor gelirse şahane 🤩

O zman DeryaOnDiet DeryaOnDiet e benden de teşekkür 🤩🤗🤗
Ne güzel spor yapmışsın canım 🤩menünde güzel 😘

Güzel menü canım afiyet olsun ve derslerde kolay gelsin 😘

😎 Tabata yapmayan kalmasın 💃💃
Güzel menü canım ✌️

Güzel menü canım adımlarda gayet iyi 🤩

Menüde adımlarda iyi Almılacım ❤️

Afiyet olsun canım sporunda menünde dengeli 😘

Süpersin burcucum ♥️
Kondisyon canm . Hem oturma koltuğu rahat olanlarından , hemde ben yıllardır sürdüğüm için artık bünyem çok alışkın oluyor ondan hiç zorlamıyor beni. Bu arada dambılları da bugün itibari ile 2şer den toplam 4kilo ile çalışmaya başladım :KK8: eski formuma dönmem şart .

Pazartesi sabahı erkenden Dr gittik hava çok soğuktu ve yağmur vardı ıslanmadık ama çok üşüdüm oğlumda uyudu uyandı falan soğuktu
akşama hemen burnu akmaya başladı hafiften dün öksürük ve ateşte eklendi
Bendede eklem ağrısı noğaz ağrısı ve baş ağrısı var bide böbreklerim sancıyor Dr test istedi okula gidiyorsun işi şansa bırakmayalım dedi
Biraz önce baktım test negatif çıkmış
Grip oldum ama bayağıdır böylesi olmamıştım
Kızımızda ateşi 38 gördü dün
Öyle sabah eşim benimde boğazım hafif ağrıyor dedi
Yandık valla😩

😂😂
Yok yok anladık biz. 🤭

Canım nasılsın. Haberdar et bizi de 🙏

Kuzu geçmiş olsun ya. Çabucak atlatın inşallah 🙏

Kuzum sevindim ateşin düşmesine. 🙏Daha da iyiye gideceksiniz inşallah. Tek kalıcı etkisi kilolar olsun 🤭

Ya Doktorcum yapma bunu bize 😂😂 ya diyorum acaba bir şeyle etkileşime falan mı geçiyor domates. Doktor yazmış sonuçta vardır bir bildiği 😂😂

Canım allah gönül ferahlığı versin.🙏 Hayırdır ne mahkemesi

Ayyy kuzu al benden de o kadar. Cuma regl gözüküyor. Ondandır diyorum 🤷‍♀️ küçük bir eksiye de razıyım artık. Ne yapalım arada olacak böyle. İnşallah haftaya daha iyi veririz 🙏

Ay beni de yazın kendinin sapığı olanlara 😂😂 aslında biraz bacak çalışmak istiyorum da hiç farklı bir şey yapmak istemiyor canım bu ara. Koşu ve zıpla idare ediyorum 🤷‍♀️
Videodaki kardeş de maşallah yani 😂 Allah sahibine bağışlasın 😂😂
😁😁

Günaydın arkadaşlar

Bende öyle yapıyorum canım sorum fizyolojikle açıyorum bide aspiratör var manuel ama onu pek kullanamıyorum izin vermiyor tepiniyor dizede tekrar geçmiş olsun

Teşekkür ederiz canım

Çok sağol

Çok iyi gitmiş canım ama sonrasında da çok dikkat etmen lazım biliyorsundur zaten

Çok sağol kaptanım
Damada kolay gelsin

Çok sağol canım

Bencede ihmal etme canım
Sagol canim. Salgin var bu ara herkes hasta.

Vay beee 2018de 8 haftada 13.8 kilo vermiştim. Yarın diyete başlayalı 7 hafta olacak 500 gr daha verirsem 8 kilo vermiş olcğm:KK14: Screenshot_20210325_115105.jpg

E et harikaymış valla tebrik ederim seni. 👏🎉
8 hafta da 13kilo çok çok iyi . Nasıl verdin onu?
Çok sıkı yapmıştım ozman
Kaçamağım çok az oluyordu tam diyete göre besleniyodm suyumu en az 2.5 3 lt içiyordum ve akşam yemekten sonra ağzıma hiçbişey sürmüyodm, hemen hemen her gün leslie yapıyodm en az 3 mil

Şimdide aslında dikkat ediyorum ama ozaman ki gibi sıkı değil
Bide su içme olayını düzene sokamadım ve spor :KK14:

Çok sıkı yapmıştım ozman
Kaçamağım çok az oluyordu tam diyete göre besleniyodm suyumu en az 2.5 3 lt içiyordum ve akşam yemekten sonra ağzıma hiçbişey sürmüyodm, hemen hemen her gün leslie yapıyodm en az 3 mil

Şimdide aslında dikkat ediyorum ama ozaman ki gibi sıkı değil
Bide su içme olayını düzene sokamadım ve spor :KK14:
Su ve spor direk etkiliyor canım. Onları yine hemen düzene koymaya çalışırsan yine aynı olur. Ayyy inşlh öyle versek yaaaa ne güzel yaaa... Bütüm fazlalıklardan 2ayda direk kurtuluruz . 🤩

Canım iyi olmuş ekleme yaptığın,daha normalleşmiş 🤗 kaç gün yapmayı düşünüyosun cnm
6. Gune gelelim bakalim devam edeblirsem 13e tamamlicam🥰
Ah var ya günlerdir şuraya bir satır yazamadım yoğunluktan, yorgunluktan. Oysa ki 8000 adım yürüdüğüm de oldu, ekstra spor yaptığım da.
Hatta bugün itibari ile ketojenik listeme döndüm yeniden.
Bu arada Cuma sabah erkenden mahkemem var. Erken kalkıp tartılacağım, ama çok stresliyim umarım unutmam o kafayla tartılmayı. :KK43:
Özledim hepinizi. ama bu mahkeme olayı da beni çok geriyor. Şunu da bir atlatayım her şeye daha kolay adapte olacağım sanki....
Canım hayırdır ne mahkemesi ben kacirdim mi solemismiydin bilmiyorum🙈
Birinci olacağımızı anladılar 🤪🤪
Ahahahhh fit olmaya yeminliler sıkı bi sekilde geliyo benden duymus olma:sus:😂😂
Günaydın arkadaşlar

Teşekkür ederiz canım

Çok sağol

Çok sağol kaptanım
Damada kolay gelsin

Çok sağol canım

Bencede ihmal etme canım
Biliyorum canim bakalim nasil olcak🙈
Pazartesi sabahı erkenden Dr gittik hava çok soğuktu ve yağmur vardı ıslanmadık ama çok üşüdüm oğlumda uyudu uyandı falan soğuktu
akşama hemen burnu akmaya başladı hafiften dün öksürük ve ateşte eklendi
Bendede eklem ağrısı noğaz ağrısı ve baş ağrısı var bide böbreklerim sancıyor Dr test istedi okula gidiyorsun işi şansa bırakmayalım dedi
Biraz önce baktım test negatif çıkmış
Grip oldum ama bayağıdır böylesi olmamıştım
Kızımızda ateşi 38 gördü dün
Öyle sabah eşim benimde boğazım hafif ağrıyor dedi
Yandık valla😩
Ayy gecmisler olsun tek tek dökülmüssunuz resmen kotu olmus🙈
Rabbim sifa versin canim

Back
X