Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

2 bildirimsize rağmen 3.yüz Tebrikler kızlar ♥️♥️♥️

Anka Anka ucuyla 2.oldun 🤭 1.oluyordun az kaldı 🤗
Harikayız...:KK68::KK68:Biricik kaptanım sayesinde. Allah razı olsun sen olmasan bu kadar adapte olamayızz. :KK200::KK60::KK60: Allah bu takıma saglıklı ve çok fit günler görmeyi nasip etsin :KK200::KK200::KK200::KK200: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:

Harikayız...:KK68::KK68:Biricik kaptanım sayesinde. Allah razı olsun sen olmasan bu kadar adapte olamayızz. :KK200::KK60::KK60: Allah bu takıma saglıklı ve çok fit günler görmeyi nasip etsin :KK200::KK200::KK200::KK200: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:
Estağfurullah canım ben birşey yapmıyorum birlik beraberliğin verdiği güç ile zaman akıyor kilo veriyoruz 😍😍
İnşallah herkes hedefine sağlıkla ulaşacak 💕💕😘

1616779223975.webp

Tebrikler kızlar :KK73: :KK73: 🥳🥳🥳🥳

4Bşlng : 75
Bu hafta: 73,8
Fark: 1.2
Yüzde: 1,84

5 günde 1.200 gitti ve cuma hedefimi tuttu:halay:
Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @yarimuhendis S Suskunhanim Mathildablue Mathildablue
Vuhu artizzzz😂tebrik ederim🤗
Kızlar gün içinde pek bakamadım, kilo veren,vermeye çalışan herkesi tebrik ediyorum 3. Olmuşuz 🎉🎉🎉🎉
Günaydın canım geçen hafta o kadar çok gitti ki bu hafta hiç gitmeyebilrdi bile 😘
Değil mi ya🤭 ama insan onca tere göre daha fazlasını görmek istiyor, siz olmasanız şimdiye çoktan bırakırdım🤗
Canım tebrikler. Senin kilon az oldugu icin 100 gr bile cok iyi bi kilodan sonra eksiye gitmek zor oluyor canını sıkma ondan 😊
🤗🤗 Teşekkür ederim canım 🥰
Sen de mi artisin canim ☹️
Yok ama sen artı misin😔
Bizim takımın kızçeleri iyi iş çıkardık bence her şey güzel ilerledi🤩🤩🤩 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak muhursuzpusula muhursuzpusula blonde ambition blonde ambition S Suskunhanim Mathildablue Mathildablue canım senin bildirimi göremedim yaptın mı bildirim
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak muhursuzpusula muhursuzpusula blonde ambition blonde ambition Mathildablue Mathildablue kızlar bu hafta için teşekkür ederim, çok keyifli idi sizinle olmak🥰🤗🤗
yaaa geldi di mi minik 🥰 kiz mi erkek mi? ne koydunuz adini?
benimki karantina kilosu 😒, cok yeni geldim ben de o yuzden hizindan bihaberim henuz 😄
Yeni mi geldiniz,ben mi kaçırdım🤭🙈

Vuhu artizzzz😂tebrik ederim🤗
Kızlar gün içinde pek bakamadım, kilo veren,vermeye çalışan herkesi tebrik ediyorum 3. Olmuşuz 🎉🎉🎉🎉

Değil mi ya🤭 ama insan onca tere göre daha fazlasını görmek istiyor, siz olmasanız şimdiye çoktan bırakırdım🤗

🤗🤗 Teşekkür ederim canım 🥰

Yok ama sen artı misin😔

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak muhursuzpusula muhursuzpusula blonde ambition blonde ambition Mathildablue Mathildablue kızlar bu hafta için teşekkür ederim, çok keyifli idi sizinle olmak🥰🤗🤗

Yeni mi geldiniz,ben mi kaçırdım🤭🙈
Biz teşekkür ederiz canım 🥰 bizcede çok keyifli idi :KK60:
2-3 komşuyla doğum günü kutladık bugün, kızım çok mutlu oldu🤭 misafirlerden sonra da bir dilim pastaya mumu yakıp yakıp ufledik😅 Ahh çocukluk🤗🥰
Mutlu yıllar prensese 🥰 iyi ki doğmuş 🧿

hee nerde fotoyu da değişmiş diyecektim kii.... :KK70:

yav he he :KK70: :KK70: :KK70:
selam bu arada :rolleyes: :KK36::KK36: :KK70: :KK70: :KK70:
Ahahah 🤣 gercekten ya 2 gun gecikti yine meret 🤔🤔
Hala zayifimki :halay:bu hafta alisverise gittim. Mulakat icin gomlek yoktu hepsi buyuk geliyor da :rolleyes: m ve s beden kalmis esime diyorum tuh guzelmis de neyse m yi deneyim belki olur dedim buyuk geldi s beden gomlek giydim yaaa nasil mutlu oldum bi bilsen 🤩🤩

Sen nasilsin canimcim ozledim:KK68:

Patates prensesiyim ben 😅
Bende diyorum bu patates guzeli nerelere kaybolmus 😂😂 sirf sizi yanliz birakmamak icin kilo aldim. Zayifladim Allahim bir bosluga dustum kendimi bildim bileli kilo vermeye calisiyorum. Bunye alisamadi işinden kovulmus işsiz kalmis gibi oldum. Yemek yerken bu simdj bana yag olacak bana yapisacak kim bilir kac kalori hesap kitap vakit geciyormus. Zayiflayinca sofradan erken kalkmaya basladim 🤣🤣 kilolu olmak zayiflamak icin ugrasmak ne guzel seymis dedim geri geldim. Yine versem yine alirim 🤣🤣🤣🙈🙈

Bende diyorum bu patates guzeli nerelere kaybolmus 😂😂 sirf sizi yanliz birakmamak icin kilo aldim. Zayifladim Allahim bir bosluga dustum kendimi bildim bileli kilo vermeye calisiyorum. Bunye alisamadi işinden kovulmus işsiz kalmis gibi oldum. Yemek yerken bu simdj bana yag olacak bana yapisacak kim bilir kac kalori hesap kitap vakit geciyormus. Zayiflayinca sofradan erken kalkmaya basladim 🤣🤣 kilolu olmak zayiflamak icin ugrasmak ne guzel seymis dedim geri geldim. Yine versem yine alirim 🤣🤣🤣🙈🙈
Yukarıdaki mesaj "bizimle olmak bir zevktir " ben öyle anladım :-):-) nasıda özet geçerim nasıda ana fikir anlarım 😎😎🤣🤣

Back
X