- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.321
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #402.701
İnşallah canımOfff ya çok yayıldı gerçekten
İnşallah toparlanır hemen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımOfff ya çok yayıldı gerçekten
İnşallah toparlanır hemen![]()
Regl gecikti kaptanim tartılmadım bile o yuzden
Harikayız...
Estağfurullah canım ben birşey yapmıyorum birlik beraberliğin verdiği güç ile zaman akıyor kilo veriyoruzHarikayız...Biricik kaptanım sayesinde. Allah razı olsun sen olmasan bu kadar adapte olamayızz.
Allah bu takıma saglıklı ve çok fit günler görmeyi nasip etsin
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kiz reyyan sen misin yoksaVay vay vay, menü listesinin kraliçesi gelmiş![]()
Patates prensesiyim benKiz reyyan sen misin yoksa![]()
Vuhu artizzzz4Bşlng : 75
Bu hafta: 73,8
Fark: 1.2
Yüzde: 1,84
5 günde 1.200 gitti ve cuma hedefimi tuttu
Cherry Mom
muhursuzpusula
Hedef60kgolmak @yarimuhendis S Suskunhanim
Mathildablue
Değil mi yaGünaydın canım geçen hafta o kadar çok gitti ki bu hafta hiç gitmeyebilrdi bile![]()
Canım tebrikler. Senin kilon az oldugu icin 100 gr bile cok iyi bi kilodan sonra eksiye gitmek zor oluyor canını sıkma ondan![]()
Yok ama sen artı misinSen de mi artisin canim![]()
Bizim takımın kızçeleri iyi iş çıkardık bence her şey güzel ilerledi![]()
Hedef60kgolmak
muhursuzpusula
blonde ambition S Suskunhanim
Mathildablue canım senin bildirimi göremedim yaptın mı bildirim
Yeni mi geldiniz,ben mi kaçırdımyaaa geldi di mi minikkiz mi erkek mi? ne koydunuz adini?
benimki karantina kilosu, cok yeni geldim ben de o yuzden hizindan bihaberim henuz
![]()
Biz teşekkür ederiz canımVuhu artizzzztebrik ederim
Kızlar gün içinde pek bakamadım, kilo veren,vermeye çalışan herkesi tebrik ediyorum 3. Olmuşuz
Değil mi yaama insan onca tere göre daha fazlasını görmek istiyor, siz olmasanız şimdiye çoktan bırakırdım
Teşekkür ederim canım
Yok ama sen artı misin
Hedef60kgolmak
muhursuzpusula
blonde ambition
Mathildablue kızlar bu hafta için teşekkür ederim, çok keyifli idi sizinle olmak
Yeni mi geldiniz,ben mi kaçırdım![]()
Mutlu yıllar prensese2-3 komşuyla doğum günü kutladık bugün, kızım çok mutlu oldumisafirlerden sonra da bir dilim pastaya mumu yakıp yakıp ufledik
Ahh çocukluk
![]()
hee nerde fotoyu da değişmiş diyecektim kii....
yav he heRegl gecikti kaptanim tartılmadım bile o yuzden![]()
Ahahahhee nerde fotoyu da değişmiş diyecektim kii....
yav he he![]()
![]()
selam bu arada![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bende diyorum bu patates guzeli nerelere kaybolmusPatates prensesiyim ben![]()
Nice güzel yılları olsun minnoşun2-3 komşuyla doğum günü kutladık bugün, kızım çok mutlu oldumisafirlerden sonra da bir dilim pastaya mumu yakıp yakıp ufledik
Ahh çocukluk
![]()
Yukarıdaki mesaj "bizimle olmak bir zevktir " ben öyle anladımBende diyorum bu patates guzeli nerelere kaybolmussirf sizi yanliz birakmamak icin kilo aldim. Zayifladim Allahim bir bosluga dustum kendimi bildim bileli kilo vermeye calisiyorum. Bunye alisamadi işinden kovulmus işsiz kalmis gibi oldum. Yemek yerken bu simdj bana yag olacak bana yapisacak kim bilir kac kalori hesap kitap vakit geciyormus. Zayiflayinca sofradan erken kalkmaya basladim
kilolu olmak zayiflamak icin ugrasmak ne guzel seymis dedim geri geldim. Yine versem yine alirim
![]()