Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlarr acil oylama 🤣

Bu hafta sizce eski sistem ikili ortaklık mı yoksa takım turnuvalarına devam mı ??

Benim oyum ortilikten yana birebir ilgi alaka daha çok oluyor gibi geliyor- gruplarda arada kaçak olanlar gözden kaçabiliyor 👀🤣
Ikili ortaklik daha iyi kaptanim🥰

Zalımaaa bakk zalımmaaa 3.25 kg veren KumsalveDeniz KumsalveDeniz e de mi 👿 🤣🤣🤣 hedef söylemedi diye cezası bu kadar ağır olmamalı
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak nasıl 9000 olan adımları kanaat notuyla 10.000 adım yapıp ✔️ yapıyorsa seninde hoşgörmen lazımdı En Büyük KK🤣🤣🤣
Veeerr gazııı emniisss verr gazıııı :halay: 🤭🤭

Hedefleri söyleyin kızlar sonra hafta içinde 10 kg de verseniz muhursuz şeytanı koyar 🤣🤣🤣 bunu öğretti bize :KK52:

Eline sağlık canım ♥️♥️♥️♥️♥️ hepsi bir şaka tabiki 🤗
ahahahahah kanaat notu 🤣
Ahahahahahha :D ay çok yaşa e mi 🤣 grup yani açtığım sayfa var ya :D ah şu formülü bir bulayım :KK8: herkes zayıflayacak :D :D :D ayy sesli güldüm

Bütüm takimi tebrik ederim kızlar her hafta istikrarli bi sekilde kilo vermeye devam ediyoruz yüzdemizde cok iyi arada gr da olsa alsak moralimizi bozmayalim kaldigimiz yerden devam edelim hepiniz ayri ayri cok seviliyorsunuz 5. Takim guzelleri🥰🥰
Yaa canım didemcim çok tatlısın her hafta verenede alanada birşey yazıyorsun :KK19:
Gidecek bu kilolar biz kendimize ve birbirimize inanmaya devam edelim :KK36:

Yaa canım didemcim çok tatlısın her hafta verenede alanada birşey yazıyorsun :KK19:
Gidecek bu kilolar biz kendimize ve birbirimize inanmaya devam edelim :KK36:
Ama biz bi takimiz kaptanim verenden bizden alanda 🥰🥰 kesinlikle destek olmaya devamm hepimiz burdan tek tek mezun olucaz insallah🥰🥰

Tüm takım kendi adına yarışsa olabilir mi kaptanım
Olur tabi ama takım içinde o hafta boyunca sürdürülebilir bir şey olmuyor yani karışıklıklı üyeler arası bir temas ilgi alaka bireysel yarışta pek olamıyor aynı takımda olduğumuz için ben senin rakibinde olayım bir yerde ters geliyor 🙈🤣
Ama cumadan cumaya ben liste de en yüksek yüzde yapanı açıklarım ✌️

Olur tabi ama takım içinde o hafta boyunca sürdürülebilir bir şey olmuyor yani karışıklıklı üyeler arası bir temas ilgi alaka bireysel yarışta pek olamıyor aynı takımda olduğumuz için ben senin rakibinde olayım bir yerde ters geliyor 🙈🤣
Ama cumadan cumaya ben liste de en yüksek yüzde yapanı açıklarım ✌️
Tamam kaptanım siz bilirsin Kilolar her türlü gidecek

Yatmadan son bir şey
Haftaya bir aksilik çıkmaz ise muhtemel listeye girecekler baştan yazayım
M monarosaa
C Cagrihilal1
KumsalveDeniz KumsalveDeniz
blonde ambition blonde ambition
Namaria Namaria 79.1 altı olursa 🤩🤗

** @olvidos liste hakkı haftaya için saklı zaten dönmediğn için bu hafta alamadım canım listeye

Haydi bakalım kızlar güzel gelin haftaya inşallah :halay: :KK36:

Herkese iyi geceler ♥️♥️

Çok sağol kuzum. Eşimin yanında çalışan birinden bulaştı canım. Baya ağır geçti çok şükür baya gözüm açıldı. Öksürük kaldı o da geçer inşallah bakalım🥰🥰
İnşallah canım 💕 bir an önce iyileş 🤗

Bu arada kiloda beni geçmişsin iyileş istediğin zaman kapisalim 😍

Sana sözüm vardı aynı kiloya inip kapışacaktik.

Bak sen indin ben çıktım dengeledik.

Maşallah 🧿 hedefe doğru gidiyosun keşke hastalık olmadan olsaydı ama işte 😔ne diyim.

Acil şifa dilerim 🌹 canım Anka🤗

Back
X