Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eki Görüntüle 2810702 19 MART- 26 MART HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2810703

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
72.9​
72.5​
🏆
79.9​
79.2​
👿
64.4​
64​
🏆
64.8​
64.3​
👿
78​
77.5​
🏆
68.6​
67.8​
👿
74.35​
73.75​
👿
54.65​
54.4​
👿
63​
62.5​
🏆
71.2​
69.9​
👿
64.6​
64​
🏆
64.4​
63.7​
👿
71.4​
70.6​
🏆
85.2​
84​
👿
89.4​
88.4​
🏆
54.1​
53.8​
👿
72.9​
72​
🏆
98.5​
???​
👿
68.9​
67.5​
👿
76.1​
???​
👿
59.7​
58​
👿
90.3​
89.5​
👿

Herkes kendini biliyor yarın cumartesi serbestte olsa hedefini tutturamayanlar için (mesela ben :) ) yarın ZORUNLU spor günü :spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor:
Ama yaa ben bu hedef işini anlamadım 89.5 demişim 89.6 çıktı aslında ucundan azcık tutuyorr nasıl tutcak bu hedef ki😲🤣

İnşallah canım 💕 bir an önce iyileş 🤗

Bu arada kiloda beni geçmişsin iyileş istediğin zaman kapisalim 😍

Sana sözüm vardı aynı kiloya inip kapışacaktik.

Bak sen indin ben çıktım dengeledik.

Maşallah 🧿 hedefe doğru gidiyosun keşke hastalık olmadan olsaydı ama işte 😔ne diyim.

Acil şifa dilerim 🌹 canım Anka🤗
Neeeeeee nasıl yani artık senden daha mı zayıfım:skandal: naptın sen :skandal:

Merhaba, hayır ben 4. takimdayim, bir merhaba demeye geldim 🥰
O zaman merhaba🥰🥰
Havada kapıyorlar 🤭🤭 iyiki profilinde 4.takım yazıyor yazmasa bütün takıma dönmek zorunda kalacaktın :KK53: :-)
😂😂😂 Caktirmaa kaptanım😅
Oyy kıyamamm sanaa beeennn bir tek sen mi takım istiyorsun balım 🙈🤣
Yok ben de beğenmiştim takım işini,yazdım saniyordum demek ki yazamamisim.Tek sıkıntı etiket😅yaz yaz bitmiyordu

:KK19:5. TAKIM GELENEKSEL GRUP TURNUVALARI KAZANANLARI:KK19:
(19- 26 Mart )

Fit ve Özgür 0,886
muhursuzpusula muhursuzpusula Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak S Suskunhanim Mathildablue Mathildablue yarimuhendis yarimuhendis
blonde ambition blonde ambition

Fit Olmaya Yeminliler 0,434
Namaria Namaria belmayne belmayne hawar hawar azaydidem azaydidem @olvidos

Çılgın Tosbağalar Yansın Yağlar 1.170
Begonya2 Begonya2 KumsalveDeniz KumsalveDeniz Deniz ve Kum Deniz ve Kum Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol Mathilda03 Mathilda03 M monarosaa

FitGirls 1,467
Arc-en-ciel Arc-en-ciel @whitetea Anka Anka ummhnisa ummhnisa DeryaOnDiet DeryaOnDiet C Cagrihilal1

Eki Görüntüle 2810710

veee bu haftanın en yüksek ortalamasını yapan ve +250 spor puanı kazanan grubumuz 1,467 ile Fitgirls oluyooooor. Tebrikler canlaar Arc-en-ciel Arc-en-ciel @whitetea Anka Anka ummhnisa ummhnisa DeryaOnDiet DeryaOnDiet melita09 melita09 :sampiyon::sampiyon:
Eline sağlık canım.
DeryaOnDiet DeryaOnDiet Anka Anka @whitetea Arc-en-ciel Arc-en-ciel melita09 melita09 kızlar güzel iş çıkardık bu hafta yoldaşlığınız için teşekkür ederim.
Bu hafta da güzel kilolar verdik takımca 5.takımın güzelleri hepinizi tebrik ederim.

Günaydın arkadaşlar bu gün çok daha iyiyim
Rüzgar olmazsa bahçeye gideceğiz
Yeminli kızlar. Menülerinize şimdi bakabildim. Dün gece yine yorgunluktan uyuya kalmışım. Tebrik ediyorum hepimizi. Temiz bir haftaydı 🤗

Maşallah canım çok güzel eksi 😍

500 gr iyidir canım. Bozma moralini 🤗

Tebrik edrim canım. Kilolarımı da eşitlenmiş 😍

Çok güzel canım tebrik edrim ❤️

Canım sakın bozma moralini. Az da olsa ekside olmak iyidir. Muhteşem kilolar versin. Tekrar göreceksin inşallah o güzel eksileri 🙏😘

Oyyy çok güzel eksi canım. Süpersin ❤️

Maşallah canım. Aynen devam etsin inşallah 🤗🙏

Kuzu çok güzel maşallah sana. Ama sağlığın nasıl. Daha iyi misin 🙏

Canım böyle gayret edip tartıda görememek sinir bozucu bilirim ama lütfen moralini bozma olur mu ❤️ sen elinden geleni yapıyorsun. En nihayetinde olacak bu iş 🙏

Canım tebrik ederim. Az olsun bizim olsun 🤗

Tebrikler kuzu. Zorlayıcı bir haftaydı senin için. Yine de gördün eksiyi 🤗 nasılsınız, daha iyi misiniz ailecek. 🙏
Teşekkür ederim canım daha iyiyiz bende oğlanda kızım hala biraz kötü eşimde de yeni başlıyor
Çok sağol kuzum. Eşimin yanında çalışan birinden bulaştı canım. Baya ağır geçti çok şükür baya gözüm açıldı. Öksürük kaldı o da geçer inşallah bakalım🥰🥰
Çok çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlanırsın
Fit olmaya yeminliler grubu
Hepimiz azda olsa kilo verdik bence masallahimiz var ben gönlumun brincisi bizim takim😂😂😂 ortaklik icin hepinize tesekkur ederim insallah bu haftada hedefimize ulasiriz 🥰
Namaria Namaria belmayne belmayne hawar hawar @olvidos
Ben de çok teşekkür ederim canım umarım hepimiz kısa zamanda hedefimize ulaşırız

İnsan o kadar gayrete wksi görmek istiyor canım çok haklısın, bı anda düşecektir, bu kiloda daha önce uzun süre durduysan direnç gösteriyor olabilir.Benim 55, 52 ve 58 direnç kilolarimdir buralarda hep çok zorlanirdim ama şimdi hepsi zorluyor😅 mezun değil de emekli olacakmış gibi hissediyorum🤭🤭

Ayy ben var şok🙈 ben bugünü cumartesi sandım da 10000 adımı tamamladım, 20 dk tabata yaptım, 1000 de zıp yapacaktım da mecalim kalmadıydi🤭🤭🤭bu sporu yarına aktarabiliyor miyiz😂😂
Insallah canim hic defilse yaz gelmeddn 70in altina dussem super olurdu

Allah sağlıklı mutlu büyütsün canım, ablasıyla arası nasıl 🥰 2 kız ne tatlı, benim de ablam var, insanın en yakın arkadaşı oluyor kız kardeşi 😍
Amin canim. Biz de yalniz kalmasin diye dusunduk. Insallah buyuyunce sizin gibi iki iyi arkadas olurlar 😍

Gelelim günah listesine🤪

Cuma menüsü
1 türk kahvesi

Kahvaltı yok

3 gibi
Patates ezmesi sarımsaklı yoğurtlu (1 kase kadar,kalıba koymuştum), 1 YK kadar börek( gel vatandaş gel börekte yeni ölçü😂), 1 çiçek kurabiye(yedim mi emin olamadım ama🙈), 2 dilim gelin pastası🙈🙈

Akşam da nasıl olsa bozdun bı dilim daha ye dedim,saate baktım 8i geçmiş, sabaha sakladım yakarım en azından🙈 yesilcayimi içtim onun yerine.baska öğün de yapmadım.

20 dk tabata (8+9 dk lik engin tabatalarini 3 dk koşu yaparak 20ye tamamladım DeryaOnDiet DeryaOnDiet Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak )
10000 adım bunların dışında

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
Afiyet olsun canim. Erken yemissin tek ogun yemissin. Ve sinrasinda spor. Erimistir onlarin buyuk bir kismi 😉 aksam o dilimi yememrkle cok iyi yapmissin. Ve sporun yone harika 🧿 himm tabataya devam diyorsun yani. Katilayim bugun sana. Dun hicbirsey yapasim gelmedi.

Back
X