Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

🎊 Tebrik ederim seni canım :KK9: büyük başarı valla müthiş güzel kilo vermişsin :sampiyon: Mezuniyetin kutlu olsun .🥰 son 5i de verip tam gönlünden geçen istediğin kiloya ulaşırsın inşh.🙏😊
Teşekkür ederim canım darısın sizin başınıza. O son 5 kiloyu da seninle vereyim harika enerjiksin

Gercekten mi? Hic koymamistim. Su rengi sldim bakslim nasil olacaak? Ne kadar sac kremi? Ne kadar zeytin yagi koyayim canim?
Canım çok aşırı koyma 2-3 yk kadar saç kremi koy yumusacık oluyor saçların. Zeytinyağını daha az koy

Sabah 10.30
3-4 yagsız sucuk ile 1 yumurtadan omlet
1 dilm peynir
6-7 yeşil zeytin
Domates ve salatalık
2 ince dilim karabugday ekmeği
Ara
2 kuru kayısı ve yeşil çay
Akşam 17.00
Kabak mantı( ızgara kabak üzerine kıyma ve sarımsaklı yogurt
Ara 19.00
1 muz küçük
2 hurma
1 kayısı
2 tam ceviz
1 kurabiye 🤦🏼‍♀️
Türk kahvesi
Spor 33 dakika kardiyo ( bittim ben )
15 dakika yürüyüş
Spor ve yürüyüş harici 5000 adım
Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Mehfam blonde ambition blonde ambition
Spor ve menü güzel canm ama bu kurabiye işine artık bir durmu desen :stop: her gün her gün 1 tane olmaz :KK12:

Canım çok aşırı koyma 2-3 yk kadar saç kremi koy yumusacık oluyor saçların. Zeytinyağını daha az koy
sonra yapılması için saç kremi çıkıyor ya kutudan ,onu boyayla karıştırıp mı sürelim o zaman cnm,bi de şampuanlanmıyo ya çok yağlanmaz mı zeytinyağı da koyunca

saçı boyadıktan hemen sonra cnm, sonraki gün yıkıyorum ama 🤔
Canım benim bildiğim saçta boya kalıyor kaç dk istersen sonra suyla akıtıyorsun saçındaki boyayı. Boyalı saçlara özel sampuanla 2 kere yıkıyorum ben sonra içinden çıkan saç kremi ve bitiş . Yani yıllar oldu saç boyamayalı neyi kastettiğini hiç anlayamadım :KK53::KK45:

Canım benim bildiğim saçta boya kalıyor kaç dk istersen sonra suyla akıtıyorsun saçındaki boyayı. Boyalı saçlara özel sampuanla 2 kere yıkıyorum ben sonra içinden çıkan saç kremi ve bitiş . Yani yıllar oldu saç boyamayalı neyi kastettiğini hiç anlayamadım :KK53::KK45:
işte sadece suyla akıtıyoruz di mi,ertesi gün şampuanlıyoruz onu kastettim :D

Back
X