- 25 Şubat 2021
- 1.808
- 1.861
- 83
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #403.261
Haftasonu yasakları gelmiş sanırım yine. Benim için çok kötü oldu her planım çöp
bir türlü kurtulamadık şu lanetten 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim cuma tartisi 76.1 diEki Görüntüle 2812462 26 MART- 02 NİSAN HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2812463
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 79.8 79.2 64 63.7 64.5 64 77.5 77 74.75 73.75 54.5 54.4 62.5 62 70.2 69.9 64 63.4 84.7 84 87.9 ??? 54.1 53.9 71.9 71 95.25 95 68.9 ??? 75.7 75 59.1 58.6 89.6 89.3 73.8 72.3 76.4 75.4 78.9 78
canım telefon adım sayıyor mu? kaç bin olduKahvaltı
2 yumurta
1 dilim pastırma
2 zeytin
Domates biber
Yarım dilim ekmek
1 fincan kahve
Akşam
1 yumurta
1 yk lor peynir
2 zeytin
Domates biber
2 kaşık yoğurt
Ara
Çay
Su 4 lt
Spor 1 saat tempolu yürüş
Cherry Mom @Mehfam
Canım yürüşte telefon zor oluyor onun için almıyorum oğlumla çıkıyorum onun tlf 1 saat tempolu yaptıkcanım telefon adım sayıyor mu? kaç bin oldu
Yok canım neden uçasın86.5 desem uçmuş mu olurum acaba . Neyse diyeyim![]()
Hemen düzelteyimBenim cuma tartisi 76.1 di![]()
Ayy canım az evvel haber aldım bugün covid testi yaptırmıştım pozitif çıkmış ama herhangi bir hastalık hissetmiyorum. Valla bende aslında farkında olmadan if yapıyor gibiyim :)))muhursuzpusula selam ortim ne haber ben iki gundur aralikli oruc duzenime geri dondum. 16/8 yapıyorum. Senden ne haber
Cherry Mom
Begonya2
Deniz ve Kum
KumsalveDeniz
@Mathilda03
M monarosaa
Güncelleme geçiyorum kızlar büyük ihtimalle çok erken tartıldım. Kahvaltı edip okuldan döndüğümde tartıldım 64.6 ydı yani sabitti![]()
çok sağpl canım benim inşallah hedefimizede ulaşalımdane demek hemde duble ısmarlarım
Hedefimiz de aynı imiş zaten karabibercim 60a kadar buralarda beraberiz
ay çok heyacanlı 69 geri geliyor
![]()
aynıyız artık sen kesin bende önce 69 olursunHerkese günaydııııınnnn
Mutlu pazarlar ❤
Bu gün benim diyet+spor da 1.haftam doluyor (pazar başlngç idi) ve bir hafta da 2 kilo gitmiş oldu.
An itibari ile kilom 73.0ve ayrıca cumaya göre de -800grm olmuş oldum bile
yarn ucundan 72görücem inşlh.
ada ismide çok güzel orda hiç duymadım daha çok akneşka duyuyordum birde jakup yani yakup ,benim oğlanın ismini ilk klızım olduğunda erkek olsaydı kurmak istiyorduk sonra ikinci kız oldu yine kuramadım en son 3ncüde kurdum okadar seviyordum göktuğ isminiCok guzelmis canim isimleri hele Goktuga bayildimSaglikla, mutlu buyusunler Insallah.
Ada ismi de var burda belki denk gelmemistir sana, hatta okunusu yazilisi bile aynibenim kuaforumun adi Ada.
ozaman çok güzel çünkü farklı kültür yemeklerine pek alışamıyorlar ama bizimn yemeklerimiz saten güzel sevmeyen pek olmuyorInsallah canim.
Yiyor hem de seve seve. Ben pek ugrasli yemekler yapamiyorum.
Ama yaptigim her ne yenegiyse seve seve yer sukur yemek secenimiz yok, zor olurdu iyle.
inşallah yarında 2 tane var din vce ingilizce iyiki geçen hafta başladık yoksa yetiştiremezdik konularıCanım Allah yardımcısı olsun Onu yaşadık çok iyi biliyorum Sonuçlarıda süper darısı sizin başınıza olsun
5nci sınıf 11 yaşında canımCanım çocugun kaç yaşında
iEskişehirdeydim ablamın yanında trabzona gidiyorum evime canımCamdan baktım düzenli yürüş yapanlar var Benm oturduğum yer çok büyük bir site ortak alanda yürüş bisiklet basket vs var yan tarafta spor salonu var Amaa kumsal artıda Artık o grupta bende varım![]()
![]()
ne mülakatı canımKizlar bugun girdim mulakata. Sorulan sorulari cevapladim.kendini tanit kismi falan iyiydi. Ama bi tatmin etmedi beni mulakat. Sanki formalite icabi gibiydiSorulari yanitlamama ragmen suan bi burukluk var icimde anlamadim.
hoşgeldin kaptanım evineeAyy doğru sana ortak yoktu bu hafta
Bende eve yeni girdim kızlar Leyla gibiyimama şükür evimdeyim
Başka tartı inşallah vardır ve umarız çok farklı tartmıyordur kuzum.cuma günü bildiriminde unutursam hatırlat not düşelim kendi tartın olmadığını![]()
cnm 10 binse yazıyorum ya bugün :) 15 dk da yerinde hafif koşu yap 10 bin yazayım :) ya da 1 mil leslie yap :)Canım yürüşte telefon zor oluyor onun için almıyorum oğlumla çıkıyorum onun tlf 1 saat tempolu yaptık
Geçmiş olsun canımYok canım neden uçasın
Hemen düzelteyim
Ayy canım az evvel haber aldım bugün covid testi yaptırmıştım pozitif çıkmış ama herhangi bir hastalık hissetmiyorum. Valla bende aslında farkında olmadan if yapıyor gibiyim :)))
canım ben spora cuma günü başlayacağım inan hiç fırsatım yok yoksa uzaklaşmadım spordan aklımda hepcnm 10 binse yazıyorum ya bugün :) 15 dk da yerinde hafif koşu yap 10 bin yazayım :) ya da 1 mil leslie yap :)
Ayakta atlacaksin demekki tez zamanda kurtul insallah. Gecmis olsunYok canım neden uçasın
Hemen düzelteyim
Ayy canım az evvel haber aldım bugün covid testi yaptırmıştım pozitif çıkmış ama herhangi bir hastalık hissetmiyorum. Valla bende aslında farkında olmadan if yapıyor gibiyim :)))
Teşekkürler kuzum. Vardık Allaha sükür. Evet canım iyi oldu orti olmadığı. Çok yoğun olacağım. Ama seni etiket yaptım tabiikiHayirli yolculuklar canim sag salim varmissindir insallah
Kuzum bu hafta beni gruplara dahil etmeyin teze odaklanicam dedin diye eslemedik yoksa ben seni takip ederim etiketlersen![]()
Oh çok şükür canım gözün aydınAyy doğru sana ortak yoktu bu hafta
Bende eve yeni girdim kızlar Leyla gibiyimama şükür evimdeyim
Başka tartı inşallah vardır ve umarız çok farklı tartmıyordur kuzum.cuma günü bildiriminde unutursam hatırlat not düşelim kendi tartın olmadığını![]()
Öğlen gün menüsü galibaKahvalti
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
salatalik domates
Ögle
1 tabak kisir
3 tane tuzlu kurabiye
Tursu
2.5 lt su
Spor 4 ve 5 numarayi yaptim
1000 ip : 200p
40 dk pilates: 80 pCherry Mom
muhursuzpusula
Hedef60kgolmak
Amin canım inşallah, muhtemelen öyle olacak gibi geliyor bana da çünkü temas ettiğim kişi ile cuma temasımız oldu ve o günden beri hiç bişeyim olmadıGeçmiş olsun canımumarım böyle hiç belirti göstermeden atlatıp rahatca geçirirsin. Kimin de böyle hiç belirtisiz geçiyor.
Ayakta atlacaksin demekki tez zamanda kurtul insallah. Gecmis olsun![]()
Canım Eskişehir’i gördüm Gerçekten çok güzel bir yer Trabzonuda gördüm Geziye gitmiştik o da ayrı güzel canım Ama ben Konya’da oturuyorum Aslen Niğdeliyim Eşim Konyalıçok sağpl canım benim inşallah hedefimizede ulaşalımda
aynıyız artık sen kesin bende önce 69 olursun
ada ismide çok güzel orda hiç duymadım daha çok akneşka duyuyordum birde jakup yani yakup ,benim oğlanın ismini ilk klızım olduğunda erkek olsaydı kurmak istiyorduk sonra ikinci kız oldu yine kuramadım en son 3ncüde kurdum okadar seviyordum göktuğ ismini
ozaman çok güzel çünkü farklı kültür yemeklerine pek alışamıyorlar ama bizimn yemeklerimiz saten güzel sevmeyen pek olmuyor
inşallah yarında 2 tane var din vce ingilizce iyiki geçen hafta başladık yoksa yetiştiremezdik konuları
5nci sınıf 11 yaşında canım
iEskişehirdeydim ablamın yanında trabzona gidiyorum evime canım
eskişehiri çok severim
ne mülakatı canım
hoşgeldin kaptanım evinee
Oyle canim genelde isimler Asia, Kasia, Agnieszka...çok sağpl canım benim inşallah hedefimizede ulaşalımda
aynıyız artık sen kesin bende önce 69 olursun
ada ismide çok güzel orda hiç duymadım daha çok akneşka duyuyordum birde jakup yani yakup ,benim oğlanın ismini ilk klızım olduğunda erkek olsaydı kurmak istiyorduk sonra ikinci kız oldu yine kuramadım en son 3ncüde kurdum okadar seviyordum göktuğ ismini
ozaman çok güzel çünkü farklı kültür yemeklerine pek alışamıyorlar ama bizimn yemeklerimiz saten güzel sevmeyen pek olmuyor
inşallah yarında 2 tane var din vce ingilizce iyiki geçen hafta başladık yoksa yetiştiremezdik konuları
5nci sınıf 11 yaşında canım
iEskişehirdeydim ablamın yanında trabzona gidiyorum evime canım
eskişehiri çok severim
ne mülakatı canım
hoşgeldin kaptanım evinee
@ önce bu sonra kişinin ismini yaz zaten çıkıyor bas tamamdır canımKızlar etiketlemeyi anlatırmısınız nasıl oluyor?
tamam canım,oğlunun sınavlarından dolayı değil mi ,seni free yazayım pazartesi çarşambacanım ben spora cuma günü başlayacağım inan hiç fırsatım yok yoksa uzaklaşmadım spordan aklımda hep
kumsalın dediği gibi @ işareti ve boşluk bırakmadan istediğin kullanıcı ismi canımKızlar etiketlemeyi anlatırmısınız nasıl oluyor?
Tamam canımcnm 10 binse yazıyorum ya bugün :) 15 dk da yerinde hafif koşu yap 10 bin yazayım :) ya da 1 mil leslie yap :)