- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #403.601
Yattım valla sabaha kadar gaz zehirlenmesi yaşamayız inşaAllahAy canım ben de sesli gülüyorumkimyonlu su mu içsenn
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yattım valla sabaha kadar gaz zehirlenmesi yaşamayız inşaAllahAy canım ben de sesli gülüyorumkimyonlu su mu içsenn
![]()
Nohut sisirir canim ama cumaya odemi kalmaz onun bide detoksu caktinmı eksiye düsersin insallahValla nohutmu yaptı bilmiyorm ben aşırı şişim şuan
Yarın detoks tarzı beslencm inşaAllah gider
Değilse sabit kiloya razı olcm![]()
Canim bi kac gun girememistim msjlar brikince aradami kaldi bilemedim yarn bakicam tekrar geriye donupDidom ne yapıyorsun? Son sorularıma yanıt vermedinİsveç bitti mi, devam mı?
Yaaa ben bu msji nasil gormedimAyy Didem sen İsveç mi yapıyorsun!?
2 gün önce başlamaya niyet edip yok yapamayacağım galiba diye bıraktım. Ah senin de başladığını bilsem dişimi sıkardım!
Vallahi 5. Günden başlarım yarın seninle hahahah
Bakalım ne kadar vermiş olacaksın yarına. Halsiz hissetmiyor musun, zorlanmıyor musun peki?
Nasıl geçiyor anlatsana ?
Ay beni de motive et hadi yaa yine birlijte yapalım![]()
Sahur sonrası okuyorum,bugün Filitre iczim zira bu kadar uykuyla ayakta kalmam lazım 8.30da dersim varTürk kahvesi içebilirsin canım. Akşam yemeği en erken 17:00 en geç 19:00 olacak canım ama oruç tutacaksan mecburen iftara göre ayarlayacaksın
Ay tamam ben de hatırladım şimdi geçen hastayken TV de izlicek bişey bulamadım da izlemiştim
Olur canım öyle de olur
Ucu ucuna yetiştimhayırlı geceler canım inşallah kalkabilirsin![]()
Himm kilo verilir ama boy uzamaz öyle düşün annem üzülme üzülmeCanım senin bir kaç kilo sonra kilon boyuna eşit olmak üzere ama benim kilom boyumdam daha 10 fazlayani bu hesaba göre de hala şişman olan yine benim
![]()
Dilime doladinS Suskunhanim
bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin ,
bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin
Madem ki son şarkının kırık bir güftesiydin
Niçin yarım bıraktın, neden bırakıp geçtin?
![]()
![]()
![]()
Çok sevindim canım,daha da iyi olursun inşallahTeşekkürler Suskun'cum, iyiyim. Kendimi toparladım sayılır. Yine diyetisyene başladım.Sen nasılsın?
Gün geçmiyor ki LoL yeni bir bomba patlatma sonNohut beni mahvetti
![]()
![]()
ahahah sağol kaptanımHayyy maşallah![]()
![]()
![]()
![]()
1*2 yani normalde 200 +100 300 olacaktı 400 puan yapalım olur mu öyle eklerimkarasular böyle idare eder mi
![]()
ayy 20bin adım sonrası acıktım canım bi açma ile kahvaltı gibi yaptım evde bişey yoktu :/Neyyynnn açma miaçma beni açmada da afiyet olsun canım, illa yiyeceksin kahvaltıda mi yeseydin acep
geisine bayıldım
hele adimlar of of of
bu arada açmanın miktarını yazmamissin ama doyacak kadar yememissindir en azından diyorum
![]()
cok güzel menu canım inşallah güzel bir eksi getirir cumaya :))Çarşamba menüsü
Filitre kahve(bağımlılık mi yapıyor acaba, yazarken bile canım nasıl çekti)
Kahvaltı
Peynirli omlet, zeytin, 2 yk tahin pekmez(Apa da yasak,sanırım son yiyisim mezuniyete kadar),ekşi mayalı ekmek 1 dlm( a101 den aldığım paket iki ay olacak bitmedi, yarım dilim 1 dilim yiye yiye), ceviz 3 tane
Ara rukr kahvesi,leblebi
16.30
Mercimek köftesi,marul, acı biber turşusu ayran
1 fincan zencefilli cay
11000 adım tablo 1 yapıldıHedef60kgolmak
Cherry Mom
Namaria
Mehfam
Cok guzel ortim bugunu de iyi gecirip yarina hedeflerimizi tuttururuz insallah31.03.2021
1 bardak limonlu sirkeli su
Sabah 10:00
3 kaşık menemen
1 kk peynir
Domates,salatalık
Maydanoz,dereotu,nane
1 dilim ekmek
Kahvaltıdan sonra 1 tatlı kaşığı polen+bal
Ara
1 bardak karışık bitki çayı (ıhlamur,yeşil çay,adaçayı ve nane)
1 porsiyon ananas
Akşam 17:30
3 tane islim kebabı
1,5 dilim ekmek
Salata
Yoğurt
Su
2,4 lt
Spor yok
Cherry Mom
Mehfam C Cagrihilal1
Allahtan kahvenin cayin kalorisi yok bi de o olsaydi ne yapardik biz. Hemen geliyoruzGünaydın kızlar. Kahveye buyrun![]()
Canım aslında Ahmet Apa seviyeleri yaparken orucu tavsiye etmiyor. O yüzden çok bilgim yok oruç tutarken nasıl olur sahurdan sonra yatılır mı yatılmaz mı. Oruçta bir niyet var o niyetle ilahi gücün yardımıyla tutuluyor oysa ki seviyelerin amacı kendi iradeni geliştirmek diyor. :))Sahur sonrası okuyorum,bugün Filitre iczim zira bu kadar uykuyla ayakta kalmam lazım 8.30da dersim var4 saat geçmediği için yatamıyoruz da
ooooyylleee gece yarıları Fink atarsam forumda bu bana mustehak
![]()
Spor yaptın mı bu hafta canımHedefimi tutturmak bi yana kalsın, yanından bile geçemiyorum. O kadar dikkat ettim ama tık yok bu hafta. Regl yüzündendir inşallah![]()
![]()
Oooo keyif 10 numaraGünaydın kızlar. Kahveye buyrun![]()