Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla nohutmu yaptı bilmiyorm ben aşırı şişim şuan
Yarın detoks tarzı beslencm inşaAllah gider :KK43:
Değilse sabit kiloya razı olcm :KK43:
Nohut sisirir canim ama cumaya odemi kalmaz onun bide detoksu caktinmı eksiye düsersin insallah😍😍
Didom ne yapıyorsun? Son sorularıma yanıt vermedin :KK43: İsveç bitti mi, devam mı?
Canim bi kac gun girememistim msjlar brikince aradami kaldi bilemedim yarn bakicam tekrar geriye donup😉 isvec 4 gun yaptim 1.6 kilo verdim ikizime gidince biraktim aslinda devam ediyodum orda devm ettiremedim 🙈

Ayy Didem sen İsveç mi yapıyorsun!? 😂
2 gün önce başlamaya niyet edip yok yapamayacağım galiba diye bıraktım. Ah senin de başladığını bilsem dişimi sıkardım!🙈
Vallahi 5. Günden başlarım yarın seninle hahahah😂😂😂
Bakalım ne kadar vermiş olacaksın yarına. Halsiz hissetmiyor musun, zorlanmıyor musun peki?
Nasıl geçiyor anlatsana ? 😃
Ay beni de motive et hadi yaa yine birlijte yapalım🙈😂
Yaaa ben bu msji nasil gormedim🙈🙈 bende ne guzel azimle sonuna getirirdim🙈🙈 ozman ikimizimde musayit oldugu bi zamanda ayni anda baslayalim 6. Gunune kadar beraber yapalim ben 4. Gun biraktigim icin tekrar yapablirim😂 baktik gzel gidiyo motiveyiz 13. Gune kadar devam ne dersin😍 ramazandan 1 2 hafta once baslayalim mesela🥰

Türk kahvesi içebilirsin canım. Akşam yemeği en erken 17:00 en geç 19:00 olacak canım ama oruç tutacaksan mecburen iftara göre ayarlayacaksın

Ay tamam ben de hatırladım şimdi geçen hastayken TV de izlicek bişey bulamadım da izlemiştim:KK70:

Olur canım öyle de olur
Sahur sonrası okuyorum,bugün Filitre iczim zira bu kadar uykuyla ayakta kalmam lazım 8.30da dersim var🙈4 saat geçmediği için yatamıyoruz da🤭 ooooyylleee gece yarıları Fink atarsam forumda bu bana mustehak😅
hayırlı geceler canım inşallah kalkabilirsin 😉
Ucu ucuna yetiştim🙈
Canım senin bir kaç kilo sonra kilon boyuna eşit olmak üzere ama benim kilom boyumdam daha 10 fazla :mad: yani bu hesaba göre de hala şişman olan yine benim :-):KK61:
Himm kilo verilir ama boy uzamaz öyle düşün annem üzülme üzülme🥰🥰
S Suskunhanim
bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin ,
bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin
Madem ki son şarkının kırık bir güftesiydin
Niçin yarım bıraktın, neden bırakıp geçtin?
:ıslık::ıslık::ıslık:
:KK70: :KK70: :KK70:
Dilime doladin😭ben bu saatte söylemeye bayılırım zaten canım😅
Teşekkürler Suskun'cum, iyiyim. Kendimi toparladım sayılır. Yine diyetisyene başladım. :KK49:Sen nasılsın?
Çok sevindim canım,daha da iyi olursun inşallah🥰🥰 düşe kalka idare ediyorum bakalım ben de, hamd olsun bugününe 🤲🥰
Nohut beni mahvetti :skandal:
:oha: 💨💨💨💨💨💨💨💨💨
Gün geçmiyor ki LoL yeni bir bomba patlatma son😂😂😂 mesajlarınıza çok güldüm😂😂 bomba dediysem nohuttan değil caniimmm🤭😂😂😂

Neyyynnn açma mi😭açma beni açmada da afiyet olsun canım, illa yiyeceksin kahvaltıda mi yeseydin acep🙈 geisine bayıldım🥰🥰hele adimlar of of of🌺🌺☀️☀️⭐⭐bu arada açmanın miktarını yazmamissin ama doyacak kadar yememissindir en azından diyorum🙈
ayy 20bin adım sonrası acıktım canım bi açma ile kahvaltı gibi yaptım evde bişey yoktu :/

Çarşamba menüsü
Filitre kahve(bağımlılık mi yapıyor acaba, yazarken bile canım nasıl çekti)

Kahvaltı
Peynirli omlet, zeytin, 2 yk tahin pekmez(Apa da yasak,sanırım son yiyisim mezuniyete kadar),ekşi mayalı ekmek 1 dlm( a101 den aldığım paket iki ay olacak bitmedi, yarım dilim 1 dilim yiye yiye), ceviz 3 tane

Ara rukr kahvesi,leblebi

16.30
Mercimek köftesi,marul, acı biber turşusu ayran

1 fincan zencefilli cay
11000 adım tablo 1 yapıldı Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Cherry Mom Cherry Mom Namaria Namaria Mehfam Mehfam
cok güzel menu canım inşallah güzel bir eksi getirir cumaya :))

31.03.2021

1 bardak limonlu sirkeli su

Sabah 10:00
3 kaşık menemen
1 kk peynir
Domates,salatalık
Maydanoz,dereotu,nane
1 dilim ekmek
Kahvaltıdan sonra 1 tatlı kaşığı polen+bal

Ara
1 bardak karışık bitki çayı (ıhlamur,yeşil çay,adaçayı ve nane)
1 porsiyon ananas

Akşam 17:30
3 tane islim kebabı
1,5 dilim ekmek
Salata
Yoğurt

Su
2,4 lt

Spor yok

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam C Cagrihilal1
Cok guzel ortim bugunu de iyi gecirip yarina hedeflerimizi tuttururuz insallah 👍👍

Günaydın kızlar. Kahveye buyrun 🤗

Eklentiler

• IMG_20210331_150323.webp
    IMG_20210331_150323.webp
    85,3 KB · Görüntüleme: 20
Sahur sonrası okuyorum,bugün Filitre iczim zira bu kadar uykuyla ayakta kalmam lazım 8.30da dersim var🙈4 saat geçmediği için yatamıyoruz da🤭 ooooyylleee gece yarıları Fink atarsam forumda bu bana mustehak😅
Canım aslında Ahmet Apa seviyeleri yaparken orucu tavsiye etmiyor. O yüzden çok bilgim yok oruç tutarken nasıl olur sahurdan sonra yatılır mı yatılmaz mı. Oruçta bir niyet var o niyetle ilahi gücün yardımıyla tutuluyor oysa ki seviyelerin amacı kendi iradeni geliştirmek diyor. :))

Back
X