• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla nohutmu yaptı bilmiyorm ben aşırı şişim şuan
Yarın detoks tarzı beslencm inşaAllah gider :KK43:
Değilse sabit kiloya razı olcm :KK43:
Nohut sisirir canim ama cumaya odemi kalmaz onun bide detoksu caktinmı eksiye düsersin insallah😍😍
Didom ne yapıyorsun? Son sorularıma yanıt vermedin :KK43: İsveç bitti mi, devam mı?
Canim bi kac gun girememistim msjlar brikince aradami kaldi bilemedim yarn bakicam tekrar geriye donup😉 isvec 4 gun yaptim 1.6 kilo verdim ikizime gidince biraktim aslinda devam ediyodum orda devm ettiremedim 🙈

Ayy Didem sen İsveç mi yapıyorsun!? 😂
2 gün önce başlamaya niyet edip yok yapamayacağım galiba diye bıraktım. Ah senin de başladığını bilsem dişimi sıkardım!🙈
Vallahi 5. Günden başlarım yarın seninle hahahah😂😂😂
Bakalım ne kadar vermiş olacaksın yarına. Halsiz hissetmiyor musun, zorlanmıyor musun peki?
Nasıl geçiyor anlatsana ? 😃
Ay beni de motive et hadi yaa yine birlijte yapalım🙈😂
Yaaa ben bu msji nasil gormedim🙈🙈 bende ne guzel azimle sonuna getirirdim🙈🙈 ozman ikimizimde musayit oldugu bi zamanda ayni anda baslayalim 6. Gunune kadar beraber yapalim ben 4. Gun biraktigim icin tekrar yapablirim😂 baktik gzel gidiyo motiveyiz 13. Gune kadar devam ne dersin😍 ramazandan 1 2 hafta once baslayalim mesela🥰

Türk kahvesi içebilirsin canım. Akşam yemeği en erken 17:00 en geç 19:00 olacak canım ama oruç tutacaksan mecburen iftara göre ayarlayacaksın

Ay tamam ben de hatırladım şimdi geçen hastayken TV de izlicek bişey bulamadım da izlemiştim:KK70:

Olur canım öyle de olur
Sahur sonrası okuyorum,bugün Filitre iczim zira bu kadar uykuyla ayakta kalmam lazım 8.30da dersim var🙈4 saat geçmediği için yatamıyoruz da🤭 ooooyylleee gece yarıları Fink atarsam forumda bu bana mustehak😅
hayırlı geceler canım inşallah kalkabilirsin 😉
Ucu ucuna yetiştim🙈
Canım senin bir kaç kilo sonra kilon boyuna eşit olmak üzere ama benim kilom boyumdam daha 10 fazla :mad: yani bu hesaba göre de hala şişman olan yine benim :-):KK61:
Himm kilo verilir ama boy uzamaz öyle düşün annem üzülme üzülme🥰🥰
S Suskunhanim
bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin ,
bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin
Madem ki son şarkının kırık bir güftesiydin
Niçin yarım bıraktın, neden bırakıp geçtin?
:ıslık::ıslık::ıslık:
:KK70: :KK70: :KK70:
Dilime doladin😭ben bu saatte söylemeye bayılırım zaten canım😅
Teşekkürler Suskun'cum, iyiyim. Kendimi toparladım sayılır. Yine diyetisyene başladım. :KK49:Sen nasılsın?
Çok sevindim canım,daha da iyi olursun inşallah🥰🥰 düşe kalka idare ediyorum bakalım ben de, hamd olsun bugününe 🤲🥰
Nohut beni mahvetti :skandal:
:oha: 💨💨💨💨💨💨💨💨💨
Gün geçmiyor ki LoL yeni bir bomba patlatma son😂😂😂 mesajlarınıza çok güldüm😂😂 bomba dediysem nohuttan değil caniimmm🤭😂😂😂

Neyyynnn açma mi😭açma beni açmada da afiyet olsun canım, illa yiyeceksin kahvaltıda mi yeseydin acep🙈 geisine bayıldım🥰🥰hele adimlar of of of🌺🌺☀️☀️⭐⭐bu arada açmanın miktarını yazmamissin ama doyacak kadar yememissindir en azından diyorum🙈
ayy 20bin adım sonrası acıktım canım bi açma ile kahvaltı gibi yaptım evde bişey yoktu :/

Çarşamba menüsü
Filitre kahve(bağımlılık mi yapıyor acaba, yazarken bile canım nasıl çekti)

Kahvaltı
Peynirli omlet, zeytin, 2 yk tahin pekmez(Apa da yasak,sanırım son yiyisim mezuniyete kadar),ekşi mayalı ekmek 1 dlm( a101 den aldığım paket iki ay olacak bitmedi, yarım dilim 1 dilim yiye yiye), ceviz 3 tane

Ara rukr kahvesi,leblebi

16.30
Mercimek köftesi,marul, acı biber turşusu ayran

1 fincan zencefilli cay
11000 adım tablo 1 yapıldı Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Cherry Mom Cherry Mom Namaria Namaria Mehfam Mehfam
cok güzel menu canım inşallah güzel bir eksi getirir cumaya :))

31.03.2021

1 bardak limonlu sirkeli su

Sabah 10:00
3 kaşık menemen
1 kk peynir
Domates,salatalık
Maydanoz,dereotu,nane
1 dilim ekmek
Kahvaltıdan sonra 1 tatlı kaşığı polen+bal

Ara
1 bardak karışık bitki çayı (ıhlamur,yeşil çay,adaçayı ve nane)
1 porsiyon ananas

Akşam 17:30
3 tane islim kebabı
1,5 dilim ekmek
Salata
Yoğurt

Su
2,4 lt

Spor yok

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam C Cagrihilal1
Cok guzel ortim bugunu de iyi gecirip yarina hedeflerimizi tuttururuz insallah 👍👍

Günaydın kızlar. Kahveye buyrun 🤗

Eklentiler

• IMG_20210331_150323.webp
    IMG_20210331_150323.webp
    85,3 KB · Görüntüleme: 26
Sahur sonrası okuyorum,bugün Filitre iczim zira bu kadar uykuyla ayakta kalmam lazım 8.30da dersim var🙈4 saat geçmediği için yatamıyoruz da🤭 ooooyylleee gece yarıları Fink atarsam forumda bu bana mustehak😅
Canım aslında Ahmet Apa seviyeleri yaparken orucu tavsiye etmiyor. O yüzden çok bilgim yok oruç tutarken nasıl olur sahurdan sonra yatılır mı yatılmaz mı. Oruçta bir niyet var o niyetle ilahi gücün yardımıyla tutuluyor oysa ki seviyelerin amacı kendi iradeni geliştirmek diyor. :))

Back
X