Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dırırırırrırırırımmm 🤐
Bu cuma : 58.4
Haftaya hedef : 57
Cherry Mom Cherry Mom
Ah canım benim saçlar aynı ben 😍 boyumuzda yakın galiba. Hemencecik vereceksin artıları eminim ❤️
Günaydın kızlar

Kilo bildirimi
Geçen cuma:64.0
Bu cuma:63.7
Fark: -0,3
Yüzde: 0,468
Hedef: 63,2

Kızlar Dün 63.4 tüm. Bugün böyle oldu 🤷‍♀️
Haftaya daha iyi olsun inşallah 🙏

Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula

Kaptancım tartı değişikliğini de hatırlatayım 😘
💪 Olsun eksi her zaman iyidir bir paket margarin eritmişsin canım az mı 😍
Günaydın
Geçen hafta: 64,5
Bu hafta: 63,7
Fark : -800
Yüzde : 1,240
Cherry Mom Cherry Mom
M monarosaa
Harika canım ❤️
Geçen hafta 95,2
Bu hafta 95,1
Fark - 100 gr
Eksi eksidir 😍💪❤️yola devam canım
Geçen hafta 54.5
Güncel 54.3
Fark -200

Geçen hafta bu muydu emin olamadım @emnis🙈 günde on kere tartilinca🙈 @Namaria
😍 Ayy ne güzel kilolar inşallah bende 50 leri görürüm. En kısa zamanda güzel eksiler gelecek eminim buda nazar boncuğu olsun🧿
Geçen cuma 62.5 kg
bugün 62.0 kg
fark -500 gr Cherry Mom Cherry Mom @DeryaOnDiet
Haftaya hedefim 61.6 kg cnm
muhursuzpusula muhursuzpusula
Eki Görüntüle 2815333
Emojini sevsinler ya😍😍 harikasın canım .
Yiyorsak bu tatlıları sebebi sensin cheesecake 😊😊

Günaydınlar
Geçen cuma 64.0
Bu cuma 63.2
Fark -800
%. 1.25
Cherry Mom Cherry Mom blonde ambition blonde ambition çok erken evden çıkıyorum kaptancım döndüğümde tekrar tartılacağım 😊
güzel menülerine rağmen artı gelseydin üzülecektim çok sevindim bu eksi bile çok iyi ama birde dönünce tartıl bakalım takımın bugün ekstra eksiye ihtiyacı olabilir :(
Gunaydin hayırlı cumalar 💞
Gecen cuma 79.8
Bu cuma 81.9
Fark +2.1
Eki Görüntüle 2815224
Cherry Mom Cherry Mom @Suskunhanim
İnsallah gorup gorecegim en son arti bu olacak..
tam bende aynı yorumu yapacaktım sen yazmışsın bu sendeki son artı görüşümüz bence :KK200:
Cok haklisin kaptancim. Bugune kadar hep destegini gordum emegine vaktine saglik. Belki emzirmeden baska baska bir sebebi var hic anlamadim inan gayatimda bu kadar dikat edip de kilo veremedigim baska donem olmadi. Ama diyorum demekki dikkat etmesem daha da kilo alacaktim. Iyiki varsin canim, iyiki varsiniz. 😘
sende iyi ki varsın canım daha önce yazdığını okumuştum ama şimdi bulamadım belki haklı olabilirsin biraz erken sahalara döndün ama normalde emzirme dönemi çok iştahlı geçen ve psikilojik olarak en yıpratıcı zmanlar olabiliyor burada olmasaydın belki fazlaca kilo alacaktın en azından bunun önüne geçtik ve ekibe çok çok faydaların dokundu :KK200: dediğin gibi olsun artı gelene kadar gidelim bi bakmışsın hiç + gelmiyorsun :))))
Geçen hafta 71.9
Güncel 71.2
Fark _700
Hedef 71
tebrikler canım yoğunluğa rağmen - gelmiş
Gunaydin kizlar

Gecen cuma :76.1
Bugun: 75
Fark:1.1
Yuzde: 1.445 Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula
Eki Görüntüle 2815258
tebrikler canımmm alıyorum değil mi listeye ? :))
Gecen haftaki kilom: 74,75
Bugunku kilom:74,75
Sabitim
Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Kaptancim Cherry Mom Cherry Mom
Biliyorum yine eksi getiremedim ama senin de iznin olursa ilk artiyi getirene kadar devam etmek istiyorum listede. Biliyirum cogu kisi icin sabit kotu ama ben gercekten anlamadigim bir sekilde kilo vermekte cok zorlaniyorum.
Pazartesi aksama kadar cok aktif olmayabilirim. Eskmin ailesine gidiyoruz paskalya bayrami icin, orda internet pek cekmiyir, sadece birkac noktada cekiyor.

onumuzdeki hafta eve donunce de gunluk 10bin adim atmayi hedefliyirum ustune tabata cardio vs.
tmmdır canım :))
Dırırırırrırırırımmm 🤐
Bu cuma : 58.4
Haftaya hedef : 57
Cherry Mom Cherry Mom
hedefi yüksek tutmuşsun zeynebimm ulaşamazsan moral bozmak yok :))
Günaydın kızlar

Kilo bildirimi

keşke dünü kabul etme hakkım olsa :KK53: :D :)))) tmmdır canım tartıyı not düşeceğim
Günaydın
Geçen hafta: 64,5
Bu hafta: 63,7
Fark : -800
Yüzde : 1,240
Cherry Mom Cherry Mom
M monarosaa
tebrikler canım mezuniyetin hayırlı olsun :KK36:
Geçen hafta 95,2
Bu hafta 95,1
Fark - 100 gr
:( hafta sonu zararı oldu resmen sana bu hafta dikkatli olalım canım
Geçen hafta 54.5
Güncel 54.3
Fark -200

buydu buydu :)) eksiye ulaşmışsın tebrikler canım
Günaydın kızlar
Geçen hafta:71.1
Bu hafta:70
Fark:1
Yüzde:1.547
Haftaya hedefim:69.3
Cherry Mom Cherry Mom Eki Görüntüle 2815311
harikasın canımm :KK36:
Geçen hafta 87.9
Bu hafta 87.1
Fark -800
Haftaya hedef 85.9 (bu sefer olacak :olamaz: )
tebrikler canım dün alkol kutlama vs diyince gözümü korkutmuştun ama güzel haftaya dahada iyi olsun inşallah
geçen hafta 75.7
bu hafta 75.8
fark +100 gr
yüzde -0,13
Eki Görüntüle 2815320

listeye alacağım dediklerim cidden patladı gitti :mad:
canım son 2 gündr menüde yok herhalde sende neden artı oldu bu hafta böyle genelde dengeli gidiyordun

Geçen hafta : 73,8
Bu hafta : 73,1
Fark : -700
Yüzde : 0,95

Cherry Mom Cherry Mom Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
20210402_100444.jpg

Kilo verenleri tebrik ederim arkadaslar.
Veremeyen arkadaslarda umutsuzluga kapilmasin ve onumuzdeki haftaya odaklansinlar. Diyet yaparken gelen artilari kilo olarak dusunmeyin bir seyleri degistirmeniz gerekiyordur ona dikkat edin sorunun ne oldugunu bulursanız haftaya iki haftalik kilo verebilirsiniz. Ben gecen yil basladigim da en fazla verdigim 200 gr di. 5-6 ay 100 ya da 200 gr vererek gittim. Sonra aralikli oruca basladim ve hafta da 1 kilo bazen daha fazlasi oldu bazen daha azi anladimki sık yemek yemek benim kilo vermem icin iyi bir yontem degilmis. Kendimi tanidim sizlerde size neyin iyi geldigini bulursaniz cabalarinizin bosa gitmedigini gorebilirsiniz. 👍👍😍

aralıklı oruç bana da çok çok mantıklı geliyor hilalcim ya aslında ben karatay yaparkende onun kitabını okuduğumda kadın bir nevi onu savunuyordu ama tabi aralıklı oruç demiyordu :)) kahvaltı sonrası en az 5 6 saat aç kalın diyordu açlık hormonu biraz çalışsın devamlı ara öğün devamlı ara öğün şekeri oynatıp duruyorsunuz diyordu şimdi düşünüyorum ikisi de aynı mantık bu sefer iyi olacak inşallah senin içinde dediğin gibi kendine göre olanı bulmuşsun hem beslenmen hem spor anlamında daha bilinçlisin

geçen sene direk karabuğday diyetiyle ekibe gelmiştin detokslarla başlangıç çok kötü
çok sert sporlar yapıyordun kilo vermen durunca sonra o sporda haliyle yetmedi ama arttıramadında :olamaz: zzaten en üst leveldı :D

Günaydın ve hayırlı cumalar🌸 Bugün güne güzel bir eksi ile başladım. Hedefimden fazlasını tutturdum😊 Dün çikolata ve makarna yememe rağmen sevindirdi beni bu sonuç
Geçen hafta:59.1
Bu hafta: 57.6
Fark: - 1.5 kg
Yüzde 2.5
Hedef: 56.8
Cherry Mom Cherry Mom

Eklentiler

• 20210402_101109.webp
    20210402_101109.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 23
güzel menülerine rağmen artı gelseydin üzülecektim çok sevindim bu eksi bile çok iyi ama birde dönünce tartıl bakalım takımın bugün ekstra eksiye ihtiyacı olabilir :KK43:

tam bende aynı yorumu yapacaktım sen yazmışsın bu sendeki son artı görüşümüz bence :KK200:

sende iyi ki varsın canım daha önce yazdığını okumuştum ama şimdi bulamadım belki haklı olabilirsin biraz erken sahalara döndün ama normalde emzirme dönemi çok iştahlı geçen ve psikilojik olarak en yıpratıcı zmanlar olabiliyor burada olmasaydın belki fazlaca kilo alacaktın en azından bunun önüne geçtik ve ekibe çok çok faydaların dokundu :KK200: dediğin gibi olsun artı gelene kadar gidelim bi bakmışsın hiç + gelmiyorsun :))))

keşke dünü kabul etme hakkım olsa :KK53: :KK70: :)))) tmmdır canım tartıyı not düşeceğim

:KK43: hafta sonu zararı oldu resmen sana bu hafta dikkatli olalım canım

tebrikler canım dün alkol kutlama vs diyince gözümü korkutmuştun ama güzel haftaya dahada iyi olsun inşallah

canım son 2 gündr menüde yok herhalde sende neden artı oldu bu hafta böyle genelde dengeli gidiyordun
Pastadan bir çatal bile almadım, hamur işi yemedim sadece alkol ödem tutuyo onu bildiğim için korktum. Önceki gün 86 ları görmüştüm yine tutmuşum ödem
Önümüzdeki hafta direkt 85.9 olacağım en az en kararlı olduğum hafta diyebilirim :KK54:

Günaydın ve hayırlı cumalar🌸 Bugün güne güzel bir eksi ile başladım. Hedefinden fazlasını tutturdum😊 Dün çikolata ve makarna yememe rağmen sevindirdi beni bu sonuç
Geçen hafta:59.1
Bu hafta: 57.6
Fark: - 1.5 kg
Yüzde 2.5
Cherry Mom Cherry Mom
ooo harikaaaasın canımm :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73:

Pastadan bir çatal bile almadım, hamur işi yemedim sadece alkol ödem tutuyo onu bildiğim için korktum. Önceki gün 86 ları görmüştüm yine tutmuşum ödem
Önümüzdeki hafta direkt 85.9 olacağım en az en kararlı olduğum hafta diyebilirim :KK54:
alkol en fazla ödem yapan şey görünce o yüzden moralim bozuldu :/
ama kendini tutmanada sevindim insan önce iyi haber verirr sonra kötü haber sen sadece kötülrden bahsettin zaten terelelliydim :olamaz:

Günaydın kızlar

Kilo bildirimi

Yarın tekrardan düşersin 63.4 e haftaya daha çok eksi gelirsin😂😘😘
Geçen hafta 54.5
Güncel 54.3
Fark -200

Hafta sonunu güzel geçir bak geliyorum arkandan ve tebrik ederim😂😂
Geçen cuma 62.5 kg
bugün 62.0 kg
Eki Görüntüle 2815333
Vay maşallah canım benim tebrik ederim😘😘
Ah canım benim saçlar aynı ben 😍 boyumuzda yakın galiba. Hemencecik vereceksin artıları eminim ❤️

💪 Olsun eksi her zaman iyidir bir paket margarin eritmişsin canım az mı 😍

Harika canım ❤️

Eksi eksidir 😍💪❤️yola devam canım

😍 Ayy ne güzel kilolar inşallah bende 50 leri görürüm. En kısa zamanda güzel eksiler gelecek eminim buda nazar boncuğu olsun🧿

Emojini sevsinler ya😍😍 harikasın canım .
Yiyorsak bu tatlıları sebebi sensin cheesecake 😊😊
Tan gaz geri döndüm ramazana kadar büyük bölümünden kurtulurum inşallah🤗🤗

Tmm canım sen nasıl hissediyorsan öyle olsun
Teşekkür ederim şimdiden emeklerin için,takım sorumluğun için 💕
Asıl ben çok ama çok teşekkür ederim kaptanım çok naif bir kaptansın ayrıca tabiki tüm takım arkadaşlarıma da teşekkürler
Cok haklisin kaptancim. Bugune kadar hep destegini gordum emegine vaktine saglik. Belki emzirmeden baska baska bir sebebi var hic anlamadim inan gayatimda bu kadar dikat edip de kilo veremedigim baska donem olmadi. Ama diyorum demekki dikkat etmesem daha da kilo alacaktim. Iyiki varsin canim, iyiki varsiniz. 😘
Canım aslında bir çok emziren bu dönemlerde kilo alır sen en azından almıyorsun birde böyle bak canım ve gerçekten çok azimlisin
Günaydın kızlar

Kilo bildirimi

Canım tebrik ederim eksi eksidir
kilo kardeşi olmuşuz
Geçen cuma 62.5 kg
bugün 62.0 kg
Eki Görüntüle 2815333
Tebrikler çıkartmamda çok şekermiş
güzel menülerine rağmen artı gelseydin üzülecektim çok sevindim bu eksi bile çok iyi ama birde dönünce tartıl bakalım takımın bugün ekstra eksiye ihtiyacı olabilir :KK43:

keşke dünü kabul etme hakkım olsa :KK53: :KK70: :)))) tmmdır canım tartıyı not düşeceğim

:KK43: hafta sonu zararı oldu resmen sana bu hafta dikkatli olalım canım

Teşekkürler kaptanım

***5.Takım 720. Etap ***

hawar (64,5/63,7/0,8/%1.240) mezun olmak istiyor
Suskunhanim(54,50/54.30/
DeryaOnDiet(74,75/) sabit
azaydidem( 70.2/ bildirimde bulunmadı
L O L (77,5/
SanSebastianCheesecake(62.5/62/

Kendinin en iyi hali ol (64/63,2/
Belmayne (64/63,7/0,3/ (şehir dışında olması sebebiyle farklı tartı ile tartılmıştır)
Mathilda03(64.4/) 2.kez bildirimde bulunmadı,yarışmadan ayrıldı.
Whitetea (87,9/87,1/
karabiber01 (71,9/71,2/
muhursuzpusula(84,7/
Ummhnisa (71,1/70/
mezun olan üye geri döndü kilosu mezuniyet kilosunun altında başlangıç kg 71.1 hedef kg 64
Cagrihilal1 (76,1/75/1.1/) mezun üye geri döndü başlangıç tarihi 26.03.21 başlangıç kg 76.1 hedef kg 67

5.takim ortalaması:%

Alt liste:
Namaria (79,8/81.9/ 714.etapta mezun olan üye kilosu mezuniyet kilosu altında.79.1**
balpamuk(69/68.3/0.7/
Amor-a ( 54,1/ mezun üye.
KumsalveDeniz (95.25/ 95.1/ 621.etapta mezun olan üye başlangıç tarihi 05.03.21 başlangıç kg 102.5 hedef kg 57
Olvidos(75,7/75.8/) 650.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü başlangıç tarihi 12.03.21 başlangıç kg 77 hedef kg 55
Monarosaa (89,6/89.3/0.3/ yeni üye başlangıç tarihi 14.03.21 başlangıç kg 95 hedef kg 58
mathildablue(59,1/57.6/1,5/) 698.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Başlangıç tarihi 15.03.2021 başlangıç kg 62.2 hedef kg 50 Eski nick blume90 30 nisan liste **
Fitblonde ( 73,8/73.1/) 676.etapta 62.5 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü hedef kg 61
Yarımuhendis(58.4/ 717.etapta 52.9 kg ile izne ayrılan üye m
Cagrihilal1 (76,1/) mezun üye geri döndü başlangıç tarihi 26.03.21 başlangıç kg 76.1 hedef kg 67
Melita09 (78,9/ 673.etapta 79.9 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü

Son düzenleme:
Back
X