Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

güzel menülerine rağmen artı gelseydin üzülecektim çok sevindim bu eksi bile çok iyi ama birde dönünce tartıl bakalım takımın bugün ekstra eksiye ihtiyacı olabilir :KK43:

tam bende aynı yorumu yapacaktım sen yazmışsın bu sendeki son artı görüşümüz bence :KK200:

sende iyi ki varsın canım daha önce yazdığını okumuştum ama şimdi bulamadım belki haklı olabilirsin biraz erken sahalara döndün ama normalde emzirme dönemi çok iştahlı geçen ve psikilojik olarak en yıpratıcı zmanlar olabiliyor burada olmasaydın belki fazlaca kilo alacaktın en azından bunun önüne geçtik ve ekibe çok çok faydaların dokundu :KK200: dediğin gibi olsun artı gelene kadar gidelim bi bakmışsın hiç + gelmiyorsun :))))

tebrikler canım yoğunluğa rağmen - gelmiş

tebrikler canımmm alıyorum değil mi listeye ? :))

tmmdır canım :))

hedefi yüksek tutmuşsun zeynebimm ulaşamazsan moral bozmak yok :))

keşke dünü kabul etme hakkım olsa :KK53: :KK70: :)))) tmmdır canım tartıyı not düşeceğim

tebrikler canım mezuniyetin hayırlı olsun :KK36:

:KK43: hafta sonu zararı oldu resmen sana bu hafta dikkatli olalım canım

buydu buydu :)) eksiye ulaşmışsın tebrikler canım

harikasın canımm :KK36:

tebrikler canım dün alkol kutlama vs diyince gözümü korkutmuştun ama güzel haftaya dahada iyi olsun inşallah

listeye alacağım dediklerim cidden patladı gitti :mad:
canım son 2 gündr menüde yok herhalde sende neden artı oldu bu hafta böyle genelde dengeli gidiyordun
Al canim listeye basladik artik mezun olmadan gitmek yok hatta korumayi bitirmeden gitmek yok🙈🙈

Yarın tekrardan düşersin 63.4 e haftaya daha çok eksi gelirsin😂😘😘

Hafta sonunu güzel geçir bak geliyorum arkandan ve tebrik ederim😂😂

Vay maşallah canım benim tebrik ederim😘😘

Tan gaz geri döndüm ramazana kadar büyük bölümünden kurtulurum inşallah🤗🤗
Sağol cnm 😍 senin de hayırlı olsun yeni diyetin inşallah bol eksiler gör 🤗

Asıl ben çok ama çok teşekkür ederim kaptanım çok naif bir kaptansın ayrıca tabiki tüm takım arkadaşlarıma da teşekkürler

Canım aslında bir çok emziren bu dönemlerde kilo alır sen en azından almıyorsun birde böyle bak canım ve gerçekten çok azimlisin

Canım tebrik ederim eksi eksidir
kilo kardeşi olmuşuz

Tebrikler çıkartmamda çok şekermiş

Teşekkürler kaptanım
Sağol cnm 😍 sana da tebrikler 😘

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
GeçenCuma 89.6
Bugün 89.3
Fark 0.3
Yüzde 0.334821
@hawar

tebrikler canım bu hafta sonu dikkat edelim olur mu takımca büyük bir hataya düştük çoğunluk o yüzden düşük eksilerde haftaya en az -500 bekliyorum :spor:

aralıklı oruç bana da çok çok mantıklı geliyor hilalcim ya aslında ben karatay yaparkende onun kitabını okuduğumda kadın bir nevi onu savunuyordu ama tabi aralıklı oruç demiyordu :)) kahvaltı sonrası en az 5 6 saat aç kalın diyordu açlık hormonu biraz çalışsın devamlı ara öğün devamlı ara öğün şekeri oynatıp duruyorsunuz diyordu şimdi düşünüyorum ikisi de aynı mantık bu sefer iyi olacak inşallah senin içinde dediğin gibi kendine göre olanı bulmuşsun hem beslenmen hem spor anlamında daha bilinçlisin

geçen sene direk karabuğday diyetiyle ekibe gelmiştin detokslarla başlangıç çok kötü
çok sert sporlar yapıyordun kilo vermen durunca sonra o sporda haliyle yetmedi ama arttıramadında :olamaz: zzaten en üst leveldı :KK70:
Hic sorma ya ne delilikti o karabugday. Karatay yapmistim bende 1 ay 5 kilo vermistim bir zamanlar sonrasinda hemen almadim. Evet ayni mantik belli bi aclik suresi var ikisinde de. Karatay daha sıkı yasakli cok sey var. Aralikli oructa aclik suresi daha uzun ama onu yemeyeceksin bunu yemeyeceksin kafasi yok psikolojiyi bozmuyor. Aksam yemeklerini cikarmak cok iyi geliyor bana. Tabi yasak yok diye herseyi yemiyorum. Mecbur yemek zorunda kaldigim kacamaklarim oluyor onuda kalori hesabiyla ve sporla dengelemeye calisiyorum. Normalde diyete 83 lerde falan baslardim 75 falan ideal kilom gibi gelirdi cok rahat ederdim psikolojik olarak bu kilorda ama 70 in altina dusmus hallerim gorunce su an ki kilomla kendimi 83 kilodayken ki ruh halimle ayni buluyorum. Gecen yil zayiflayip bu yil yine ayni yolu yurumek acayip sinirimi bozuyor kafami duvarlara vurmak istiyorum cok yoruldum artik. Bu defa zamana falan yaymadan en fazla 2 ay icinde hedefe ulasma odakliyim uzadikca zorlasiyor sanki 🙈🙈

listeye alacağım dediklerim cidden patladı gitti :mad:
canım son 2 gündr menüde yok herhalde sende neden artı oldu bu hafta böyle genelde dengeli gidiyordun
ah kaptanım son 2 gündür ufak tefekte olsa kaçamaklarım oldu iradesiz davrandım çok pişmanım ama söz bu hafta çok düzenli gideceğim bir de bu hafta pek yürüyüş te yapamadım sevindiriici olan kilo almadım

Eklentiler

• IMG_20210402_101809.webp
    IMG_20210402_101809.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 21
Geçen Hafta: 69.00
Bu hafta: 68.3
Aradaki fark: -700

Bundan sonra hedeflerimi küçük tutacağım. DeryaOnDiet DeryaOnDiet şok diyetler konusunda çok haklısın. Ben de ağır ama kalıcı bir şekilde kilo vermeye karar verdim. Bu acele bana hiçbir şey kazandırmadığı gibi bünyemi de zora sokup bana umutsuzluk aşılıyor.🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• 43F04478-15CF-4F61-8145-CFFBEBDD6BF2.webp
    43F04478-15CF-4F61-8145-CFFBEBDD6BF2.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 26

Bundan sonra hedeflerimi küçük tutacağım. DeryaOnDiet DeryaOnDiet şok diyetler konusunda çok haklısın. Ben de ağır ama kalıcı bir şekilde kilo vermeye karar verdim. Bu acele bana hiçbir şey kazandırmadığı gibi bünyemi de zora sokup bana umutsuzluk aşılıyor.🤷🏻‍♀️
tebrikler canım
yeni diyetisyeninde hayırlı olsun :))

Canım çok sağol 😍😍😍😘😘😘
Neden öyle diyorsun ki ne yapmışsın 😔 sonucunu paylaştın mı cnm sen göremedim
Canm bende geçen yıllar o kilolarda idim ondan 61 - 62 leri görünce hep sen kendine ne yaptın fitblonde 70lerde işin ne diyorum :cry: ahh ahhh kilo aldım 63 oldum diyip kilo vermek için 63 ile listeye giren ben ... Ne alaka şuan 73 😭
tebrikler canım umarımmmmm bu hafta ekip nota eşiğinde falan kalmaz seni tekrar listeye almak çok istyorum çünkü
🙏 inşlh can benim ❤ şimdilik pek artı yok gibi ama kızların beklediği kötü sonuçlardan en azından daha iyi gibi ... umarım gerikalan herkesden de güzel eksiler gelir . 🙏
Ooooo 😍👏👏👏en güzel yüzdelerden biri geldi 😍😍😍
Ne yaptın kendine gerçekten çok iyi yapmışsın kuzum 😍
🥰 :KK60: sağol tatlım birde bugün yada yarın regle olucam şiş halimle şükür yinede eksi 🙏❤ inşlh bugün hemen regl olurum da haftaya cuma regl bitişi ile çok çok daha güzel bir düşüş gelir.
Günaydın ve hayırlı cumalar🌸 Bugün güne güzel bir eksi ile başladım. Hedefimden fazlasını tutturdum😊 Dün çikolata ve makarna yememe rağmen sevindirdi beni bu sonuç
Geçen hafta:59.1
Bu hafta: 57.6
Fark: - 1.5 kg
Yüzde 2.5
Hedef: 56.8
Cherry Mom Cherry Mom
Wwooowwww :KK9: O.M.G :nazar: Canım bu yüzde de ne :confused: bu kiloya bu düşüş :confused: bu kız ne yemiş , ne içmiş , ne yapmış🧐🔍 hepsini detaylı inceliyiciiiiiimmm...

💜 tebrikler ballı pamukcum çok güzel gitmiş 👏

Gunaydin hayırlı cumalar 💞
Gecen cuma 79.8
Bu cuma 81.9
Fark +2.1
Eki Görüntüle 2815224
Cherry Mom Cherry Mom S Suskunhanim
İnsallah gorup gorecegim en son arti bu olacak..
Eminim son olacaktır,sana güveniyorum🥰🥰
tebriler canımmm :KK200:
🥰🥰
Ah canım benim saçlar aynı ben 😍 boyumuzda yakın galiba. Hemencecik vereceksin artıları eminim ❤️

💪 Olsun eksi her zaman iyidir bir paket margarin eritmişsin canım az mı 😍

Harika canım ❤️

Eksi eksidir 😍💪❤️yola devam canım

😍 Ayy ne güzel kilolar inşallah bende 50 leri görürüm. En kısa zamanda güzel eksiler gelecek eminim buda nazar boncuğu olsun🧿

Emojini sevsinler ya😍😍 harikasın canım .
Yiyorsak bu tatlıları sebebi sensin cheesecake 😊😊
İnşallah çok kısa zamanda görürsün canım🥰
Yarın tekrardan düşersin 63.4 e haftaya daha çok eksi gelirsin😂😘😘

Hafta sonunu güzel geçir bak geliyorum arkandan ve tebrik ederim😂😂

Vay maşallah canım benim tebrik ederim😘😘

Tan gaz geri döndüm ramazana kadar büyük bölümünden kurtulurum inşallah🤗🤗
Ooo hadi bakalım bekliyorum şekerim😅🥰🥰

Back
X