- 29 Nisan 2016
- 2.878
- 11.259
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #403.901
Rabbim şifa versin inşallah bende okuyayımYa şafi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim şifa versin inşallah bende okuyayımYa şafi canım
Birde mesala ben ananası eskiden tamamen soyardım öyle yerdim bitiremezsek bozulurdu. Şimdi en tepeden halka halka kesiyorum kabuklu olarak kalanı dolaba kaldırıyorum asla tamamen soymuyorumAaa bunu bilmiyodum. Evde henüz kesilmemiş ananas var onu öyle keseyim bari su şişeme atayım :) Teşekkür ederim![]()
D vitamini o kadar önemli ki canım. Eksikse aşırı zor verirsin kiloD vitamini testi en son hamileyken yaptirmistim dusuktu. Ama dogdujtan sonra baktirmadim. Cok haklisin canim. Hormonlara da baktirmak istiyorum da bebis Ek gidaya gecince diyorlar hep. Ins 2 ayimiz kaldi.
Aa çok mantıklı valla evet son dilime gelene kadar hafif bozulcak gibi oluyo çok hassas bi meyve, hatta en tepe kısmını ayrıca kesip dilim dilim keserken kapak misali üstünde bırakayımBirde mesala ben ananası eskiden tamamen soyardım öyle yerdim bitiremezsek bozulurdu. Şimdi en tepeden halka halka kesiyorum kabuklu olarak kalanı dolaba kaldırıyorum asla tamamen soymuyorum
Ay kıyamam ya çok geçmiş olsunYok Eltimin 5 aylık oğlu yoğunbakımdakalp ameliyatı olacak
cuma günü hürmetine dua edin inşaAllah kızlar
Anormal bi eksi yada artı yok sanırm ama ayakları oynuyor bnde emin değilm
1000 tane de ben okurum sen soylersin olurmukızlar bizden okuyabilecek olan 70.000 e tamamlamaya çalışılıyor bebiş covid olmuş![]()
Biizm evde aynı gün bitiyorAa çok mantıklı valla evet son dilime gelene kadar hafif bozulcak gibi oluyo çok hassas bi meyve, hatta en tepe kısmını ayrıca kesip dilim dilim keserken kapak misali üstünde bırakayım![]()
Tmm Allah razı olsun1000 tane de ben okurum sen soylersin olurmu
En sonki test sonucuma gore aliyorum canim hergun 20000 aliyorym. Dusyk ciktigi icin gunluk bu kadar vermisti doktor. Birara yine baktirmam lazim dusukluk gecmis mi hala dusuk mu diye.D vitamini o kadar önemli ki canım. Eksikse aşırı zor verirsin kilo![]()
canim hindistan cevizini rendeleyip kurutup pastalara kullanabilirsin sonra.Biizm evde aynı gün bitiyorbozulmaya fırsat kalmaz oğlum çok seviyor
Adam nerde antin kuntin şey var aldırıyor anne bi kerede hindistan cevizi al beeee dedi aldık çöp oldu kimse yiyemedionun o suyu neydi öyle yaaa Survivordakiler nasıl yiyor bunu dedim ya
![]()
Ayyy maşallaahhh bizim evde sadece ben yiyorum ama hindistan cevizini denemedimde survivorda açlıktan hepsi gidiyo demekkiBiizm evde aynı gün bitiyorbozulmaya fırsat kalmaz oğlum çok seviyor
Adam nerde antin kuntin şey var aldırıyor anne bi kerede hindistan cevizi al beeee dedi aldık çöp oldu kimse yiyemedionun o suyu neydi öyle yaaa Survivordakiler nasıl yiyor bunu dedim ya
![]()
ay valllahi doğru diyorsun normal hindistan cevizi tozu gibi olur muydu öyle hiç aklıma gelmedi 2 3 gün beklettim çöpe gitti bir dahada almayız herhalde ama alırsak aklımda olsun :)) sağolcanim hindistan cevizini rendeleyip kurutup pastalara kullanabilirsin sonra.
valla katır kutur ne tatlı yiyorlar cips gibiAyyy maşallaahhh bizim evde sadece ben yiyorum ama hindistan cevizini denemedimde survivorda açlıktan hepsi gidiyo demekki![]()
![]()
![]()
![]()
Bende bi ara hindistan cevizi yağı almıştım artık kimden ne duyup merak edip aldıysam hala mutfakta o bana ben ona bakıyoruzvalla katır kutur ne tatlı yiyorlar cips gibibende bir şey sandım :))) palayla flaan o kadar zahmet edip kesiyorlar demek birde sert ordakiler benimki baya olgunlaşmış yumuşaktı ama yinede cıkkssss
![]()
Bu, arada free ne demekBen bi diyetisyenin menüsünü seçicem galiba cnm internetten bakıp
Canım beniim artı değilsin ya önemli olan otebrik ederim canım
Reglin de sökülürse bu hafta iyi eksi gelir bence![]()
Tamam canım![]()
Sağol kaptanımAy kıyamam ya çok geçmiş olsun![]()
Alirsaniz aklinda olsun canimay valllahi doğru diyorsun normal hindistan cevizi tozu gibi olur muydu öyle hiç aklıma gelmedi 2 3 gün beklettim çöpe gitti bir dahada almayız herhalde ama alırsak aklımda olsun :)) sağol
Olmayacak inşaAllah bidaha kaptanımHelal olsun tabikide aşkolsun ama lütfen bunu birdaha kendine yapma yazık günah eminim bugün çok yoruldun oruçlu değilsen bu saate kadar aç kaldın
kaçamaklarında bir dengesi olsun lütfen tartı çok hassas hemen kendini ele veriyor![]()