Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamlar hanımlar, nabersiniz? Ay durup durup çıkıyorum ortaya farkındayım ama napayım be ya :KK70:

Yanlış görmediysem Deniz ve Kum Deniz ve Kum listeye geri dönmüş, görünce ona da bir selam vereyim dedim. Ay eski üyeleri görünce duygulanıyorum ben ya:)
İyiyiz cnm sen nasılsın 😍
Davetimi kırmadı Deniz ve Kum Deniz ve Kum im geldi 😍 onu tanıyanlar da çok 😍😍

Evet çok üzülmüştüm içime öküz oturmuştu o sonunculuk bildirimini görünce🤣ve +1de de o bildirimi bekliyordum da gelmeyince şaşırmıştım😂😂

Bak kız bak hakkındır🤩🤩
Ayy benim de artı geldiğim bi hafta derece yapmıştık 😆 biraz terledim ama sonuç belli olunca bu sefer de yırttık demiştim 😆😆😆

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(2 Nisan-9 Nisan)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Tebrikler kızlar 👏👏 Mathildablue Mathildablue @whitetea
blonde ambition blonde ambition ve C Cagrihilal1 listeye girişinizi tebrik ederim arkadaşlar inşallah en kısa zamanda ideal kilolarınıza ulaşırsınız sağlıcakla :KK200:
Teşekkür ederiz canım 🥰 hep beraber inşlh❤❤❤

İyiyiz cnm sen nasılsın 😍
Davetimi kırmadı Deniz ve Kum Deniz ve Kum im geldi 😍 onu tanıyanlar da çok 😍😍
Çok iyi yapmışsın yahu:)

Ben de iyi diyelim iyi olalım modundayım.

Pandemide baya kilo aldım ama hala irademi toparlayamıyorum. Evde sürekli karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum :( Aslında buraya takılmayı ve motive olmayı çok istiyorum ama iş/güç çoluk çocuk derken buraya bakmaya çok az fırsat buluyorum :(

Pandemide baya kilo aldım ama hala irademi toparlayamıyorum. Evde sürekli karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum :KK43: Aslında buraya takılmayı ve motive olmayı çok istiyorum ama iş/güç çoluk çocuk derken buraya bakmaya çok az fırsat buluyorum :KK43:
Yaaa benim eski kaptanımmmm gelmişşş hoşgeldin morördekkkk belki hatırlamazsın beni ama ben geri geldimm

Yalnız emojin çok şeker 😍 gizli bir donat barındırıyor :KK72::KK72::KK70::KK70:
Ahaaaa haaaa çok fenasınız 🤣 K.K yı da kakaolu kek olarak algılıyorum kısaltma kullanılmasın diyormuşum ahaaahaaa :KK70:

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(2 Nisan-9 Nisan)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol canım çok güzel bir hafta oldu 🤝 teşekkür ederim :KK19: birlikte çok güzel kiloda verdik❤ hep böyle eksiler ile devam edelim inşlh. Yeni ortin ile başarılar.

S Suskunhanim yeni ortağım merhaba 😊 birlikte güzel bir hafta çıkarırız inşlh :KK76::KK76:

Pandemide baya kilo aldım ama hala irademi toparlayamıyorum. Evde sürekli karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum :KK43: Aslında buraya takılmayı ve motive olmayı çok istiyorum ama iş/güç çoluk çocuk derken buraya bakmaya çok az fırsat buluyorum :KK43:
Canım gel geelll :KK74:
Wcde yazarak takımı yürüten çok anne var burda 😎
Zaten kaptanımızsın biliyorsun 😘 menü spor vs kaydını tutunca kontrole giriyor insan otomatikman ;)
Yaza kadar 5 kg gitse fena mı olur ;)

Kahvalti
3 yumurta peynir biber baharat biraz yag 1.5 bardak kadar undan tuzlu kek gibi bisey yaptim.
3 ince dilim bundan
5 zeytin
Salatalik
Domates
1 incir reçeli

Ögle
1 porsiyon sac tava
1 bardak ayran
3 dilim ekmek

2.5 lt su
Spor:
10 dk kardio
10 bin adim
40 dk bolgesel
30 dk da esneme yaptim vucudum cok hantal
Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula @Mehfam
Cnım 2 öğün olmuş çok güzel 👍
Aklın reçelde de kalmamış sacdada kalmamış ;)

Canım burda herkes alıştı bana, ayrıca bu resmi görüp pastaneye koşup yiyecek biri de ne bileyim :))
Tabiiki sennn 😂😂 kendi kendini sabote eden sanse 😂😂
bazen ortaklık bazen ortaklar kazananları yazıyorum bugün ona denk gelmiş :KK70:
Bugün bizim Kafalar güzel 😂😂 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Azıcık ucundan yeşillendiğime göre mayo bakmaya devam edebilirim 😂😂😂
Yaa ben de 63,4 ü gördüm dün. Ama bugün baskül gıcıklık yaptı 😂😂
Nasılsınız kızlar iyi akşamlar herkese 🤗🤗
İyiyiz kuzu. Asıl sen nasılsın ❤️

Back
X