• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamlar hanımlar, nabersiniz? Ay durup durup çıkıyorum ortaya farkındayım ama napayım be ya :KK70:

Yanlış görmediysem Deniz ve Kum Deniz ve Kum listeye geri dönmüş, görünce ona da bir selam vereyim dedim. Ay eski üyeleri görünce duygulanıyorum ben ya:)
İyiyiz cnm sen nasılsın 😍
Davetimi kırmadı Deniz ve Kum Deniz ve Kum im geldi 😍 onu tanıyanlar da çok 😍😍

Evet çok üzülmüştüm içime öküz oturmuştu o sonunculuk bildirimini görünce🤣ve +1de de o bildirimi bekliyordum da gelmeyince şaşırmıştım😂😂

Bak kız bak hakkındır🤩🤩
Ayy benim de artı geldiğim bi hafta derece yapmıştık 😆 biraz terledim ama sonuç belli olunca bu sefer de yırttık demiştim 😆😆😆

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(2 Nisan-9 Nisan)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Tebrikler kızlar 👏👏 Mathildablue Mathildablue @whitetea
blonde ambition blonde ambition ve C Cagrihilal1 listeye girişinizi tebrik ederim arkadaşlar inşallah en kısa zamanda ideal kilolarınıza ulaşırsınız sağlıcakla :KK200:
Teşekkür ederiz canım 🥰 hep beraber inşlh❤❤❤

İyiyiz cnm sen nasılsın 😍
Davetimi kırmadı Deniz ve Kum Deniz ve Kum im geldi 😍 onu tanıyanlar da çok 😍😍
Çok iyi yapmışsın yahu:)

Ben de iyi diyelim iyi olalım modundayım.

Pandemide baya kilo aldım ama hala irademi toparlayamıyorum. Evde sürekli karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum :( Aslında buraya takılmayı ve motive olmayı çok istiyorum ama iş/güç çoluk çocuk derken buraya bakmaya çok az fırsat buluyorum :(

Pandemide baya kilo aldım ama hala irademi toparlayamıyorum. Evde sürekli karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum :KK43: Aslında buraya takılmayı ve motive olmayı çok istiyorum ama iş/güç çoluk çocuk derken buraya bakmaya çok az fırsat buluyorum :KK43:
Yaaa benim eski kaptanımmmm gelmişşş hoşgeldin morördekkkk belki hatırlamazsın beni ama ben geri geldimm

Yalnız emojin çok şeker 😍 gizli bir donat barındırıyor :KK72::KK72::KK70::KK70:
Ahaaaa haaaa çok fenasınız 🤣 K.K yı da kakaolu kek olarak algılıyorum kısaltma kullanılmasın diyormuşum ahaaahaaa :KK70:

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(2 Nisan-9 Nisan)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol canım çok güzel bir hafta oldu 🤝 teşekkür ederim :KK19: birlikte çok güzel kiloda verdik❤ hep böyle eksiler ile devam edelim inşlh. Yeni ortin ile başarılar.

S Suskunhanim yeni ortağım merhaba 😊 birlikte güzel bir hafta çıkarırız inşlh :KK76::KK76:

Pandemide baya kilo aldım ama hala irademi toparlayamıyorum. Evde sürekli karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum :KK43: Aslında buraya takılmayı ve motive olmayı çok istiyorum ama iş/güç çoluk çocuk derken buraya bakmaya çok az fırsat buluyorum :KK43:
Canım gel geelll :KK74:
Wcde yazarak takımı yürüten çok anne var burda 😎
Zaten kaptanımızsın biliyorsun 😘 menü spor vs kaydını tutunca kontrole giriyor insan otomatikman ;)
Yaza kadar 5 kg gitse fena mı olur ;)

Kahvalti
3 yumurta peynir biber baharat biraz yag 1.5 bardak kadar undan tuzlu kek gibi bisey yaptim.
3 ince dilim bundan
5 zeytin
Salatalik
Domates
1 incir reçeli

Ögle
1 porsiyon sac tava
1 bardak ayran
3 dilim ekmek

2.5 lt su
Spor:
10 dk kardio
10 bin adim
40 dk bolgesel
30 dk da esneme yaptim vucudum cok hantal
Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula @Mehfam
Cnım 2 öğün olmuş çok güzel 👍
Aklın reçelde de kalmamış sacdada kalmamış ;)

Canım burda herkes alıştı bana, ayrıca bu resmi görüp pastaneye koşup yiyecek biri de ne bileyim :))
Tabiiki sennn 😂😂 kendi kendini sabote eden sanse 😂😂
bazen ortaklık bazen ortaklar kazananları yazıyorum bugün ona denk gelmiş :KK70:
Bugün bizim Kafalar güzel 😂😂 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Azıcık ucundan yeşillendiğime göre mayo bakmaya devam edebilirim 😂😂😂
Yaa ben de 63,4 ü gördüm dün. Ama bugün baskül gıcıklık yaptı 😂😂
Nasılsınız kızlar iyi akşamlar herkese 🤗🤗
İyiyiz kuzu. Asıl sen nasılsın ❤️

Back
X