Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslında evde durmaya alıştık son 1 senedir, bende hep izinliydim son 1 sene de topladan 3,5 ay işe gitmişimdir sadece ama böyle yasaklı olunca kaçası geliyo insanın ama yinede oturuyoz oturduğumuz yerde. Arada bizimkilere diyorum ki evden kaçarsanız ihbar ederim sizi ona göre :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ama çok şükür birşeye ihtiyacımız olmuyo, market vs ihtiyacını internetten sipariş veriyoruz, ilaç vs herhangi bişey lazım olunca tanıdığımız bir eczane var arıyoruz hemen getiriyolar. Aile hekimim zaten 2 günde bir arıyo bir sıkıntı var mı olursa ara beni diye (bu arada aile hekimimi yakın zamanda değiştirmiştim henüz kendisini görmemiştim kendi cebinden aramış galiba whatsappta fotosunu gördüm çok yakışıklıymış umarım bekardır iyileşince bi teşekküre gidem :KK200:)
Yaaa yeni bir aşk mı doğuyor 😍😍
Ay çok heyecanlı :rolleyes:

Hak ettiğin kupayı vermemişim o yüzden sana bonuslu kupa Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol

Kupa-83138.gif

Yok sütlaç en sevmediğim tatlı pirinç sevmem Allahtan çoğu tatlıyı sevmiyorum ben özellikle şerbetlileri hiç sevmem yani türk tatlıları genelde benim damak tadıma uymuyor galiba canım ondan o konuda şanslıyım 🤭😊
Bana tiramisu , profiterol yada çikolatalı sufle filan severim 😋 italya ve fransa mutfağı daha çok uyuyor bana galiba onları da canım çekmiyor şuan 68i filan görünce belki yerim 🤣 şuan miss gibi arası cevizli hurma var , kakolu muz, kakaolu diyet top tarifi vs. Bir sürü %100 diyet tarifler var iken başka şey yemem 😂 hedefide yine 1.2 koydum zaten nasıl yiyim :KK70: mis gibi çilek neyime yetmiyor dimi😋
Fit tiramisu tarifi görmüştüm cnm öyle bişey de yapabilirsin
Şşşş eniştene ne diyosun cennet kuşu falan töbe töbeee :KK70::KK70::KK70::KK70: Yalnız bende direk gelin güvey oldum :KK70:

O acemi hatası oldu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ayyy doğru canım seninki klavye hatası olmuş kim bilir kiminki sanıp yapıştırdım sana şeytanı :KK70:
Ahahaha 😆😆😆 eniştemizzz

Şşşş eniştene ne diyosun cennet kuşu falan töbe töbeee :KK70::KK70::KK70::KK70: Yalnız bende direk gelin güvey oldum :KK70:

O acemi hatası oldu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ayyy doğru canım seninki klavye hatası olmuş kim bilir kiminki sanıp yapıştırdım sana şeytanı :KK70:
O şeytanda çok korkunç yalnız. İnsana elindeki çikolatayı bıraktıran cinsten 😂😂

Ay valla şöyle iki dedikodu döndürürüz fena mı 😂😂
Arkadaşım var bekar ona da diyorum bul birini de mevzumuz olsun 😂😂
Karantinadan bir çıkayım gözümü 5 - 10 açıcam valla :KK70: :KK70:

Dün aklıma geldi seneler önce ben böyle aradığım erkekteki özellikleri yazmıştım ama yarım yamalak 10-15 madde falan ayrıldığım nişanlım o özelliklere birebir tutuyodu amaaa eksik yazmışımkiii sonrası ayrıldık. Dün yine bir liste yaptım ama ne listeeee off offf yok yoook :KK70::KK70::KK70::KK70:1 tane a4 sayfası arkalı önlü full doldu :KK70::KK70::KK70::KK70:Hatta olayı abarttım birde şöyle oldu düğünümüz yok şurda evimiz var orda yaşıyoruz falan filan diye yazdırıp durdum bakalım bide tanıyayım diye burnunda ufak bi ben olsun dedim :KK70::KK70:

diyetisyenle başlıyorum arkadaşlar salı günü inşallah dua edin ideal kiloma sağlıcakla ulaşayım bu sıkıntılı sürecte motivasyonumu yüksek tutan sevgili kaptanı Cherry Mom Cherry Mom ve naif ortim S Suskunhanim sizlere ayrıca teşekkür ediyorum ilginiz için Allah razı olsun :KK200:
Ne kadar iradeli olduğunu gördük,hiç şüphem yok ki yine basaracaksin💜💜💜

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(2 Nisan-9 Nisan)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
Ayy canım ortim🥰🥰 desteklerin için çok teşekkür ederim,yine karşılaşırız insallah😍🥰
Ahaaaa haaaa çok fenasınız 🤣 K.K yı da kakaolu kek olarak algılıyorum kısaltma kullanılmasın diyormuşum ahaaahaaa :KK70:

Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol canım çok güzel bir hafta oldu 🤝 teşekkür ederim :KK19: birlikte çok güzel kiloda verdik❤ hep böyle eksiler ile devam edelim inşlh. Yeni ortin ile başarılar.

S Suskunhanim yeni ortağım merhaba 😊 birlikte güzel bir hafta çıkarırız inşlh :KK76::KK76:
Merhaba canım gel kaynasak😅😍
S Suskunhanim 🧐 🔍 bu gün ki menün ve spor un nerede bakalım ? :mapus:benden kaçmaz :KK12:
Yazacak da korkuyorum🙈

Aaaaaa kızlar artık hedef tablosunu ben yapmıyorum diye gözümden kaçmış 👀👀

Takım kuralımız hedef 0,300 altı olamaz 🕵️‍♀️ muhursuzpusula muhursuzpusula bu sebeple -100 flan kabul etme canım o kadarda değil yani 🔪🔪

Bu hafta hedefleri unutmayalım kızlar
İllaaa kaçamak yapacak iseniz tek bir gün Tek bir öğün kaçamak lütfen .... Pazara sarkmazsa iyi olur bugün veya yarın ideal gündür sonrası toparlanmıyor

Bıızzttttt 54.1 olmaz 54 yazdım :KK70: :KK70: :KK70: 200 grcık hedef olmaazzzz :)
Ah verebilsem fazlasını ama veremiyorum😔 80 kilo olan ile ellilerde olan nasıl aynı versin😔o zaman yuzdeye göre hedef koyalım🙈ya da 55in altına bı güzellik yapalım,yazık bize😅

Ne kadar iradeli olduğunu gördük,hiç şüphem yok ki yine basaracaksin💜💜💜

Ayy canım ortim🥰🥰 desteklerin için çok teşekkür ederim,yine karşılaşırız insallah😍🥰

Merhaba canım gel kaynasak😅😍

Yazacak da korkuyorum🙈
😂 Haydaaa dakka bir gol bir diyorsun :KK4: şimdi saç baş dalmalı fazla fazla kaynaşcaz işte :KK67: sen ye iç parti ver 🤣 sonra 100 grm versem 200grm versem hedef tutmuş olurmu diye sor :sopa:
Ah verebilsem fazlasını ama veremiyorum😔 80 kilo olan ile ellilerde olan nasıl aynı versin😔o zaman yuzdeye göre hedef koyalım🙈ya da 55in altına bı güzellik yapalım,yazık bize😅
Siz zaten 55in altına inip en büyük güzelliği kendinize yapmışsınız valla daha devlet size ne yapsın 😂 ama 300 grm hedef kesinlikle 50- 60 arası için olmalı 65 filan üstünde geçerli olmamalı ona katılıyorum 70üstü de 500grm ın üstü olabilir mesela o tarz bir şeyler mantıklı çok haklısın

Back
X