• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar merhaba. Aktif değilim bu aralar değişik şeyler oldu.
Benim nikah tarihi öne çekildi bazı nedenlerden dolayı bilmiyorum iyi mi oldu kötü mü
Dün gelinlikçiye sordum 1 ay önceden gel dedi yani bu ay sonu gelinliği alıyorum
Mayıs sonu nikah tarihi aldık
Ben 2 gündür stresten sürekli yedim, bu bende hep var biliyorum çoğumuzda var belki de. Şu an tabii ki pişmanım ama geçti artık
Şu andan itibaren en ufak hata yapmamam lazım. Sadece 25 günüm var ve benim 7 kilo vermem gerekiyor. Gelinliği en azından 70 li kilolarda alıp nikahımda 75 altı olmak istiyorum. Hiç değilse obez bi görüntüm olmaz :) öyle paylaşmak istedim, dertliyim birazcık..
Hakkınızda hayırlısı olsun canım 😍😍😍😍

Çok güzel vermişsin if le vermiştin galiba değil mi ?
Rabbim ideal kilona erişince tekrar nasip etsin inşallah 🤗 daha rahat geçer öylelikle süreç ❤️
Benim uyku düzenime bir tek if uydu😅 Çünkü geç yatıp geç kalkan bir insanım o yüzden ancak 2 ana öğün bir ara öğün yapabiliyordum yanında Leslie yaptım güzel kilo verdim inşallah ideal kilomdayken nasip olur☺️
56 mı vayy yani ben şuan 60 ım ama 50 leri ben hiç görmedim hep tombuldum hep 🙈🤣🤣
S Suskunhanim koş koşşş zümren geldiiiiiii
Bende hep tombiştim diyetle zayıflamıştım ama bırakınca diyeti ikiye katladım kendimi🤣🤣

Benim nikah tarihi öne çekildi bazı nedenlerden dolayı bilmiyorum iyi mi oldu kötü mü
Dün gelinlikçiye sordum 1 ay önceden gel dedi yani bu ay sonu gelinliği alıyorum
Ben 2 gündür stresten sürekli yedim, bu bende hep var biliyorum çoğumuzda var belki de. Şu an tabii ki pişmanım ama geçti artık
Şu andan itibaren en ufak hata yapmamam lazım. Sadece 25 günüm var ve benim 7 kilo vermem gerekiyor. Gelinliği en azından 70 li kilolarda alıp nikahımda 75 altı olmak istiyorum. Hiç değilse obez bi görüntüm olmaz :) öyle paylaşmak istedim, dertliyim birazcık..
Ben 1 ayda 8 kilo vermiştim 3 yıl önce 😍
Uygun beslenirsen ve sporunu yaparsan gider inşaAllah canım 😍😍😍

Benim uyku düzenime bir tek if uydu😅 Çünkü geç yatıp geç kalkan bir insanım o yüzden ancak 2 ana öğün bir ara öğün yapabiliyordum yanında Leslie yaptım güzel kilo verdim inşallah ideal kilomdayken nasip olur☺️

Bende hep tombiştim diyetle zayıflamıştım ama bırakınca diyeti ikiye katladım kendimi🤣🤣
İnşallah canım 💕
Diyet sonraları ah 🤦

Ben niye yoğum :işsiz::KK11:
Spor yapicaktim ama heves kalmadi guzel 8 bin adimim var bugün ona sayiyorum yarin sinirimi moralimi toplar yaparim insallah 💞🌺
İyi geceler arkadaslar 🌌
Kuzum yapma Allah aşkına kim ki o hayır kim gerçekten :D başka sıkıntısı var belli o yüzden mana arama bence cnm ;)
Canım güzel bi motivasyon olabilir aslında ama bayağı dikkat etmen lazım ;)
56 mı vayy yani ben şuan 60 ım ama 50 leri ben hiç görmedim hep tombuldum hep 🙈🤣🤣
Örtmenler toplantısı ne zaman :D :D velimizi çağırcaz mı:confused: :KK17:

Günaydınnnnn
Yüzdeli zaten kuzular 54.1 kurtarıyor o yüzden seni suskuncum ama muhtemelen başkasını kurtarmaz 🤭
Mevcut kg 54.3olduğu için 54.1 hedef olursa 0,368 yüzde çıkıyor kural 0.300 idi ✌️ sıkıntı yok mühürsüzüm ♥️
Dediğim gibi hedefim zaten 53 u görmek ama orda da hedefime ulaşmış olmayı önemsiyorum😅🤭yoksa ceza sporunu falan seve seve yaparım zaten🤭spordan kacanin kaşığı🤪😱
S Suskunhanim bizim bi apa vardı noldu o :KK70:
Kötü yola düştü 😂😂😂hadi ben misafirim de sen niye başlamadin kız🤭
Oooooooo harikasınn menüde adımlarda şahaneee esracım 🤩🤩

2000 çok kız 🤣 ben bugün komple yattım sanıyorum 3500 adım olmuş demek sen baya baya yatıyon :) iyi dinlenmeler canım ❤️
Menün çok güzel ✌️

Canım 👀 sonrası misafirlik... Yazsaydın yazmalıydın yani :KK43:
Pazartesiye kadar ordaysan menüleri mutlaka eksiksiz alalım olur mu önemli kısımları onlar zaten kahve yumurta yaZmasanda olur :KK43:

Menü şahane
Sporlar EFSANEEEEEE 🤩🤩🤩
Tamamdır kaptanım orda yazmama sebebim hani can çekme durumu olur mu diye yazılmıştı sanki daha önce dan yazmamıştım. 4 YK Patates salatası, yarım dilim kek, 1 dilim börek,1 kurabiye vardı.aksam kuzenime geldiğimde de iki karnıyarık yedim pilava elimi sürmedim salata yoktu yoğurt yedim🙂
S Suskunhanim merakla menünü bekliyorum canım :işsiz: cıısss cosss yoktur inşlh :KK54:
Korkuyorum😂😂 aboo korkudan bi deri bı kemik kalacağım bu gidişle😅
hzlsel hzlsel zümrem hoşgeldin🤗 boyun kaç,kilon kaç?Ben misafirim hafta sonu, telefonla çok ilgilenmeye çalışıyorum bakamadım buralara

Ben niye yoğum :işsiz::KK11:

Kuzum yapma Allah aşkına kim ki o hayır kim gerçekten :KK70: başka sıkıntısı var belli o yüzden mana arama bence cnm :KK66:

Canım güzel bi motivasyon olabilir aslında ama bayağı dikkat etmen lazım :KK66:

Örtmenler toplantısı ne zaman :KK70: :KK70: velimizi çağırcaz mı:confused: :KK17:
Seni zaten zaten yeşillerdesin diye etiketlemedim kuzum :( vki ye göre etiketlemiştim birde kaptanım bilir bu işleri diyerek onu da etiketledim. Yani hayallerimde öylesin😍😍😍

Dediğim gibi hedefim zaten 53 u görmek ama orda da hedefime ulaşmış olmayı önemsiyorum😅🤭yoksa ceza sporunu falan seve seve yaparım zaten🤭spordan kacanin kaşığı🤪😱

Kötü yola düştü 😂😂😂hadi ben misafirim de sen niye başlamadin kız🤭

Tamamdır kaptanım orda yazmama sebebim hani can çekme durumu olur mu diye yazılmıştı sanki daha önce dan yazmamıştım. 4 YK Patates salatası, yarım dilim kek, 1 dilim börek,1 kurabiye vardı.aksam kuzenime geldiğimde de iki karnıyarık yedim pilava elimi sürmedim salata yoktu yoğurt yedim🙂

Korkuyorum😂😂 aboo korkudan bi deri bı kemik kalacağım bu gidişle😅

hzlsel hzlsel zümrem hoşgeldin🤗 boyun kaç,kilon kaç?Ben misafirim hafta sonu, telefonla çok ilgilenmeye çalışıyorum bakamadım buralara
Hoş buldum zümrem 1.70 boy kilo 98😅 daha yolum çok uzun🤣

Hayırlısı olsun canım hakkınızda.
Menülerine dikkat edip biraz da sporu artırırsan bence verirsin 7 kilo ne ki.

Back
X