Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

60 çok zor ve imkansızda olabilir genetik yapıj kemik yapın vs. Devreye giriyor ki görüyorsun beli incecik diye gördüjlerimiz bile 62-64 olabiliyor yani son noktaları o zaten orda sadece kemik ve kas var 1gr yağ yok ondan tüm karın kas hatları ortada oluyor onların ama dediğim gibi belki senin kemik yapın okadarına müsaitse ki genelde kaburga kemiğini aldırarak o 58-60cm a anca ulaşılıyor ama şu var kilo başına genelde 1cm incelme oluyor 6kilo da 6cm gitse 64olur kesinlikle olursun 🤩 ayrıca bir iki haftaya zaten 69olacaksın 69cm de bel gerçekten oyuk hatlı ve çok hoş durmaya başlıyor 🤩 sıkı spor yaparsan kilo başına 1,5 cm de gidebiliyor canım
Oyyy ağzın bal yesin yaaa 😍😍😘😘😘😘
Aynısı senin için de geçerli 😍

Ay kuzular hayırlı geceler. Yatmak için yatağa girdim ama mesajlara takıldım 🤭
Canm bel ölçüsü vs. Her yerde aynı yazıyor ama neden ise boyu her sitede farklı yazıyor ondan anlamadım ama fotolardan da belli bizim boylarda yani uzun değil ama net kaç bilmiyorum birinde 1.68 yazıyor birinde 1.65 birinde 1.55 yazıyor boyu canm yani bu civarlar sanırım

Eki Görüntüle 2816497 Eki Görüntüle 2816498
Yani Allah sahibine bağışlasın da ben böyle olmak istemem valla 🤭
Cnm leslieyle 50lere ineyim de 😍
Çak leslie kardeşliği 😂😂
Hedef kilona ulaştığında alırsın bol bol şimdi alsan yine bol gelecek ☺️ uzaktan eğitim var Allahtan evdeyim kıyafete ihtiyaç olmuyor 🤣
Merhabalar canım. Hoş geldin aramıza 🤗
Ben bu şekil yiyince en az +1 hatta +2 filan oluyorum yani 😂 demekki herkesde aynı etki yapmıyor kek,börek kendimde ki olabilecek etkisini düşünerek korktum ama tabi bu metobolizma meselesi canım metosu iyi yakıyorsa yürüyüş ile erimişte olabilir ama ozman yorum yapacak bir şey yok zaten her menü her zaman güzel oluyor :KK70: afiyet olsun der geçerim artık 😂
Kız sen neye bozuldun. 🤭
Kaptan sana değil suskuna demiş canım. Bu menüyle mi meydan okuyorsun diye 😂😂

Yok o zaman kalsın yay olmayan bi densizle uğraştım zaten yeterince, evlenmek istemeyip beni kaybetme korkusuyla evlenme kararı alıp sonra sorumluluğa gelemeyip binbir bahaneyle bekar hayatına kaçtı neyseki başımı yakmadan kaçtıda boşanma derdim olmadı :KK70: :KK70: Efendi uslu bir baba nitelikli burçlu birini arıyorum duyanlar duymayanlara duyursunlar :KK70::KK70::KK70:

Balık ve yay NNOOOOOOO :KK70::KK70::KK70:
Canım zaten tamtersine sorumluluk sahibi olduğu için boşanma derdin olmamış. Ben bu işi yürütürmüyüm , bu bana uygunmu diye bakmayanların çatır çatır evleniyor zaten duşunmesine kararsız kalmasıja gerek yokki evlilik ister kotu gitsin , ister bitsin umru olmicak neden tereddüt etsin. Mutlu olmazsa cekinmeden aldatacak neden tereddut ettin ki sorumluluk sahivi olmayanlar direk rahatça evlenirler ve 10tane de çocuk yaparlar cünkü çocuğunda sorumluluğunu almayacak nede olsa düzgün yetiştirme derdi vs. O bu yok o zman 10çocuksa yapsa yapar sorun değil. Sorumluluk sahibi insanlar hakkını verecek se bur işe el atar vermeyecekse içinde olmak istemez . Yetişkin kendini yetiştirmiş bir birey üstüne düşen herşwyi gereğince yapar onun için de gereksiz müdahale sevmez ve bunada özgür davranış denir ama bu vasıflar herkesde yok ondan bu insanlr anlaşilmakta zorlanìrlar onun için yay burcu herkese göre değil zaten canm hayata bakışı farklı yani uyuşmama ihtimalin çok fazla doğru karar vermişsin ama babalık burçla olmuyor adamlar %99 kendi babalarını rol model alıyor ondan nasıp bur babası olduğuna dikkat et . Örnek almama ihtimali var ama mucize gibi.

Çak leslie kardeşliği 😂😂

Kız sen neye bozuldun. 🤭
Çak bacım :KK5:

Çak leslie kardeşliği 😂😂

Kız sen neye bozuldun. 🤭
Aahhhaaa haaaa 🤣😂🙈🤦🏼‍♀️ evet ben bana dedi diye anladım bu menüde ne var ki filan gibisine yani arkasındanda haftasonu yensin vs. Gibi devam edince konuşma ben öyle algılamışım 😂 madem yensin madem yorum yapmamam lazım ozaman niye yorum için eşlendim geri çıkayım bari oldum :KK70: neyse regle gerçekten hormonları alt üst ediyormuş doğru 😂 ama genede yok ben bireysel olucam sadece kendi sorumluluğumu taşımak istiyorum . 😊

İyi geceler arkadaşlar
Hissettiğim şekil şukul şuan resimdeki=ben images (23).webp

İyi geceler aç hanımlar 😆 müzik dinleyerek uyursak gurultu duymayız 😎
Ben 2gün geçti hala regle de olamadım :kızgın: Tüm etkileri var ama kendisi yok 🤣😂 Sinir, stres, daralma, ağrı hat safada ama gelen giden yok çıldıriciiimmm :KK70:

😂 Yani 53 den zaten aşşağı doğru vermek baya zorlar insanı da 😂 o iş kekle, börekle nasıl olur bilemedim 😂 Senin hedef kilon kaç 40larda deme bana sakın düşüp bayıliciiimmm :ruh:
İdeal kilo 48 olarak hesapliyorlar ama 532den sonra vucudum çok zOrlaniyor ayakta kalmakta. 51.1 ile mezun olabiliyormusum,o kiloyla mezun olup 52de sabitlemeyi düşünüyorum
Eş adayında aranacak özellikler;
Yay burcu olmaması :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Yanlış, eş adayında aranacak ozellikler "olmaması" 😂😂😂

blonde ambition blonde ambition canim simdi okudum ortilikten ayrilmak istedigini ben uygun bulmuyorum aslinda çünkü ana listedesin birinin senin de menulerini takip etmesi lazim dustugunde kaldiricak biri olmali ama sen de ortin dustugunde kaldirmalisin karsilikli bisey. Dersen ki gerek yok ben boyle de iyi olacağım motivasyonum tam o zaman olabilir kaptan yardimcisi olarak benim fikrim bu yonde kaptanimiz Cherry Mom Cherry Mom de fikrini belirtir gelince.
Ayrica ortaginin menüsüne yazdigin yorumlari okudum azarlar bir üslupla yazmissin, yorumlarinda dogru bulduğum seyler de olsa üslubun cok yanlış bence. Ortakligin amaci birbirini motive etmek bence senin yorumunda motive edecek hicbir detay yok.
Benim dünyaları yiyen ortilerim oldu ki ben hic arti gelmedim 2 defa mezun oldum asla böyle bir üslup kullanmadim hep tatli dille uyardim canim soyle yapsak nasi olur gibilerinden konustum.
acikcasi bana bir ortim senin uslubunda biseyler yazsa cok sert tepki verirdim canim bence ne dedigin değil nasil dediğin önemli. Nacizane kendi fikrimi belirtmek zorundayim bu konuda yoksa enerjini azmini cok begeniyorum canim 🌺💞

Back
X