- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #404.381
Gunaydin arkadaşlar huzurlu pazarlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapabilirsin olmayacak birsey degil. Ama disiplini elden birakmaman lazim zaten sayili gun 25 gunu kacamaksiz saglikli beslenerek gecirebilirsin birazda spor ekledin mi imkansiz diye bir sey yok.Kızlar merhaba. Aktif değilim bu aralar değişik şeyler oldu.
Benim nikah tarihi öne çekildi bazı nedenlerden dolayı bilmiyorum iyi mi oldu kötü mü
Dün gelinlikçiye sordum 1 ay önceden gel dedi yani bu ay sonu gelinliği alıyorum
Mayıs sonu nikah tarihi aldık
Ben 2 gündür stresten sürekli yedim, bu bende hep var biliyorum çoğumuzda var belki de. Şu an tabii ki pişmanım ama geçti artık
Şu andan itibaren en ufak hata yapmamam lazım. Sadece 25 günüm var ve benim 7 kilo vermem gerekiyor. Gelinliği en azından 70 li kilolarda alıp nikahımda 75 altı olmak istiyorum. Hiç değilse obez bi görüntüm olmaz :) öyle paylaşmak istedim, dertliyim birazcık..
Acken bende kendimi kurumus incelmis karnim sirtima yapismis gibi hissediyorumİyi geceler arkadaşlar
Hissettiğim şekil şukul şuan resimdeki=benEki Görüntüle 2816673
GunaydinGunaydin arkadaşlar huzurlu pazarlar![]()
Ben diyete baslayinca annemin gozunde olusan resim bu. Diyorum mumkun degil olasilik yok istahim kesilse simdiye coktan kesilirdi ama hic kesilmiyorAllah korusun anaroksiya
Bizim başımıza gelme ihtimali %0
Benide açlıktan uyku tutmadı
![]()
Yengec miiii dusman basina diyorumYengeç burcunu tavsiye ederim![]()
Aynen canim benim isyerinde bile her gun konusuruz üstüne
Aaa benim eşim yengeç amaYengec miiii dusman basina diyorumbu kadar nazli niyazli bir erkek grubu yok ya benim ex sahis yengecti triplerini anlayamiyordum zaten psikolojik problemleri vardi neye küstü nasi küstü niye küstü soruyorum tik yok ben erkegim o kadin sanki iliskide
aslan burcu bekar bacilarim yengec erkeginden alabildigine kacin yasam enerjiniz icin kendiniz icin. sonu bosanma oldu bende
Ama sen bir oglaksin canim uyumlu olur yengec oglakAaa benim eşim yengeç ama![]()
Ha tamam orayı kaçırmışımAma sen bir oglaksin canim uyumlu olur yengec oglak
Bir aslan olarak olmaz yengecle
Ben 2gün geçti hala regle de olamadımTüm etkileri var ama kendisi yok
Sinir, stres, daralma, ağrı hat safada ama gelen giden yok çıldıriciiimmm
![]()
Senin burcun ne canim ben ikizler erkegi ile cok iyi anlasirim bi denk gelmedi amaBaşak erkeği iyidir hoştur ama çekilmez. Aslan eh işte . İkizlerden kesinlikle uzak durmalısın. Yengeç babam mis gibidir çok uyumludur.
Bogayım canım :) arkadaş olarak çok iyidir ikizler ama ilişkide çok güvenilmezSenin burcun ne canim ben ikizler erkegi ile cok iyi anlasirim bi denk gelmedi amadenk gelenle de olmadi
![]()