Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar merhaba. Aktif değilim bu aralar değişik şeyler oldu.
Benim nikah tarihi öne çekildi bazı nedenlerden dolayı bilmiyorum iyi mi oldu kötü mü
Dün gelinlikçiye sordum 1 ay önceden gel dedi yani bu ay sonu gelinliği alıyorum
Mayıs sonu nikah tarihi aldık
Ben 2 gündür stresten sürekli yedim, bu bende hep var biliyorum çoğumuzda var belki de. Şu an tabii ki pişmanım ama geçti artık
Şu andan itibaren en ufak hata yapmamam lazım. Sadece 25 günüm var ve benim 7 kilo vermem gerekiyor. Gelinliği en azından 70 li kilolarda alıp nikahımda 75 altı olmak istiyorum. Hiç değilse obez bi görüntüm olmaz :) öyle paylaşmak istedim, dertliyim birazcık..
Yapabilirsin olmayacak birsey degil. Ama disiplini elden birakmaman lazim zaten sayili gun 25 gunu kacamaksiz saglikli beslenerek gecirebilirsin birazda spor ekledin mi imkansiz diye bir sey yok. 👍👍 inanmak basarmanin yarisidir inanirsan yaparsin

Yengeç burcunu tavsiye ederim🤣
Yengec miiii dusman basina diyorum 🙃 bu kadar nazli niyazli bir erkek grubu yok ya benim ex sahis yengecti triplerini anlayamiyordum zaten psikolojik problemleri vardi neye küstü nasi küstü niye küstü soruyorum tik yok ben erkegim o kadin sanki iliskide 🤷 aslan burcu bekar bacilarim yengec erkeginden alabildigine kacin yasam enerjiniz icin kendiniz icin. sonu bosanma oldu bende

Yengec miiii dusman basina diyorum 🙃 bu kadar nazli niyazli bir erkek grubu yok ya benim ex sahis yengecti triplerini anlayamiyordum zaten psikolojik problemleri vardi neye küstü nasi küstü niye küstü soruyorum tik yok ben erkegim o kadin sanki iliskide 🤷 aslan burcu bekar bacilarim yengec erkeginden alabildigine kacin yasam enerjiniz icin kendiniz icin. sonu bosanma oldu bende
Aaa benim eşim yengeç ama🤭

Flörtüm yengec ve başak burce erkegi cikinca ben 😂

images (41).jpeg

Başak erkeği iyidir hoştur ama çekilmez. Aslan eh işte . İkizlerden kesinlikle uzak durmalısın. Yengeç babam mis gibidir çok uyumludur.
Senin burcun ne canim ben ikizler erkegi ile cok iyi anlasirim bi denk gelmedi ama 😂 denk gelenle de olmadi 😬

Back
X