- 23 Mart 2016
- 30.332
- 91.108
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #404.421
Fit blonde regli olsunda kurtulalım diyenlerBen bu şekil yiyince en az +1 hatta +2 filan oluyorum yanidemekki herkesde aynı etki yapmıyor kek,börek kendimde ki olabilecek etkisini düşünerek korktum ama tabi bu metobolizma meselesi canım metosu iyi yakıyorsa yürüyüş ile erimişte olabilir ama ozman yorum yapacak bir şey yok zaten her menü her zaman güzel oluyor
afiyet olsun der geçerim artık
![]()

Sana değil suskuna dedimmm çok yemişsin bunlarla mı rakip olacaksın diye

Beni yanlış anladığın için bu kocaaa mesajıda bir hışımla yazmışsın ama doğruda anlayabilirdin sana ters gelen bir şey var ise laf çarpmadan kinaye yapmadan ve gemileri yakmadan uygun bir dille direk muhatabına söylemeni rica ederim konuşarak çözemeyeceğimiz hiç birşey yok.muhursuzpusula canım rica etsem beni ortaklar listesinden çıkartırmısın . Orda ki ortakları takip etme ,yorum yapma vs. kurallarına uygun davranamayacağıma göre ve bildiğim yanlışları doğruymuş gibi gösterilmesinden de pek hoşnut olmayacağım için bir anlamı kalmamış oluyor hatta bana negatif etki yaratır bu şekil de bir durum ondan boşuna listede olmıyayım kendimi de yormıyayım.
Cumadan beri streslisin bu yazılarına acayip yansıyor ama biz böyle bir takım değiliz kalp kırmadan anlayışla bir şeyleri çözmeye çalışıyoruz lütfen sende bu çerçevede olmaya çalış olur mu.
Çıkaralım AlmılacımAahhhaaa haaaaevet ben bana dedi diye anladım bu menüde ne var ki filan gibisine yani arkasındanda haftasonu yensin vs. Gibi devam edince konuşma ben öyle algılamışım
madem yensin madem yorum yapmamam lazım ozaman niye yorum için eşlendim geri çıkayım bari oldum
neyse regle gerçekten hormonları alt üst ediyormuş doğru
ama genede yok ben bireysel olucam sadece kendi sorumluluğumu taşımak istiyorum .
![]()

Ben 2gün geçti hala regle de olamadımTüm etkileri var ama kendisi yok
Sinir, stres, daralma, ağrı hat safada ama gelen giden yok çıldıriciiimmm
![]()

Son derece katılıyorum teşekkürler canımblonde ambition canim simdi okudum ortilikten ayrilmak istedigini ben uygun bulmuyorum aslinda çünkü ana listedesin birinin senin de menulerini takip etmesi lazim dustugunde kaldiricak biri olmali ama sen de ortin dustugunde kaldirmalisin karsilikli bisey. Dersen ki gerek yok ben boyle de iyi olacağım motivasyonum tam o zaman olabilir kaptan yardimcisi olarak benim fikrim bu yonde kaptanimiz
Cherry Mom de fikrini belirtir gelince.
Ayrica ortaginin menüsüne yazdigin yorumlari okudum azarlar bir üslupla yazmissin, yorumlarinda dogru bulduğum seyler de olsa üslubun cok yanlış bence. Ortakligin amaci birbirini motive etmek bence senin yorumunda motive edecek hicbir detay yok.
Benim dünyaları yiyen ortilerim oldu ki ben hic arti gelmedim 2 defa mezun oldum asla böyle bir üslup kullanmadim hep tatli dille uyardim canim soyle yapsak nasi olur gibilerinden konustum.
acikcasi bana bir ortim senin uslubunda biseyler yazsa cok sert tepki verirdim canim bence ne dedigin değil nasil dediğin önemli. Nacizane kendi fikrimi belirtmek zorundayim bu konuda yoksa enerjini azmini cok begeniyorum canim![]()