Çok güzel fikir

Çok teşekkürler eks ortim
Siz benim için empati yapmışsınız evet haklısınız . Orda emojiler vs. Bunların komik olsun diye yazıldığı okadar net ki bu düşümceler insanın aklına nasıl gelebilir size hayret ettim...
Mesela oda bana cevap olarak "şu kızlar beni yarıştırın da gününü görsün gibi bir şey yazdı "

şu ne demek benim bir adım boyle hitap olmaz ! Kız değil hanım efendi demeli !Ve gününü görsün tarzı tehtitli ,samimi mesajlar nasıl yazar

böyle mi yorumlamalıyım yani ben oysa kahkaha attımmeydan okuma vayy filan yazıp öype şakalara devam ettik yani sadece ciddiyetle yazıp diğer şeylerde kötü niyet , espri değil kabalık , emir gibi düşünceleremi girerek okumalıyd ben bunu yapmam ve bana yapanada tabiki bu kişilik ve niyet sorgulamaktır ve yaptığınız çok yanlıstır demeyi düşünürüm ve sizin de böyle bakış açınız var ise tabiki size her zaman ciddi yazarım size o tarz bir dille yazdığım zaten olmaz uslubunuzu anladım ama siz ısrarla empati yapmayıp arka arkaya kırmaya devam ediyorsunuz. Siz bilirsiniz içiniz nasıl rahat ise öyle devam edin.