Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katılıyorum. 36 yaşındayım evliyimiki çocuğum var biri 5 yaş diğeri 15 aylık. Halen emziriyorum şuan 62 kiloyum hedefim Doğumdan önceki 50 kiloma düşmek. Dizimde menisküs yırtığı var ilerlememesi için kilo vermem gerek. Yürürken merdiven inerken çıkarken canım çok yanıyo. Kurallarınızı okudum ama daha önce hiç zayıflama grubuna katılmamıştım. Baya cahilim☺️ Umarım hedeflerimize sağlıklı bir şekilde ulaşırız.
Hoşgeldin canım bi tip 2 kolejen e başlayabilirsin menüsküs e biraz şifa olabilir

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak canıııım en bilgilerine beni bilgilendir sen müsait olduğunda. Aslında burçlara çokta dikkat etmiyordum ama takımda baya muhabbeti dönünce baya merak ettim. Mesela ben ikizler kızım oğlak çok çatışıyoruz. Oğlum kova onunla gayet iyiyiz
yaaa yeriim beni de düşünüymüüş :KK74: tşk
cnm bayağı faktör var etkileyen aslında, 12 evimiz var hepsi hayatın farklı alanlarında nasıl davrandığımızı ya da nasıl mutlu olacağımızı gösteriyo :KK200: artı gezegenler var
ama genel olarak ikizler de kova da hava grubudur cnm ,özgürlük seven,konuşkan ,zeki, uyumlu ve eğlenceli :KK37:
oğlak ciddidir cnm,sabit burçdur dediğim dediktir hedefinden dönmez, disiplinlidir çalışkandır ailesine de düşkündür, saygı gösterir aslında cnm neden çatışıyorsunuz :) ergenlik döneminde mi ;)

Doğum günlerimize de az kaldı🤣 Bir ay daha 29 um ama sonra nasıl 30 a geçiş yapacağım hiç bilmiyorum😅😅
Gelme gelme 30 lar çok hızlı geçiyor :confused: :olamaz:
Ne ara 34 oldum bilmiyorum her sorana şöyle bir durup söylüyorum 31 32 diyesim geliyor 🙈🙈🤦

Ayyy bunu yazarken düşündüm de 11 gün sonra 35 olacağım poffffffff

yaaa yeriim beni de düşünüymüüş :KK74: tşk
cnm bayağı faktör var etkileyen aslında, 12 evimiz var hepsi hayatın farklı alanlarında nasıl davrandığımızı ya da nasıl mutlu olacağımızı gösteriyo :KK200: artı gezegenler var
ama genel olarak ikizler de kova da hava grubudur cnm ,özgürlük seven,konuşkan ,zeki, uyumlu ve eğlenceli :KK37:
oğlak ciddidir cnm,sabit burçdur dediğim dediktir hedefinden dönmez, disiplinlidir çalışkandır ailesine de düşkündür, saygı gösterir aslında cnm neden çatışıyorsunuz :) ergenlik döneminde mi :KK66:
Evet canım oğlumla ben çok güleryüzlüyüz yabancılık çekmeyiz her ortama gireriz ama kızımda Bi o kadar zıt gibi bize mesela o hemen kaynaşamaz en yakınlarına bile mesafesi vardır 11 yaşına girdi artık evde küçük Bi ergenusum var 😂😂

Ne ara 34 oldum bilmiyorum her sorana şöyle bir durup söylüyorum 31 32 diyesim geliyor 🙈🙈🤦

Ahh kaptanım ahh bende hala 30um diyesim geliyor ama şurda bikaç aydan 32 olucam gerçekten 30dan yukarısı sanki sende 2 yaş alıyormuşuz gibi hızlı geçiyor

Evet canım oğlumla ben çok güleryüzlüyüz yabancılık çekmeyiz her ortama gireriz ama kızımda Bi o kadar zıt gibi bize mesela o hemen kaynaşamaz en yakınlarına bile mesafesi vardır 11 yaşına girdi artık evde küçük Bi ergenusum var 😂😂
canım zorlama sen,onun yapısı böyle,dıştan sert durur ama kalbi temizdir ve duygusaldır belli etmek istemez, birine kırılsa düzeninin bozulacağından korkar o yüzden mesafe iyi bence iş yaşamında da başarılı olur ;) biliyosun iş ortamında herkese güvenilmez,yüzüne gülen biri arkadan dedikodu yapıp iş çevirebilir o yüzden iyi bi özellik bence cnm
erken yaşta olgunlaşır yapısal olarak zaten ve sorumluluk sahibidir endişelenme ;)

S seyrulsefer @Suskunhanim sizleride ortak yapalım mı kızlar ne dersiniz cumaya kadar birbirinizin menü takibini spor takibini yapar yorumlarsanız sevinirim suskun eski üyemiz zaten elden geldiğince seyrulsefer sana destek olacaktır canım 💕 ortaklık nedir vs birazdan listeyi paylaşacağım oradan daha net anlamış olursun 🤗

@Namaria canım bilgine

Bende herhalde soranlara uzun yıllar 29 dermişim gibi geliyor🤣

Ahh kaptanım ahh bende hala 30um diyesim geliyor ama şurda bikaç aydan 32 olucam gerçekten 30dan yukarısı sanki sende 2 yaş alıyormuşuz gibi hızlı geçiyor
ben de temmuz sonu olcam :D aynen yaa :D :D
Allaaahh markete çıktım 500 ml su içtim çişim geldi, eve varana kadar salmam inşaAllah :skandal:
:D ben önceden wc olduğunu bildiğim yerlerin yakınında içerim bol su içeceksem :D :D aklında bulunsun :D :D iş hanları filan oluyo ya :D
seve seve ortak olurum tabi. Kusura bakmayın sık sık giremiyorum çocukların birini uyuttum diğerini babasıyla markete gönderdim. Ailecek temizlik yapıyoruz🤣
hzlsel hzlsel canım hoşgeldiniz :KK60: ben de burcu, menü spor listeleri sayfasında ilk postta tablo var numaralı sporlar, onları yapanları takip ediyorum ;) bu hafta alışın haftaya sizi de eklerim ;)

canım zorlama sen,onun yapısı böyle,dıştan sert durur ama kalbi temizdir ve duygusaldır belli etmek istemez, birine kırılsa düzeninin bozulacağından korkar o yüzden mesafe iyi bence iş yaşamında da başarılı olur :KK66: biliyosun iş ortamında herkese güvenilmez,yüzüne gülen biri arkadan dedikodu yapıp iş çevirebilir o yüzden iyi bi özellik bence cnm
erken yaşta olgunlaşır yapısal olarak zaten ve sorumluluk sahibidir endişelenme :KK66:
Farklı Bi çocuk olduğunu biliyoruz canım bunun farkındayız ama yetemiyoruz malesef. IQ sü yüksek zaten işte biz annelerin beklentisi biraz da

Ahh canım olabilir tabi bende kirazsaplı çay çok işe yarıyor birde aç karna çörekotu yağı istersen bunları bir dene. Bugün olmasa cuma ya o eksi gelecek merak etme 😊😊

Yaa ben ikizler eşim ikizler ben nerelere gidem deyin heleeee
Vuuu ikizler kolonisi 😂
Çok iyidir ikizler canım. Kendimden biliyorum 😂😂
29 mart-4 nisan tablo spor listesi :)
UYE29 mart31 mart3 nisansonuç
@fitblonde4+63+4+5+73+4+7🎉 🏆
belmayne belmayne -----112 🎁
@balpamuk-------------------👿
@Suskunhanim 1 1 1🎉 🏆
@DeryaOnDiet 6 1🆓2 🎁
@melita09-----------------👿
@azaydidem----------------👿
@yarimuhendis ----- 1 62 🎁
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 1+21+61+2🎉 🏆
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol 6------------1 🎁
Begonya2 Begonya2 ------------- 21 🎁
@muhursuzpusula 1 🆓 🆓1 🎁
@whitetea-----------------👿
@olvidos 1-----------1 🎁
@karabiber01 🆓 🆓 11 🎁
@monarosaa------ 2 22 🎁
@Mathildablue 4 4 4🎉 🏆
@Namaria 1 1 🆓2 🎁
@hawar 11+6------2 🎁
ummhnisa ummhnisa ----------------👿
@Cagrihilal14+511+6🎉 🏆
Cherry Mom Cherry Mom 🆓1+352 🎁

3 gün de spor yapan @fitblonde @Suskunhanim Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Mathildablue @Cagrihilal1
tebrik ediyoruuuz :sampiyon::KK6::KK71:
Ama pazartesi yollardaydım yeaaa 🙃
Farkettim canim ya 🙄 gelmek isterdim ama bu ara pek duzenim yok vakit ayiramayabilirim. Esim kucuk bir operasyon gecirdi raporlu evde. Bebek gibi ilgi bekliyor. Cocuk 1 di 2 oldu evde anlayacagin :confused:
Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim ❤️
seve seve ortak olurum tabi. Kusura bakmayın sık sık giremiyorum çocukların birini uyuttum diğerini babasıyla markete gönderdim. Ailecek temizlik yapıyoruz🤣
Merhabalar. Hoş geldin aramıza 🤗

ben önceden wc olduğunu bildiğim yerlerin yakınında içerim bol su içeceksem :KK70: :KK70: aklında bulunsun :KK70: :KK70: iş hanları filan oluyo ya :KK70:
Ay evde içmiştim öncesindede 500 ml içmiştim çişimide yapıp çıktm ama şuan ölüyorum 500 gr çişlerim 💯 :KK70:

Back
X