- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #404.561
ooo yansın yağlarrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo yansın yağlarrrr
Tamam inşaAllah canm çok sağolCanım kutusun üzerinde sıcak suda kaç dakika kalması gerektiğini söylüyor 3-4 dk dan fazla tutma açılaşmaya başlıyor![]()
Ben bir müddet spor yapamayacağımben de temmuz sonu olcamaynen yaa
![]()
ben önceden wc olduğunu bildiğim yerlerin yakınında içerim bol su içeceksem
![]()
aklında bulunsun
![]()
iş hanları filan oluyo ya
hzlsel canım hoşgeldiniz
ben de burcu, menü spor listeleri sayfasında ilk postta tablo var numaralı sporlar, onları yapanları takip ediyorum
bu hafta alışın haftaya sizi de eklerim
![]()
Öyle ama psikolojik sınır gibi geliyorcnm 20lerdeyken 30lar çok yaşlı geliyor ama 30 olunca her yaş gözünde eşitleniyor merak etme![]()
ay ben de istiyorum ama 50lere inince başlıcam galiba cnm , cilt eklem rahatsızlığım yok şu an ama faydalı olur abiKızlar kolajen kullanıyor musunuzbu aralar çok araştıruyorum kemiklerim için fln bildiğiniz bimarka var mı?
tamam cnmBen bir müddet spor yapamayacağımCuma günü doktoruma soracağım ne zaman başlayabilirim diye
Öyle ama psikolojik sınır gibi geliyor![]()
Bende dün biraz baktım ama İnternete de güvenemiyorum yine de Bi doktora sormak istiyorum 19 Nisan da randevum var sorucam aklıma yatan Bi cevap verirse yazarım sana daKızlar kolajen kullanıyor musunuzbu aralar çok araştıruyorum kemiklerim için fln bildiğiniz bimarka var mı?
Benimde eklemlerim çok gıcırdıyoray ben de istiyorum ama 50lere inince başlıcam galiba cnm , cilt eklem rahatsızlığım yok şu an ama faydalı olur abi
tamam cnmeklem rahatsızlığı mı var geçmiş olsun
az kaldı dayan cnmgeçicek
O zaman al cnm ben de ahududu aromalı varmış ondan alabilirimBenimde eklemlerim çok gıcırdıyorhalbuki her şeyden beslenirim o yüzden toz halindeki kolajenlerden alıcam galiba
Yok canım ya yeni düşük yaptımay ben de istiyorum ama 50lere inince başlıcam galiba cnm , cilt eklem rahatsızlığım yok şu an ama faydalı olur abi
tamam cnmeklem rahatsızlığı mı var geçmiş olsun
az kaldı dayan cnmgeçicek
Bende gıcırdıyorm spor yaparkenBenimde eklemlerim çok gıcırdıyorhalbuki her şeyden beslenirim o yüzden toz halindeki kolajenlerden alıcam galiba
Güvenilir ve yan etkisiz arıyorum canım bi yerlerde duyarsanız bana da haber verinO zaman al cnm ben de ahududu aromalı varmış ondan alabilirim![]()
Benimde çok ses ve agrı yapıyor canım spor sonraları.Bende gıcırdıyorm spor yaparken
Çok fazla hareket etmeme bağlamıştım
Sıkıntı mı varki
Tornavidayla sıkalım geçer inşaAllahBenimde çok ses ve agrı yapıyor canım spor sonraları.![]()
cnm bu yeni çıktı 1 ay filan olcak ,yorum yaparlar onu bekliyorum bayağı bilinçli insanlarGüvenilir ve yan etkisiz arıyorum canım bi yerlerde duyarsanız bana da haber verin![]()
Nasıl gıcırdıyor yaaaaaBenimde eklemlerim çok gıcırdıyorhalbuki her şeyden beslenirim o yüzden toz halindeki kolajenlerden alıcam galiba
Anamm ilk defa duyuyorumBende gıcırdıyorm spor yaparken
Çok fazla hareket etmeme bağlamıştım
Sıkıntı mı varki
Bende genelde hastanelere koşuyodum ama artık korkuyorumben de temmuz sonu olcamaynen yaa
![]()
ben önceden wc olduğunu bildiğim yerlerin yakınında içerim bol su içeceksem
![]()
aklında bulunsun
![]()
iş hanları filan oluyo ya
hzlsel canım hoşgeldiniz
ben de burcu, menü spor listeleri sayfasında ilk postta tablo var numaralı sporlar, onları yapanları takip ediyorum
bu hafta alışın haftaya sizi de eklerim
![]()
Kolajeni bilmem ama kemiklerini güçlendirecek bişiler alabilirsin bence canım. Mesela ben insülinden dolayı endokrinolojiye çok sık gidiyorum doktor d vitaminin güneşten alamadığımızı artık dışardan alınması gerektiğini söylüyodu kemikler içinde önemli birşey galiba. Mesela şuan covidi hafif atlatabiliyosam bu d vitaminine bağlıyorum normalde covidli olan duyduğum çoğu arkadaşımda hep kas eklem ağrısı baya çok olmuş bende çok şükür hiç biri yok ama bilemem tabii bu benim kendi kendimi izleyerek farkettiğim birşey oldu belki hiç alakası bile yoktur.Güvenilir ve yan etkisiz arıyorum canım bi yerlerde duyarsanız bana da haber verin![]()
Mesela leslie yaparken bacaları üste doğru çekiyoruz ya o zaman eklemlerim çıtlıyorAnamm ilk defa duyuyorum![]()
Bende olmuyor o neyden oluyor d vitamini eksikliği faln mı gerçi benimde dipteMesela leslie yaparken bacaları üste doğru çekiyoruz ya o zaman eklemlerim çıtlıyor