Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen benimde öyle. Hatta spora gittiğimde bir zamanlar bel ölçü 59 cm görmüştüm min 🤣 popo anca 90 felan olmustu sanırım zar zor. Özledim o kilomu. Baya bi kisi armut vücut tipindeyiz sanırım
Benim de bel jnceliyor alta inemiyoruz. 70 kilonun altina düşünce ancak erimeye baslar 🤣🤣

Ne güzel demek onları da yemeden daha iyi bir eksi görebilirsin😍 benim farklı bahar alerjisi de oluyorm o ayrı parmaklarım kalınığ böyle su toplar gibi oluyor. Ama simdi oldugum kaşıntılı ama kırmızı benek oluyor cok kaşıyınca yara oluyor. Neyseki ilaçlar iyi geldi gibi:)

Wc problemi cözüldü bugün yulaflı kahvaltıdan sonra 😂 insan buna da sevinebiliyormus. :KK49:
Evet canım yemesem bugün daha iyi olacaktı ama oldu Bi kere.
Yaa bu alerji işi çok sıkıntılı kızımın da var ama tam olarak neye olduğu hala bulunamadı. İnşallah çok sürmez hemen geçer

Benim de bel jnceliyor alta inemiyoruz. 70 kilonun altina düşünce ancak erimeye baslar 🤣🤣
İnceliyordur canım aynı orantı oldugu icin farketmiyorsundur. Ölçü alarak ilerlersen farkedersin:)
Evet canım yemesem bugün daha iyi olacaktı ama oldu Bi kere.
Yaa bu alerji işi çok sıkıntılı kızımın da var ama tam olarak neye olduğu hala bulunamadı. İnşallah çok sürmez hemen geçer
Sagol kuzum insallah kızının da geçer umarım

Eklentiler

• dr-nowzaradan_1803057.webp
    dr-nowzaradan_1803057.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 34
6 Nisan
10.00
Filtre kahve
12.00
Meyveli kuruyemişli yulaf lapası
16.00
Bitki çayı
18.30
150 gr tavuk gögüs ızgara, salata, 90 gr fırında patates
Akşamüstü 1 keçiboynuzu yerim cayın yanına:d
Su: 2lt
Spor:10bin adım
ummhnisa ummhnisa Cherry Mom Cherry Mom
Canım sanki biraz az mı yemişsin dayanabiliyor musun. Yani benim şu 2 haftadır fena iştahım açıkta bana az geldi 😄😄

Canım sanki biraz az mı yemişsin dayanabiliyor musun. Yani benim şu 2 haftadır fena iştahım açıkta bana az geldi 😄😄
Yok kız az değil tavuk kocaman 2 gögüs 🤣 ögünler doyuruyor ondan acıkmıyorum . Ya birde su alerji işi beni strese soktu ondan cok çeşit yemeye korkuyorum

Planları yapmaya başlayayım şimdiden en iyisi eheheheh 🤗 yok ben çekingen değilim de ortam yok cnm çok ısrarcı olabiliyorum ya da sinirlenebiliyorum yaptığını reddedince, mesaja cevap yazmayınca vs :D kadınlara daha anlayışlıyım hiç sinirlenmem :D
bi de hep nazlı erkekler denk geliyor bıktım vallahi :D :D çekilmiyor hiç
hani uzun süredir tanışsak , o seviyeye gelsek değer veriyo olsam naz yapar amenna ama daha birkaç hafta olmuş çekemiyorum :KK12:
Ne derler senin icin bicilmis es muhakkak biryerlerde bekliyordur seni. Ben cook uzaklarda buldum, hep derdim ayy bu ne ya evlenilecdk erkek yok diye. Ama nasip birgun karsina cikiyor gercekten 😉 senin hayat arkadasin da diyordur nerde bu kiz diye 😉

Sosis derdinde aklıma çöpler sosis geçirip pişirdikleri geldi aklıma sen hangi semtte oturuyorsun 2 yılda metronun son durağı kabaty de oturdum orman vardı ormana giderdik çöpler sosis takıp pişirirlerdi
Aynen oyle sosis yaptik canim cope batirip 😁.
Ben woladayim canim merkeze cok yakiniz. Wola park biliyor musun alisveris merkezi onun civqrindayiz.

Back
X