Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Onuda duydum aslında denemek lazm 😍😍 hergün salata yapmaya üşeniyorum doğranmışlardan alıp karıştırmak çok pratik 😍😍
Tuppere mi koyuyorsun yoksa herhangi bi saklama kabı olur mu?
Tupper canım hatta eşime yaptırıyorum🤣 kesinlikle önceden hep çürütüyordum zor geliyordu eşim söyleniyordu yine çürütmüşsün diye artık hiç problem yaşamıyoruz

Senin ki psikolojik olabilir bence vücudunu kendi haline birak açligi unut sil kafandan yiyecek dusunme bunu yiyemiyorum bunu canim istiyor deme vucudu strese sokmamaya calis. Ben en gec 2 bucukta bitiriyorum yemeyi sonra yemegin tuzuna bile bakmiyorum alistim artik aclik hissetmiyorum sende bi kac gun zorlanirsin sonra erken bitirmeye alisirsin bi kac gun vazgecmeden denersen istedigin yone gidersin. -200 kotu degil burada cumaya kadar -500 rahat gorursun az gibi gelebilir ama yagdan veriryorsan cok fark eder. Ben gecen yil aylarca ayda 1 kiloyu goremedigim zamanlar cok oldu 100gr ancak veriyordum sporla falan -200 u zor goruyordum. Ama yine az geliyorsa sen vucudunu daha iyi tanirsin daha fazla verebilirim diyorsan biseyleri degistirmen lazim o zaman. Az da olsa verebiliyor olmak hic yoktan eve almaktan cok cok iyi caninj sikma 😍😍👍👍
Senin bu yazın benim jetonu düşürdü :skandal:
Şimdi ben suyu çok içtiğimde eksim az oluyo diye suyu canım istedikçe içiyordum ozaman ben kiloyu yağdan değil sudan veriyomuşm o yüzden de geri çabuk geliyomuuuşş:skandal:ay ben salakmışım :skandal:
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım ben salakmışım :skandal:

Senin bu yazın benim jetonu düşürdü :skandal:
Şimdi ben suyu çok içtiğimde eksim az oluyo diye suyu canım istedikçe içiyordum ozaman ben kiloyu yağdan değil sudan veriyomuşm o yüzden de geri çabuk geliyomuuuşş:skandal:ay ben salakmışım :skandal:
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım ben salakmışım :skandal:
Estafurullah canim. Su onemli canim vucudundaki odemi ve fazla suyu tekrar suyla atiyorsun. Sorunu bulmana sevindim 😍😍👏👏👍😂

Estafurullah canim. Su onemli canim vucudundaki odemi ve fazla suyu tekrar suyla atiyorsun. Sorunu bulmana sevindim 😍😍👏👏👍😂
Ay valla sağol yaa 😍
Bu hafta suyumu hep 3 lt içtim henüz daha 200 gr gitti demekki yağdan gittiği için az gitmiş 😍 ay valla mutlu oldm ya sıkıntımı buldum :halay:
Suyumu 3 lt içip günüde erken kapatırsam azda olsa spor yaparsam güzel eksiler görürüm inşaAllah 😍😍😍

Ay valla sağol yaa 😍
Bu hafta suyumu hep 3 lt içtim henüz daha 200 gr gitti demekki yağdan gittiği için az gitmiş 😍 ay valla mutlu oldm ya sıkıntımı buldum :halay:
Suyumu 3 lt içip günüde erken kapatırsam azda olsa spor yaparsam güzel eksiler görürüm inşaAllah 😍😍😍
En az 2 lt icmelisin 3 cok gelirse 2.5 falanda ideal olur. 2 lt altina dusmemeye calis. 😍👍👍👍

Hoplaya ziplaya tamamladim 😉 kar yagiyir disarda buzz gibi hava
Ooooh bizim kız spora döndüüüü :KK71:
Nasi gecti canim iyi misin şimdi

Valla ilk defa karsilasiyorum canim bakalim nasi devam edicek
biraz daha iyiyim cnm uyudum biraz, iyi geldi ;) iştah da kapandı zaten iyi bişey :D
cumatesi tekrar gidicem cnm sen nasılsın?
Iyi olmus uyudugun. Demekki vucudun yorulmus, halsiz kalmis. Iyi gelmistir uyumak 👍
Ayy ben de uyumuşum valla ya diğer tarafa da dolgu yapıldı aralara cnm bayağı kanadı yine :( acı yok ama tadını alıyorum ya 😢 kaplama olacak olanı da iyice törpüledi cnm dişetinin içine kadar hatta biraz-hissettim ve kanadı 😢 - sonra akrilik maddesiymiş geçici kaplama yapıştırdı düşerse de korkma dedi 🙈 cumartesi tekrar çağırdı cnm 🙈
Markete gidecektim bebis uyudu ama cok yorgun hissediyorum. Dus alip yataga uzanacagim. Yarin olcu kontrol gunum. Tam 1 ay once olculerimi almistim. Yarin tekrar olcup karsilastirma yapacagim. 1 aydir cok nadir sporsuz gunum gecti. Insallah birjac santim incelme olmustur 🙏
Ayyy çok heyecanlııı :halay:

Ya aşkolsun hatırlamaz mıyım? Listede gördüm ismini gelip direkt seni sordum görmedin sanırım o mesajımı :)
Hoşgelmişsin ben de arada görünüyorum işte devamlılığı sağlayamadım bir türlü

Yaza kadar 5 kg gitse süper olur zaten en son 7 kg fazlam vardı, 5’i gitse geriye ne kalır 😅

Evet gerçekten karabatak oldum napsam ismimi mor ördekten kara batağa mı çevirsem 😂
Gördüm sonradan görmemmi mesajını canım okadar mutlu oldum ki yorumunu görünce toplight nerde oda gelse ne güzel olur ben izne ayrıldıktan sonra bir türlü toparlayamadım kiloda almaya başladım ozaman sizinlede çok güzel kilolar vermiştim neyse bir gün sen sabastian özelden beni çağırdı dedim gel başla ve geldim tekrardan iyiki geldim diyorum inşallah sende gelirsin

Son düzenleme:
Kızlar dolapta hiç bişeyinz çürümüyomu?
Eşim nezaman baksa tevafuk bi sebze solmuş oluyo yada çürümüş oluyo bana dolaba bakmıyorsun diye laf söylenip duruyo sinir oluyorum....
Arkada kalıyo altta kalıyo bazen çürüyor yani bu tek bende mi oluyo?
Genellikle yeşillikler çürüyor hemen o hafta tüketmek lazım canım

Markete gidecektim bebis uyudu ama cok yorgun hissediyorum. Dus alip yataga uzanacagim. Yarin olcu kontrol gunum. Tam 1 ay once olculerimi almistim. Yarin tekrar olcup karsilastirma yapacagim. 1 aydir cok nadir sporsuz gunum gecti. Insallah birjac santim incelme olmustur 🙏
İnşallah yarınki sonucun güzel olur ve seni mutlu eder

Back
X