- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #405.541
Ağzından bal damlıyor.Oh oh çok iyi yaza kadar ulaşırsın zaten ben de 2.5 ayda 10 11 kg vermiştim ilk zamanlarda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağzından bal damlıyor.Oh oh çok iyi yaza kadar ulaşırsın zaten ben de 2.5 ayda 10 11 kg vermiştim ilk zamanlarda![]()
Ne benim gibisi kız benden daha da güzel olAğzından bal damlıyor.İnşallah inşallah. Senin gibi olsam yeter.
![]()
Tupper canım hatta eşime yaptırıyorumOnuda duydum aslında denemek lazmhergün salata yapmaya üşeniyorum doğranmışlardan alıp karıştırmak çok pratik
Tuppere mi koyuyorsun yoksa herhangi bi saklama kabı olur mu?
Senin bu yazın benim jetonu düşürdüSenin ki psikolojik olabilir bence vücudunu kendi haline birak açligi unut sil kafandan yiyecek dusunme bunu yiyemiyorum bunu canim istiyor deme vucudu strese sokmamaya calis. Ben en gec 2 bucukta bitiriyorum yemeyi sonra yemegin tuzuna bile bakmiyorum alistim artik aclik hissetmiyorum sende bi kac gun zorlanirsin sonra erken bitirmeye alisirsin bi kac gun vazgecmeden denersen istedigin yone gidersin. -200 kotu degil burada cumaya kadar -500 rahat gorursun az gibi gelebilir ama yagdan veriryorsan cok fark eder. Ben gecen yil aylarca ayda 1 kiloyu goremedigim zamanlar cok oldu 100gr ancak veriyordum sporla falan -200 u zor goruyordum. Ama yine az geliyorsa sen vucudunu daha iyi tanirsin daha fazla verebilirim diyorsan biseyleri degistirmen lazim o zaman. Az da olsa verebiliyor olmak hic yoktan eve almaktan cok cok iyi caninj sikma![]()
Bende yapacam inşaAllah çok sağol canımTupper canım hatta eşime yaptırıyorumkesinlikle önceden hep çürütüyordum zor geliyordu eşim söyleniyordu yine çürütmüşsün diye artık hiç problem yaşamıyoruz
Ne demek canımBende yapacam inşaAllah çok sağol canım![]()
Estafurullah canim. Su onemli canim vucudundaki odemi ve fazla suyu tekrar suyla atiyorsun. Sorunu bulmana sevindimSenin bu yazın benim jetonu düşürdü
Şimdi ben suyu çok içtiğimde eksim az oluyo diye suyu canım istedikçe içiyordum ozaman ben kiloyu yağdan değil sudan veriyomuşm o yüzden de geri çabuk geliyomuuuşşay ben salakmışım
Cherry Mom kaptanım ben salakmışım
![]()
Ay valla sağol yaaEstafurullah canim. Su onemli canim vucudundaki odemi ve fazla suyu tekrar suyla atiyorsun. Sorunu bulmana sevindim![]()
En az 2 lt icmelisin 3 cok gelirse 2.5 falanda ideal olur. 2 lt altina dusmemeye calis.Ay valla sağol yaa
Bu hafta suyumu hep 3 lt içtim henüz daha 200 gr gitti demekki yağdan gittiği için az gitmişay valla mutlu oldm ya sıkıntımı buldum
Suyumu 3 lt içip günüde erken kapatırsam azda olsa spor yaparsam güzel eksiler görürüm inşaAllah![]()
O herkeste kötü oluyor canım ama maydanozu ve dereotunu doğrayıp yine buzluğa atanlar var diğerleri girmez deBenimde sebzem çookkk nadir kötü olur
Ama bazen maydonoz köşede kalıyor yada tere roka Marul vs
Hepte eşim baktığında denk geliyo sinir oluyorum
Tupperlere koycam inşaAllah bakalımO herkeste kötü oluyor canım ama maydanozu ve dereotunu doğrayıp yine buzluğa atanlar var diğerleri girmez de
İnşaAllah canımEn az 2 lt icmelisin 3 cok gelirse 2.5 falanda ideal olur. 2 lt altina dusmemeye calis.![]()
Acliktan hep bunlar acliktanİnşaAllah canım
Bende diyorum su bende kilo yapıyosu kilo yaparmı salakmısın lol
yani buzaman kadar nasıl anlamadım bilmiyorum, azck salaklık var gerçekten
![]()
Ooooh bizim kız spora döndüüüüHoplaya ziplaya tamamladimkar yagiyir disarda buzz gibi hava
biraz daha iyiyim cnm uyudum biraz, iyi geldiNasi gecti canim iyi misin şimdi
Valla ilk defa karsilasiyorum canim bakalim nasi devam edicek
Ayy ben de uyumuşum valla ya diğer tarafa da dolgu yapıldı aralara cnm bayağı kanadı yineIyi olmus uyudugun. Demekki vucudun yorulmus, halsiz kalmis. Iyi gelmistir uyumak![]()
Ayyy çok heyecanlıııMarkete gidecektim bebis uyudu ama cok yorgun hissediyorum. Dus alip yataga uzanacagim. Yarin olcu kontrol gunum. Tam 1 ay once olculerimi almistim. Yarin tekrar olcup karsilastirma yapacagim. 1 aydir cok nadir sporsuz gunum gecti. Insallah birjac santim incelme olmustur![]()
Gördüm sonradan görmemmi mesajını canım okadar mutlu oldum ki yorumunu görünce toplight nerde oda gelse ne güzel olur ben izne ayrıldıktan sonra bir türlü toparlayamadım kiloda almaya başladım ozaman sizinlede çok güzel kilolar vermiştim neyse bir gün sen sabastian özelden beni çağırdı dedim gel başla ve geldim tekrardan iyiki geldim diyorum inşallah sende gelirsinYa aşkolsun hatırlamaz mıyım? Listede gördüm ismini gelip direkt seni sordum görmedin sanırım o mesajımı :)
Hoşgelmişsin ben de arada görünüyorum işte devamlılığı sağlayamadım bir türlü
Yaza kadar 5 kg gitse süper olur zaten en son 7 kg fazlam vardı, 5’i gitse geriye ne kalır
Evet gerçekten karabatak oldum napsam ismimi mor ördekten kara batağa mı çevirsem![]()
Genellikle yeşillikler çürüyor hemen o hafta tüketmek lazım canımKızlar dolapta hiç bişeyinz çürümüyomu?
Eşim nezaman baksa tevafuk bi sebze solmuş oluyo yada çürümüş oluyo bana dolaba bakmıyorsun diye laf söylenip duruyo sinir oluyorum....
Arkada kalıyo altta kalıyo bazen çürüyor yani bu tek bende mi oluyo?
Çok teşekkür ederim canım çok dikkat ediyorum akşam tartıldığım halde cuma günkü kilodan azımAfiyet olsun ortim. Menu de adimlarin da super![]()
Güzel menü olmuş ortimÇarşamba
Kahvaltı(13.30)
Haşlanmış yumurta(1)
Peynir
Domates-Salatalık
Süt
Akşam(18.30)
Tavuk Izgara(200 gr)
Bulgur Pilavı( 3 yk)
Yoğurt(2 yk)
Salata
Su 2.5 LT
Cherry Mom @Mehfam M monarosaa
İnşallah yarınki sonucun güzel olur ve seni mutlu ederMarkete gidecektim bebis uyudu ama cok yorgun hissediyorum. Dus alip yataga uzanacagim. Yarin olcu kontrol gunum. Tam 1 ay once olculerimi almistim. Yarin tekrar olcup karsilastirma yapacagim. 1 aydir cok nadir sporsuz gunum gecti. Insallah birjac santim incelme olmustur![]()