- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #406.101
Açız kaptanim sıkıntı yok yediklerimiz yanmistirBuracam o etlerinizi![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açız kaptanim sıkıntı yok yediklerimiz yanmistirBuracam o etlerinizi![]()
![]()
Kilo verenler kacamakla kutluyir tabiiKacamaklari iyi dengelemisiz bence bugun![]()
Oyle deme canim ya kilo veripte kilosunu koruyan insan sayisi %10un altindaymis zaten cok fenaaaAçız kaptanim sıkıntı yok yediklerimiz yanmistirsporda yaptik bos durmadik
karabiberin 2009 dan mesajlarini bulmussunuz hala burada vallaha kara delik gibi cekiyor burasi icine kurtulamayacakmiyiz acaba korkmaya basladim.
![]()
Karantinalardan karantina beğen deryaGelmeden test yaptirma zorunlulugumuz var zaten. Pozitif cikarsa 14gun karantina sonra yine test... insallah negatif cikar ilk seferde de geliriz.
Dinuste burda da karantinamiz var![]()
Kutlanacak kadar da veremedik ama motivasyonu topladikKilo verenler kacamakla kutluyir tabii![]()
Iyice korkuttun beni su anOyle deme canim ya kilo veripte kilosunu koruyan insan sayisi %10un altindaymis zaten cok fenaaa![]()
Yok ya karabiberle eski defterleri acınca aklıma geldiBj isaret mi gördün![]()
Aahhahahaha ayy öyle oldu demi kız 12 yıldır buradaAçız kaptanim sıkıntı yok yediklerimiz yanmistirsporda yaptik bos durmadik
karabiberin 2009 dan mesajlarini bulmussunuz hala burada vallaha kara delik gibi cekiyor burasi icine kurtulamayacakmiyiz acaba korkmaya basladim.
![]()
Kilosunu koruyan biri olarak benim bile motivasyon çöktü şuanIyice korkuttun beni su an![]()
Oo afiyet olsunBurma baklava![]()
Aynın canımın içiKacamaklari iyi dengelemisiz bence bugun![]()
İnşallah sıkıntı olmaz cnmGelmeden test yaptirma zorunlulugumuz var zaten. Pozitif cikarsa 14gun karantina sonra yine test... insallah negatif cikar ilk seferde de geliriz.
Dinuste burda da karantinamiz var![]()
Açız kaptanim sıkıntı yok yediklerimiz yanmistirsporda yaptik bos durmadik
![]()
Cnm senin sonucun nasılKilo verenler kacamakla kutluyir tabii![]()
AynenKutlanacak kadar da veremedik ama motivasyonu topladikbu bzi baya goturur
![]()
O kadar dayanabilecegimi sanmiyorum. Son rejimim artik korudum korudum yoksa ruh sagligim bozulacakAahhahahaha ayy öyle oldu demi kız 12 yıldır burada
Hilal seninde 12 yıl sonra mesajını paylaşcam kıskanma![]()
BencedeO kadar dayanabilecegimi sanmiyorum. Son rejimim artik korudum korudum yoksa ruh sagligim bozulacak![]()
Yaa öyle demeee canım benim sadece küçük hedefler koy bence tek yapman gereken buO kadar dayanabilecegimi sanmiyorum. Son rejimim artik korudum korudum yoksa ruh sagligim bozulacak![]()
HHhaahhahahaCherry Mom kaptancım pacman cik kaçıcak mı acaba
elmayra gibi sıkıp sevesim geliyo ya resmine baktıkça
Hala sevimli kedilerin peşinden çığlık atarak koşuyorum zaten![]()
Ah arkadaşlar ben kilo bildirimi yapmamışım ahhh...Sabahın köründe fotoğrafı çekip paylaştım zannedip paylaşamamışım kalmış orda gitmemiş
Bu arada 68.3 kendi tartımda çıkan yaa ben diyetisyende 66.3 çıktım Pazartesi. Ama neyse ben yine kendi tartıma göre ilerleyeceğim. Diyetisyenime de sordum bu sabah, fazla çıktım dedim. Regl yaklaşıyor ödemin vardır dedi. İnşallah öyledir...![]()
Maşallah canım iradeli birisin demekkiİnsAllah canım ya aslında hızlı kilo veren birisiyim bı keresindede 85 yükselmiştir 2 ayda 64e inmistim şekeri ekmeği keserek insAllah yine öyle gider
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
63.7 | 63.2 | ![]() | |
77.8 | 76.9 | ![]() | |
74.75 | 74 | ![]() | |
54.3 | 54 | ![]() | |
62 | 61.6 | ![]() | |
63.2 | 62.6 | ![]() | |
84 | 83.7 | ![]() | |
87.1 | 85.9 | ![]() | |
71.2 | 70.9 | ![]() | |
68.3 | 67.5 | ![]() | |
75.8 | 74.9 | ![]() | |