Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Açız kaptanim sıkıntı yok yediklerimiz yanmistir 🙈🙈 sporda yaptik bos durmadik 😂😂 karabiberin 2009 dan mesajlarini bulmussunuz hala burada vallaha kara delik gibi cekiyor burasi icine kurtulamayacakmiyiz acaba korkmaya basladim. 🙈🙈
Oyle deme canim ya kilo veripte kilosunu koruyan insan sayisi %10un altindaymis zaten cok fenaaa 😱😱

Gelmeden test yaptirma zorunlulugumuz var zaten. Pozitif cikarsa 14gun karantina sonra yine test... insallah negatif cikar ilk seferde de geliriz.
Dinuste burda da karantinamiz var 🤪🤪
Karantinalardan karantina beğen derya 🙈🙈
Gitmeden önceki cuma hatırlat izin yazalım kuzu unutmayalım onu emzirme bitince de yine buraya beklerim aynen başka takıma bırakmammm En Büyük KK:KK19::KK200:

Açız kaptanim sıkıntı yok yediklerimiz yanmistir 🙈🙈 sporda yaptik bos durmadik 😂😂 karabiberin 2009 dan mesajlarini bulmussunuz hala burada vallaha kara delik gibi cekiyor burasi icine kurtulamayacakmiyiz acaba korkmaya basladim. 🙈🙈
Aahhahahaha ayy öyle oldu demi kız 12 yıldır burada :KK53:
Hilal seninde 12 yıl sonra mesajını paylaşcam kıskanma:KK53::KK53::KK17::KK17:

Oo afiyet olsun 💖
Kacamaklari iyi dengelemisiz bence bugun 🙈🙈🤣🤣
Aynın canımın içi 😍
Gelmeden test yaptirma zorunlulugumuz var zaten. Pozitif cikarsa 14gun karantina sonra yine test... insallah negatif cikar ilk seferde de geliriz.
Dinuste burda da karantinamiz var 🤪🤪
İnşallah sıkıntı olmaz cnm 😉
😆😆😆
Kilo verenler kacamakla kutluyir tabii 😉
Cnm senin sonucun nasıl 😉
Kutlanacak kadar da veremedik ama motivasyonu topladik 😂😂 bu bzi baya goturur 🤣🤣
Aynen 😆😆😆

O kadar dayanabilecegimi sanmiyorum. Son rejimim artik korudum korudum yoksa ruh sagligim bozulacak 🙈🙈
Bencede ❤️ korursun 3 5 + olur ama genel olarak korursun insan alarma geçiyor zaten ben İstanbula gittim geldim kafamda sadece orda yediklerimi yakmak vardı biriktirmiyorsun artık, geldim ve hallettim.. önemli olan takibi bırakmamak haftada birde olsa mutlaka tartılmak eskiden diyet dışında hiç tartılmazdım ben 🙈 sonra bi bakardım aaa +10 +15 şok olurdum .. halbuki onları görmek lazım görsek ibrenin çıkmasına izin vermeyiz

Ah arkadaşlar ben kilo bildirimi yapmamışım ahhh...Sabahın köründe fotoğrafı çekip paylaştım zannedip paylaşamamışım kalmış orda gitmemiş :KK43:
Bu arada 68.3 kendi tartımda çıkan yaa ben diyetisyende 66.3 çıktım Pazartesi. Ama neyse ben yine kendi tartıma göre ilerleyeceğim. Diyetisyenime de sordum bu sabah, fazla çıktım dedim. Regl yaklaşıyor ödemin vardır dedi. İnşallah öyledir...🤷🏻‍♀️

bize yaptığın bildirimlere göre sabitsin canım geçen haftada 68.3 dün regli şişkinliği varsa çok iyi garanti eksi demek bu sende ✌️

İnsAllah canım ya aslında hızlı kilo veren birisiyim bı keresindede 85 yükselmiştir 2 ayda 64e inmistim şekeri ekmeği keserek insAllah yine öyle gider
Maşallah canım iradeli birisin demekki 🤩
Şeker ekmek başlı başına zarar zaten :( sen tamamen mi çıkardın hayatından
Bu arada sormustun galiba dönemedim bugün cuma günleri burada baya yoğun oluyorum :/ oruçluymuşsun Allah kabul etsin iftarı yazsan olur canım ✌️ yarında tutacaksan sahur iftar eklersin..

1618004023289.png
02-09 NİSAN HEDEF SONUÇ TABLOSU
1618004021301.png

Hedefini tutturamayanlar için, Cumartesi günü de zorunlu spor günü :duduk:
5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
63.7​
63.2​
🥇
77.8​
76.9​
🥇
74.75​
74​
🔥
54.3​
54​
🥇
62​
61.6​
🥇
63.2​
62.6​
🥇
84​
83.7​
🥇
87.1​
85.9​
🥇
71.2​
70.9​
🥇
68.3​
67.5​
🔥
75.8​
74.9​
🥇
57.6​
56.8​
🔥
89.3​
88.2​
🔥
73.1​
71.9​
🔥
75​
73.9​
🔥
58.4​
57​
🔥
70​
69.3​
🔥

Bu hafta şeytan yerine ateş attım 🔥
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol ortim sadece 100 grcık fark vardı hedefine ve artık insaflı davranayım dedim 100 grcık için ceza kesmeyelim :)))

Back
X