Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Veresi gelmez ki insanin zaten 🙈🙈 senin sorunu bulduk bu bilgiye sahip olman 🤣🤣🤣 ben etrafimdan gozlemledigim kadariyla kilo veren vermeye calisan cok insan var her yerde karsilasiyoruz tam hedefe inemeyip ideal kilosunu tam gormeyen kisiler tekrar kilo aliyor. Cunku zaten tam anlamiyla basarmadiklarini dusunup koruma geregi duymuyor zamaninda benimde yaptigjm bir sey. Ama tamamen zayiflayip fit bir vucuda sahip olup son noktaya kadar gitmis olanlar korumak için daha cok ugrasiyor ve coguda bana gore basariyor. Mesela bizim gecen yil tam ideal kilosunu yakalayip mezun olan emnis ve reyyan kilosunu korudu ecez diye bir arkadas vardi oda korudu tam verdi bunlar ben kendi adjma hedeflwdigim kiloda istedigim goruntu yoktu hic inemedigim bir rakamdi ama umdugum gibi bisey degildi idealim degildi tamam basardim kafasinda mezun olmadim. Tekrar gelip daha altta inmeyi planliyordum oda alip geldim bide tam ideale ulasip deneyelim bakalim 🙈🙈
Insallah kilo verip omur boyu koruruz canim.
Bu yuzde on omur boyu kotuyanlar bur iki sene degil canim.

Ayy ben seni sevgisiz bırakmam kuzuu :KK74: :KK200: :21:hahaha
Çizkek e mektuplar 😆😆😆
Donut a değiştircim ismimi mayısta :hamarat:
Beni nasıl anladın kıız anlat :D profilde mi yazıo 😆😆😆
Bence de cnm 50leri bi gör 😍😍😍 50leri görmeyen 60tan 70e çıkıyor bence ama görenler korumak için çabalıyor 😘😘😘
Benm de hedef 54-57 arası tutmak mesela
Masallah azicik kalmis canim hedefine 👍

Nasilsin canim 🌺
Dün hayatimin en duzenli reglini oldum 29. günde 🤲🏻💞 inositola da devam ediyorum son siseye gectim 🥰 Allah razi olsun canim her reglimde dua ediyorum sana
İyiyim kuzum dişçi var bugün de dikkatlice yiyorum 🤗
Oy oy oy cnm bnm hatırlıyorum o üzüldüğün günleri yaa 😍 bi de şimdiye bak hey maşşallah yavruma 😍👏👏👏
Senden de razı olsun canım beniim pek bişey de yapmadım aslında senin iraden düzenli kullanman cnm 😚😚😚

İyiyim kuzum dişçi var bugün de dikkatlice yiyorum 🤗
Oy oy oy cnm bnm hatırlıyorum o üzüldüğün günleri yaa 😍 bi de şimdiye bak hey maşşallah yavruma 😍👏👏👏
Senden de razı olsun canım beniim pek bişey de yapmadım aslında senin iraden düzenli kullanman cnm 😚😚😚
Olur mu canim vesile oldun benim icin makale actin 😍 🤲🏻💞
İnsallah guzel gecer disci randevun da 🌺

Back
X