- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #406.261
Kızlarrr nasılsınız 

herkes çok iyidir inşallah. Puzzle almış eşimm kör olucaz dünden beri 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eline sağlık canım teşekkür ederiz
ORTAKLAR
(9-16 Nisan)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Ay ne biliyim bi düzene oturtunca hep öyle gitsin istiyorumCanım sıkma kendini elinde olan birşey değil ki bu kadar stres
Babacığın nasıl oldu?
Artık kaptanım edilecek önümüz ramazan onun önü bayram bayram da ciciler giyip ayna karşısında kendimi övmek istiyorumCanım hastalık hali bu sende bu kadar yüklenme kendine Aaaa resmen bunalama girmek kendini yuhlamak için fırsat arıyorsun halbuki yerinde kim olsa olacağı o zaten telafi edilir üzülme![]()
Ay canım ben de 4 aydır sudoku çözüyorum çok zor kısmına geldim görebilmek için beynim yanıyor artıkKızlarrr nasılsınızherkes çok iyidir inşallah. Puzzle almış eşimm kör olucaz dünden beri
![]()
Yahu bizim ailede öyle çok kilolu da yok. Bir tek babaannem ve anneannem kiloluydu. Onlar da gençken zayıflarmış. Yaşlandıkça almışlar şeker vs yüzünden. Yani aile genlerine sığınmalık bir şansım yok püben de 4800 doğmuşumah bu baba tarafı genlerim :))) ay at da bakalım canım merak ettim
![]()
Benim kardeşim de zapzayıf. Bazen aynada yan yana durup dalgasını bile geçiyoruz. O uzun incecik, ben kısa tombik.Pkos bile halalarımdan mirasanne tarafında tek tombiğim erkek kardeşim anneme çekmiş ve zapzayıf çok sinir bozucu bir durum
Allahtan boyum anneme çekmiş yoksa boyum kısa olsaydı top gibi yuvarlanırdım herhalde
![]()
Hele de ortakmisiz napsam da yedirtmesem acaba1i benim güzelim![]()
Hiç stratejik değil,bu haftanın birinci takımına hediye edip haftaya lider olmaliydikKendine hediye etmiş işte![]()
Elhamdülillah canım çok güzel gidiyor, (maşallah) ilk kez diyette zorlanmiyorun desemCnm nasıl gidiyor apa,
Valla çok sevindim canım
Süpersin canım,benim de niyetim öyleydi bugün ama bı uyandım kar,her yer bembeyazAnladim canim.
Bugun adimlarimi erken bitirdim, disarda olunca kizimla top oynadik ebelemece, saklambac vs. o yizden bugun aksama bir aksilik cikmazsa en azindan 8dk tabata yapasim var.
canim babam iyilessin yine duzenine donersin. Uzme kendini. Baban nasil oldu?Ay ben giremedim aktif olamadım buralarda babamın yanına gittim ilgilendim falan yeme düzenim iki gündür şaştı zaten bi dengesiz düzensiz beslendim çok yoruldum bugğn de spor yapamadım daha of benim bu yeme düzenim bozulunca bile moralim bozuluyor sırf bu yüzden bir yere gidesim gelmiyor uyduramıyorum kendime diye![]()
10000 adim+1000 zip hergun plur mu? Vakit kalirsa bir de 8dk tabata eklerizHele de ortakmisiz napsam da yedirtmesem acabaeskiden lisede bı grup simit alınca üzerini yakardı kimse yemesin diye,öyle mi yapsam ki
Hiç stratejik değil,bu haftanın birinci takımına hediye edip haftaya lider olmaliydik
Elhamdülillah canım çok güzel gidiyor, (maşallah) ilk kez diyette zorlanmiyorun desemhep ne yesem ne yemesem olurdu aklımda,şimdi sinirlarim keskin ve hiç yaklasmiyorum.Sabah çocuklara tost yaptım ki çok çok çok severim öyle böyle değil ama yedim, yemedigim için bı eksiklik vs hissetmedim. Eskiden olsa bı ısırık diye başlar kalanların hepsini yerdim
şimdi kaldirdim,gün icinde yediler
Valla çok sevindim canımhadi zayiflayalim,en çok biz zayiflayalim
Süpersin canım,benim de niyetim öyleydi bugün ama bı uyandım kar,her yer bembeyazbirazdan bı bakayım yapabilir miyim
seninle yazısında spor yapasim geliyo, bu hafta için de bı şey mi yapsak ki
himm mesela 1000 zıp +8 dk tabata diyelim mi? Ya da 10000 adım 1000 zip
Olur tabi canim nasil istersen.Aynen cnm sonra geçicem belki dambıl alırım 1 kg![]()
İyi canım bugğn gittim aldım hastaneden onları normal ağrıları oluyor namaz kılmaya falan gidiyor kalkıp yürüyor güzel güzel yarın tekrar hastaneye gidip diren takılmıştı onu çıkarttırıcazcanim babam iyilessin yine duzenine donersin. Uzme kendini. Baban nasil oldu?
Ay çok sevindim canım benimAy ne biliyim bi düzene oturtunca hep öyle gitsin istiyorumbabam da iyi şükür bugün taburcu ettiler eve geldik
Artık kaptanım edilecek önümüz ramazan onun önü bayram bayram da ciciler giyip ayna karşısında kendimi övmek istiyorum![]()
İnşallah canım benim çok sağ olAy çok sevindim canım benim
Çok daha iyi olur inşallah![]()
Bende bi ara nonogram çözüyordum bayılırsın sudokunun üst leveli gibi bi ara bak seversin benceAy canım ben de 4 aydır sudoku çözüyorum çok zor kısmına geldim görebilmek için beynim yanıyor artık![]()
Eve cikmasina cok sevindim canim. Sen de normal yeme duzenine geceesin iyi olur. Insallah kisa surede tamamen iyilessinİyi canım bugğn gittim aldım hastaneden onları normal ağrıları oluyor namaz kılmaya falan gidiyor kalkıp yürüyor güzel güzel yarın tekrar hastaneye gidip diren takılmıştı onu çıkarttırıcaz![]()
Benim bu hafta hedefim sabit kalmak desem emnis beni döver mi acabaKendinin en iyi hali ol
@balpamuk
@olvidos
@fitblonde
@melita09
@seyrulsefer
pacman
@Samara96
Kızlar haftaya hedeflerinizi alabilir miyim ?![]()
Yicem ama dengelicem sıkıntı yok canımHele de ortakmisiz napsam da yedirtmesem acabaeskiden lisede bı grup simit alınca üzerini yakardı kimse yemesin diye,öyle mi yapsam ki
Hiç stratejik değil,bu haftanın birinci takımına hediye edip haftaya lider olmaliydik
Elhamdülillah canım çok güzel gidiyor, (maşallah) ilk kez diyette zorlanmiyorun desemhep ne yesem ne yemesem olurdu aklımda,şimdi sinirlarim keskin ve hiç yaklasmiyorum.Sabah çocuklara tost yaptım ki çok çok çok severim öyle böyle değil ama yedim, yemedigim için bı eksiklik vs hissetmedim. Eskiden olsa bı ısırık diye başlar kalanların hepsini yerdim
şimdi kaldirdim,gün icinde yediler
Valla çok sevindim canımhadi zayiflayalim,en çok biz zayiflayalim
Süpersin canım,benim de niyetim öyleydi bugün ama bı uyandım kar,her yer bembeyazbirazdan bı bakayım yapabilir miyim
seninle yazısında spor yapasim geliyo, bu hafta için de bı şey mi yapsak ki
himm mesela 1000 zıp +8 dk tabata diyelim mi? Ya da 10000 adım 1000 zip