Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menülere bakınca ben ne çok yemişim dedim 😅😅🤦🏼‍♀️ ama mecburum özellikle sahurda çünkü tüm günüm aşırı yoğun geçiyor :KK43:

Sahur çok güzel ortim belki lavaşlar ödem yapabilir yarına ama olsun ❤️

Sahursuz nasıl dayanıyorsun canım bebeğinde var 🧿
Evet ya kimin menüsüne baksam ekmek yok ama yemezsem oruç tutamam yada açtığımda doymam gibi geldi yedim ama hergün düzene sokmaya çalışacağım ilk defa bu ramazanda bu kadar az yedim

Menülere bakınca ben ne çok yemişim dedim 😅😅🤦🏼‍♀️ ama mecburum özellikle sahurda çünkü tüm günüm aşırı yoğun geçiyor :KK43:

Sahur çok güzel ortim belki lavaşlar ödem yapabilir yarına ama olsun ❤️

Sahursuz nasıl dayanıyorsun canım bebeğinde var 🧿
Bende dayanamam kesinlikle o yüzden ekmek var bende oruç ayında kilo veremeyeceğim gibi geldi

Rahat tutuyorum ya elhamdülillah ama şimdi uzun oruç olacak sütümü etkiler mi diye tereddütteym, cumaya kadar sahursuz tutup cumadan sonra sahura başlayabilirim, gerçi regla son 2 gün 😢
Ben oruçta kilo veremeyeceğim gibi sanki nasıl olacak bilmiyorum

Of ya tatlı canım istiyor 😓 yiyemem kilom hala artıda 😭
Hurma canmış gerisi heyecanmış 🤣 çok kaçamak yapan biri olarak söylüyorum ki hurma gerçekten tatlı isteğini kesiyo. Bir de tarçın. Sahurda tarçınlı süt içtim gün boyu canım tatlı bir şey istemedi gerçekten.

Ben oruçta kilo veremeyeceğim gibi sanki nasıl olacak bilmiyorum
Daha ilk gün ondan böyle diyosn, gün geçtikçe vucut alışacak inşaAllah
Hurma canmış gerisi heyecanmış 🤣 çok kaçamak yapan biri olarak söylüyorum ki hurma gerçekten tatlı isteğini kesiyo. Bir de tarçın. Sahurda tarçınlı süt içtim gün boyu canım tatlı bir şey istemedi gerçekten.
Evet Hurma candır gerçekten
Şimdi hurma süt 2 yk yulaf ile sahur yapcm acıktım çünkü hemde tatlı ihtiyacımı gidermiş olurm inşaAllah , sonra suyumu içip yatarım inşaAllah,

Sahuruumm 😋
3 Hurma
1.5 yk yulaf
1 sb bardağına yakın süt

Eklentiler

• IMG_20210414_010006.webp
    IMG_20210414_010006.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 19
O da doğru valla, herkes herşeyi uzaktan yapsın artık :)) gerçi ben işe gidiyorum mecburen ne biçim yöneticilik bu anlamadım :KK70:

Evet canım covid geçirdim ama nasıl geçirdim bilmiyorum nezle gibiydi ama boğazım ve göğsüme öküz oturmuş gibi bişi var gitmiyo :rolleyes:

Reçete yazdım sana :KK200:
bu-fotograflar-tik-rekoru-kiriyor_688a.jpg
Sanırım nezle gibi başlıyor bu aralarda olanlar.komsumun kızını aşağıda gördüğümde burnu akıyordu, sordum nezle dedi bı gün sonra pozitif çıktık diye gruba mesaj attı.Simdi nefes almakta bile zorlanıyor konuşurken. Bı zure dikkat et canim 💜
Kız açık etmisin adını falan tüh🤪🤪🤪
Kızlar selam. Bugün hiç yazamadım. Orucun ilk günü başım çok ağrıyor benim. Kahvesizlikten sanırım.
Sahursuz tuttum bugün. İftar da hafif sayılırdı. İnşallah böyle devam ettirebilirim🙏 yürüyüş dışında spor yapamıyorum maalesef. Eve dönünce tekrar eklemeler yaparım inşallah.
Canım ben sahuru hazırlarken kahvemi içiyorum🙈 Filitre kahveyi sahura ekleyince çok iyi geldi bana,aklında bulunsun💜
Ben de tatlı yiyince etiketliyorum 😂😂😂
Bardak mı kırıldı :eek: oyy canım yaa :KK43: acımıştır da
Çocukları neden taşıyorsun cnm? Uyuyolar mıydı etkiler aynen :KK66:
Yoga tarzı esnemeler yapabilirsin cnm kas gevşetici krem de sürebilirsin :KK66:
Mmm nazar değdiğinde ayak el göz etkileniyo daha çok 😂 gözlemlemiştm

Hııı filtre kağıdı satıolar cnm ben sevmiorum ama cam demlikte 5 dk filan kaynatıp çay süzgecinden geçirip bardağa alıyorum cnm
Onu da olucam sanırım :KK68:
Oğlumu zaten tasiyamam 35 oldu sipacigim ama kızım uyuyordu onu taşıdım(16 kilo).
Yoo ben hissetmedim Allah'tan sorun olmadı.tamam canım bakayım bı inşallah, sağ olasın🥰

Daha ilk gün ondan böyle diyosn, gün geçtikçe vucut alışacak inşaAllah

Evet Hurma candır gerçekten
Şimdi hurma süt 2 yk yulaf ile sahur yapcm acıktım çünkü hemde tatlı ihtiyacımı gidermiş olurm inşaAllah , sonra suyumu içip yatarım inşaAllah,
LOL inşallah canım

Canım menün çok güzel oruç olunca spor zor oluyor keşke ekleyebiksek beraber
Sağol canım ben şu anlık oruç tutamıyorum ama hakikaten Ramazan’da zor oluyor iftardan bir saat önce yapabilirsin veya iftardan sonra leslie yapılabilir benim dün kardeşim geldi o yüzden yapamadım inşallah bundan sonra yapmaya devam edeceğim😊 menünde güzel olmuş ama sanki tulumbalar biraz fazla gibi geldi😅

Günaydın kızlar.
Sanırım nezle gibi başlıyor bu aralarda olanlar.komsumun kızını aşağıda gördüğümde burnu akıyordu, sordum nezle dedi bı gün sonra pozitif çıktık diye gruba mesaj attı.Simdi nefes almakta bile zorlanıyor konuşurken. Bı zure dikkat et canim 💜
Kız açık etmisin adını falan tüh🤪🤪🤪

Canım ben sahuru hazırlarken kahvemi içiyorum🙈 Filitre kahveyi sahura ekleyince çok iyi geldi bana,aklında bulunsun💜

Oğlumu zaten tasiyamam 35 oldu sipacigim ama kızım uyuyordu onu taşıdım(16 kilo).
Yoo ben hissetmedim Allah'tan sorun olmadı.tamam canım bakayım bı inşallah, sağ olasın🥰
Evet canım aslında iyi fikir. Ama zaten 3 te yattım. Uykum kaçar falan diye çekiniyorum gece kahve içmeye.
Onun için Namazdan az önce kalkıp sadece su içiyorum. Belki eve dönünce bir şeyler eklerim sahura 😘

Back
X