Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol canım ben şu anlık oruç tutamıyorum ama hakikaten Ramazan’da zor oluyor iftardan bir saat önce yapabilirsin veya iftardan sonra leslie yapılabilir benim dün kardeşim geldi o yüzden yapamadım inşallah bundan sonra yapmaya devam edeceğim😊 menünde güzel olmuş ama sanki tulumbalar biraz fazla gibi geldi😅
Evet bende ekleyebiksem sporu harika olacak ama iftar sonrası kalkamıyorum valla.
Tulumbalar da evet çok oldu ama orucun ilk günü yaa akşama kadar neler hayal ettim Bi bilsen 😂😂

Günaydın güzeller 🌺🌺
Günaydın orticim😍
Evet bende ekleyebiksem sporu harika olacak ama iftar sonrası kalkamıyorum valla.
Tulumbalar da evet çok oldu ama orucun ilk günü yaa akşama kadar neler hayal ettim Bi bilsen 😂😂
İftar sonrası ağırlık çöküyor insanın üstüne haklısın 😅 en azından zorunlu spor günlerinde yapmaya çalışalım bugün 2 mil leslie yaparak başlangıç yapabiliriz🤩 Tulumbaya bayılırım bende Ramazanda insanın canı ayrı bir tatlı istiyor gerçekten🤣🤣

akşam yemöekten sonra tartıldığımda kendimi tutmama yardımcı oluyor bana göre sabaha çokmu azmı çıkacağım onu anlıyabiliyorum benim kız sürekli bana kızıyor ama dinlemiyorum
😁 kendini nasil iyi ve kontrolde hissediyorsan canim.

Yeni covid geçirdim ya peşine bi gün sokağa çıktım 15-20 dk yürüdüm göğsümde biraz ağrı falan oldu. Covid sonrası spor konusunda çok dikkat edilmesi gerekiyormuş özellikle akciğerlere zarar ve hasar verdiği için :(
Aa bilmiyirdum canim. Gecmis olsun. Hani gecince normal yasama devam ediliyir diye dusundum. Dikkat et o zaman tabiki.

çok sevindik ilaç gibi geldi🙈zorlanmaya başlamıştım, diyetti okuldu evdi derken🙈
Bu arada benim bı haftadır sırtım ağrıyor kızlar, iki kuregimin ortası derler ya işte orası🙈 pacman pacman Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @muhursuzpusula napmam lazım😂
Canim acaba isinmayi atliyor musun spor yaparken. Her spordan once hele ki rabatalardan once kollarinj ellerini, bacaklarini isitmadan baslama . Aman kotu bir incinme olur sonra canim. Ben oncesinde en az 4-5 dakika isinma yapiyorum, sonrasinda da gevseme. Sen de dikkat et canim.

Ben güral’ınkini almıştım. İlla hario marka olması gerekmiyor bence. 😂 Hario pahalı biraz, plastiği var o daha uygun ama bence porselen daha iyi.
Yaa evet oruç kafasıyla cümleyi iyi tahlil edememişim 😂😂

Eveeet, bizi artık kimse tutamaz hahahahah

Hahahahahhah cidden yapan var. Ama ben kendimi o yetkinlikte göremiyorum. 🙈😂 Çok zor. Ben kendimi yanlış ifade ettim ama bi daha tövbe unutmazsın benim evli olmadığımı jajdksdkos

Oh süper!! 🥰💕

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak varken bana laf düşmez. 🙈😂 Bizde hiyerarşi her şeydir!! 🤪

Psikolojiktir diyip sıyrılayım mı? 😂😂

Aaa malzemeler farklı ama amaç aynı. Sen makine tamir ediyorsun biz insan. 😂 Çok fark etmez. 🤪🤪
😁 aynen artik unutmam canim.

Günaydıııın :KK68:
Bugün spor günümüz hanımlaaarrrr :KK76::KK200:
Tablodan sporlarınızı yapıp beni etiketleyebilirsiniiiz 😎
IMG_20210131_194541 (1).webp

Menülere bakınca ben ne çok yemişim dedim 😅😅🤦🏼‍♀️ ama mecburum özellikle sahurda çünkü tüm günüm aşırı yoğun geçiyor :(

Sahur çok güzel ortim belki lavaşlar ödem yapabilir yarına ama olsun ❤️

Sahursuz nasıl dayanıyorsun canım bebeğinde var 🧿
Menuleri ne zaman okudam ben de aynisini soyluyorum. Ne cok yemisim diye 😁

Günaydın orticim😍

İftar sonrası ağırlık çöküyor insanın üstüne haklısın 😅 en azından zorunlu spor günlerinde yapmaya çalışalım bugün 2 mil leslie yaparak başlangıç yapabiliriz🤩 Tulumbaya bayılırım bende Ramazanda insanın canı ayrı bir tatlı istiyor gerçekten🤣🤣
Evet bugün spor yapıcam inşallah ben fitness partnerim in zumbasını çok sevdim deli gibi ter attırıyor. Bugün başka Bi video da gördüm 14 gün yapılması tavsiye edilmiş göğüs sıkılaştırma ve kol sarkmalarına iyi geliyormuş başlayabilirsem 14 gün onu da deniyeceğim yorumları güzeldi

13 Nisan 2021

İftar
1 kepçe çorba
2 karnıyarık (kabak)
1 kase cacık
1 parmak pide

1 saat sonra
Sade türk kahvesi
10 antep fıstığı
2 çatal güllaç

1 litre su şimdilik
10 dakika bölgesel egzersiz
2 fincan yeşil çay içilecek

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam pacman pacman
Eski menülerine kıyasla süpper. 💕 Bir tek suyu azıcık daha artırmaya gayret edersen orucun da rahat geçer. Ama bi dk.... Sahur yapmadın mı? 🥲 Zorlanmıyor musun bebiş?
menülerin hep çok güzel ve özenli :nazar::21:
Çook teşekkür ederim, utandım. 🙈😂
Ben benim kıza diyorum kızım ben sana ilerde muayeneye nasıl geleceğim sen hep uzaktan eğitim aldın senin senendeki mezunlara muhayene olmam diyorum :KK70:
Hahahahahahaha o kaçıncı sınıf? 😂

Evet bugün spor yapıcam inşallah ben fitness partnerim in zumbasını çok sevdim deli gibi ter attırıyor. Bugün başka Bi video da gördüm 14 gün yapılması tavsiye edilmiş göğüs sıkılaştırma ve kol sarkmalarına iyi geliyormuş başlayabilirsem 14 gün onu da deniyeceğim yorumları güzeldi
Ben de o kadının zumbalarını yapıyorum bi başlıyorum bütün videolarını yapıyorum😆😆

Kolla ilgili benimde bir şeyler yapmam lazım😅🤣 Yavaş yavaş arttıracağım sporu inşallah bu hafta başladım biraz hareketlenmeye bugün mutlaka yapalım ben büyük ihtimal Leslie yaparım en çok onu seviyorum 🤣

Günaydın kızlar ❤️
Dün beni oruç vurdu ilk gün gazisi oldum 🤭bugün daha iyi geçer inşallah o yüzden pek giremedim
İftar sofralarını abartmıyoruz değil mi 👀🤗
Allah kolaylık versin kaptanım 🤭 alışır inşaAllah çabucak vucudun,
Dün güzel geçirdim iftarımı
Bu gün kvdeye geçeceğiz görümcemler ve eltimlerde geçecek inşaAllah çok abartmam 👀 tatlıyıda ben yaptım belki ucundan tadına bakabilirm 👀

Back
X