• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ohh super yapmissin ortim 👍 sen bu isi biliyorsun valla. Sen kalirsin omur boyu boyle fit incecik. Harikasin ortim 👏
Burdan ayrilmazsam kalırım ama yoksa zor gibi geliyor canım iç sesim çok öbür🙈 bildiklerimizi uygulasak zaten ohooo😅😅
Teşekkür ederim, hep fit kalırız umarım🥰🥰
Kaçır burcum kaçır artık kutlanacak bir yaş kalmadı ki 😭😭
Teşekkür ederim kuzum :KK74:
AA öyle deme canım,nice nice güzel yaşların olsun sağlıkla huzurla🥰🥰
canım 1 dilim güllaç ne ki bence super menu :) iyi dayanmışsın arasız :rolleyes:
Ramazandan içe mezun olabilirsem ki zor gibi gorunuyo🙈ben de yapicimm gullaci😭😭
Ramazan olunca mı farkettim bende. Herkes regl
Geçen ayda öyleydi diye hatırlıyorum hatta çoklu takım yapmıştık ya o zaman benim grubumun nerdeyse hepsi aynı gün olmuştu🤭🤭

Burdan ayrilmazsam kalırım ama yoksa zor gibi geliyor canım iç sesim çok öbür🙈 bildiklerimizi uygulasak zaten ohooo😅😅
Teşekkür ederim, hep fit kalırız umarım🥰🥰

AA öyle deme canım,nice nice güzel yaşların olsun sağlıkla huzurla🥰🥰

Ramazandan içe mezun olabilirsem ki zor gibi gorunuyo🙈ben de yapicimm gullaci😭😭

Geçen ayda öyleydi diye hatırlıyorum hatta çoklu takım yapmıştık ya o zaman benim grubumun nerdeyse hepsi aynı gün olmuştu🤭🤭
Ben de cok severim canim ama daha listeye giremedim.🤷🏻🙈
Ama.hafif ya bi dilimden bisey olmaz ama ben tek basimayim bir dilim icin yapmak olmaz 🙃

Ay profil fotoma hala alışamadım mesaj atınca ay bakayım kim ne yazmış diyorum ben çıkıyorum🤣🤣
images (49).webp

Ahaha aklima bu geldi Zeynebim 😂😂

Bugun spor yaptim yuzyillar sonra😂 iftar sonrasi yapamayinca evde gunduz yaptim baya iyi geldi ama.su an cok susadim 😬
Ay ay ben de çok susadım çok 6 dk kaldı burda🤣
🤣🤣🤣 Ooo süpersin canım baya yürümüşsün az kaldı iftara doya doya suyunu içersin birazdan🥰
Ay evet az kaldı yemekte gözğm yok su içeyim yeter🤣🤣

Kahvaltı : 1yumurta,peynir,domates,2dilim ekmek

Ara : (spor öncesi ) : sütlü kahve , 2günkurusu

Akşam : büyük kase tonbalıklı salata

Sporlarım :
20 dakika hit cardio
20 dakika dans
90 dakika kondisyon bisikleti
20 dakika dambıl ile bölgesel
@SanSebastianCheesecake Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam
Masallah canim. Sporlarin zaten sahane de sporda sorunum yok.
Ama menunde gozum kaldi. Ne kadar guzel yiyorsun hem dikkatli hem protein sebze herseyden masallah 🧿

Hayırli olsun diyelim artik
😍
Begonya2 Begonya2 o halde yeni üyemiz sana emanet güzel sporlarınla örnek olur teşvik edersin artık 🤭
Geçmiş olsun :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: aramıza yeni bir depresif mi katılıyordu :KK70::KK70::KK70:aksilik bu haftada aşırı depresifim :KK70::KK70:

Şaka bir yana takıma Hoşgeldin canım, 😍
İlk ortin ben olduğum için çok şanslısın, çok örnek bir ortiyimdir :confused:sporlarım havada uçar falan filan :KK53:

Back
X