Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım dert etme +900 ü bak bir kilo ödemin varmış o yüzden olmuş demekki diyetisyeninizle anlaşmana sevindim sütlü tatlı candır😍 Cuma’ya kadar gider o kiloda inşallah eksiyi görürsün kilo az olunca böyle gelgitler olacak🥰😘 yarimuhendis yarimuhendis

Canim diyetin basindaysan normal ilk hafta cok gider ama ileriki gunler icin cok normal değil haftada 1 kilo senin kilona gore cok cok iyi olur.
Cok giderse geri gelme tehlikesi var saglikli besleniyorsan sorun yok ama detoks falan sıkıntı
Tesekur ederim yediklerine çok dikkat ediyorum uygulamaya kaydediyorum kalori hesaplaması yapiyom metobolizmam yavaş olduğu için detok yapıyorum yağdan yakmak için

Kuzm detoks çok sağlıklı birşey değil verdiğin kilo çok çabuk geri gelir
Duraksadığn zaman yap yada çok artı gelirsen vs
Ama normal zamanda yapma bence
Ne detoksu yapıyosun
31 mayısta bebeğinin 1 yaş günü o zaman kadar biraz kilo vermek istiyorum yani verdiğim kilo belli olsun istiyorum olduğumdan daha kilolu gösteriyorum kısa olduğum için çok taktım yani kafama

Akşam yemeğimmm 😌 kabak sote ve Karnabahar haşlama, üzerine yoğurt ve acı pul biber

Eklentiler

• IMG_20210419_181850.webp
    IMG_20210419_181850.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 17
Teşekkür ederiz canım yaşıtız sayılır bende 35 oldum ,🤗 aynen yolun yarısı ve artık zor gidiyor Kilolar 20 li yaşlarda olduğu gibi diyet spor yapılmıyor 🙈 o yüzden hep daha bir temkinli olmak kalıyor bize :))

İsmim Esra takım kaptanıyım benimde bir oğlum var 4 yaşında bu ara tümm enerjim onda çalışmıyorum :)

Menülerimizi aşağıdaki sayfaya yazıyoruz sende istersen bugün veya yarından itibaren başlayabilirsin ✌️ hayırlı olsun umarım bizlerle kısa sürede hedefine ulaşırsın 🤩
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Hoşbulduk inşallah hepimiz için bol eksiler olur 😊

Canım dert etme +900 ü bak bir kilo ödemin varmış o yüzden olmuş demekki diyetisyeninizle anlaşmana sevindim sütlü tatlı candır😍 Cuma’ya kadar gider o kiloda inşallah eksiyi görürsün kilo az olunca böyle gelgitler olacak🥰😘 yarimuhendis yarimuhendis
Ay inşallah ortim yaa. Yarın başlıyorum işte yeni listeme. Her gün yiyeceklerim belli olduğu için artık bugğn ne yesem derdi olmayacak🤣

Ay inşallah ortim yaa. Yarın başlıyorum işte yeni listeme. Her gün yiyeceklerim belli olduğu için artık bugğn ne yesem derdi olmayacak🤣
Tabi canım değişik listeler de verdiği için sıkılmayacaksın aynı zamanda hem yağdan vermiş olacaksın her açıdan iyi oldu diyetisyene gitmen😍🤩

Ah kaptanım Ahhh ben oruç ayında çocuklarda tutuyor diye menüleri ağır yapıyorum içli köfte, kebap, lahmacun börek, dışarıdan adana kebap, ve geçen senelerde çok yerdim şimdi yemiyorum tabiki ama arada hafta sonu kaçamağı olmaya başladı, tamam canım yürüyüşleri yin yapacağım yaptığımda daha mutlu oluyorum
wuuwuu. Ellerine saglik canim.

Kızlar günde kaç gram veriyorsunuz 1 haftada toplam tahmini ne kadar kilo veya gram kaybediyorsunuz
Ben bu ara sıkı diyetteyim detokslar yapıyorum
17 nisan 68.100
18nisan 67.800
19 nisan 67.200
Gidişatım bu şekilde gidiyor normal mi
Heyy masallah ne guzel gitmis. Ne detoksu yapiyorsun?

Back
X